Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 118

• 99 228
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Вал, сега успявам да видя тортата ти!!!!! Невероятно! Като видях колата на живо, по- ми е лесно да си представя и цялото наживо.

Ванче, тази детска площадка е невероятна! Толкова хубав дизайн, цветове и никак не те е домързяло да я направиш жива и истинска, с толкова деца!

# 121
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Имам конструктивно предложение - да открием първия Музей за захарно изкуство! Смятам, че ще е тотален хит с тези двете луди дизайнерки  Mr. Green

Потвърждавам думите на Вал - на живо Е мнооооого по-впечатляваща!
Същото се отнася и за колата  Sunglasses

Още съм под въздействие на извънземните и не искам да коментирам нищо друго  Whistling Flutter

# 122
Здравейте!
Докато се усетя, че има нова тема и те вече 9 страници... #Crazy

Пускам ви едно торте за запис и отивам да чета

# 123
Валерия,и тук да ти пожелая много много здраве,вси4ко останало си го имаШ Simple Smile
За тортата каквото и да кажа ще е малко,това уникално произведение не може да се коментира.Огромен поклон пред този невероятен талант,пред тия златни ръ4и4ки Hug
Свещи4ка,как бе жена направи тази скулптура ShockedУникална е,4ак завидях на Вал Heart Eyes
Ван4е,ама си лида глава ти,та това са детайли за 5 торти бе .Вси4ко премислено,изпипано..поздравления
Мина,невероятни красоти,обожавам стила ти
Доника,тортата е 4удесна.Дано пръст4ето се оправи бързо Hug
Дитсан,ти си майстор на бързите торти Heart Eyes,добре се е полу4ила
Иглика,я каква хубава е станала колата,какво се оплакваШ аааа
Хрисив,страхотна торта за една страхотна кукла,вси4ко по тортата е изпипано.За гумата съм без думи,бравоо
Ме4о пух,тигър4ето ме кефи Simple Smile,много хубава торта
КикиНики,налика,Йон4е,GreenEyes,pozdrawlemiq momi4eta
Stasi,Страхотна скари4ка си избарала за Ванката,веднага се сетих за семинара HugДа е жив и здрав(специални поздрави от татко,зимата ще си е при нас)
За смърфовете само дето се кахъреШе ,4удесна е станала тортата..сега и аз ще ги боря тия гадини Mr. Green

# 124
Валери, и тук, макари със закъснение да ти честитя празника! Пожелавам ти здраве, другото ще си го осигуриш сама с този талант и ведър дух   bouquet На ти ся и на теб едно букетче
Тортата ти спира дъха и потока мисли на редовия гражданин. Подложката ти обаче ме вкара в изумителна възхита, защото такова свежо идейно изпълнение не бях виждала до сега! ГоУЕма си, както се казва!  Heart Eyes
Колата на живо така и не разбрах защо я беше донесла.....предполагам да вкараш народа в депресия- на снимка винаги има шанс да си попрекалила с пластелина и кинефикацията, но на живо да е толкова добра е вече просто неприятно  Laughing

Свещичкова, вашата лейди беше достойна за получателката си малка порцеланова кукла. Вие двете сте много сходни една на друга в неимоверния потенциал и талант!   bouquet

Ванче, много оранжево небето и полето у вас, обаче пък като привикнат очите към неона, да ти кажа възхищавам ти се на търпението да ги нацвъкаш всичките тия съоръжения и тиквеници по площадката. Браво!

Доника, тортата е много красива и свежа! Грабна ме!

патри, твоите торти са винаги толкова много и винаги добре направени, че ми остава само да те поздравя за неуморната работа! Много палав Батко Коледа обаче си врътнала тук....Няма да питам за кого е  Wink

Копривке, тортето хубаво, ми замисъла какъв му е, че ми избяга. Това търкарлка за пети ли е на чадъра? Клиентите имат винаги интересни за мен концепции, признавам си!

Мечо Пух и тората му- браво на вас! Много цветно и весело на вашата полянка.  Grinning А за кремовете, аз ще ти пратя линк за моя, но не ви знам вие с какъв замах захапвате, та може и той да изскочи...притесни ме сега  Thinking

дитсан, джудо- торта чудо! Верно надписът ти е просто удивително огромен.   Laughing Софрата и пистата са много готини!

мариа м, уникално пъстра и красива торта! Виждала съм я често, но твоята е прекрасно направена и някак има свой характер!

Мина, направи свой, изчистен и прецизен стил и никога не го предаваш. Прекрасна торта!

GreenEyes, много красива и видимо вкусна торта! Човечето до нея на стола обаче е най- възхитително! Да ти е живо и здраво прекрасното детенце. Само жабетата са малко с пердета на очите- може би нещо по- наситено като цвят за зеници щеше да е малко по- добре, но тортата ти е сякаш правиш това от доста дълго време, браво! Обувчиците също са много симпатични!

КикиНики, много пъстра и красива кошничка си направила!

Йонче, снежковците са банда сладури! Дано мъничето вече е по- добре и шарката е зад гърба ви! Много трудно се работи по торти, когато децата са зле...

иглика333, ретромобилът е много хубав! Аз още не се престрашавам за возило, но торти като твоята само ме изкушават да се опитам. Виждам и подложката не си оставила, че да няма храна за хули после Валерия  Wink

Хриси, камионът на фирмата ни иска обратно гумата, дето я пробутваш на хората като торта. Това делово. Сега вече нека да се възхитя на Ледената епоха и снежинките, дето долетяха от там. Силно впечатляваща работа показваш!

Стаси76, скара- бира е жестока!!!!! То замириса на препечено месо! Видимо не личи да си имала ядове с покритието никак! Само ако позволиш да кажа, че надписът ми е един такъв.....ми не ми харесва, на фона на тази детайлно реалистична торта той е набързо плякнат някак.
Смърфовете са мноооого готини. С право не са я рязали.

Леля Ог, ти си извън възможностите ми за коментар- количества, идеи.....Коледните кексчета са толкова романтично коледни, че ми се иска да завали сняг докато ги гледам. А аз мразя снега! Рибоците са като от приказките...не, всичко твое и изкарано директно от пъстрите илюстрирани приказки и е поръсено с вълшебен захарен прашец!

ДжулияМ, крилата са умопомрачително перфектни!  Shocked Браво!

Джулайчо, твоята торта е много красива и добре направена. Само надписът е с правописна грешка и някак небрежен, но пък цялостната реализация ти се е получила много красиво!

Финално да се отбележа с моята измъчена торта за измъчения празник на малкото човече

Повече кадри в блога

# 125
Пои
?ривет   bouquet
Милейди, за съжаление тази торта не е моя  Tired  Просто реших да поднеса такъв букет на Вал за РД. Аз все още подготвям сефтето.  newsm78

Искам да благодаря за отговорите за подложки. Ама няма как да накарам мъжо да ме закара до Казичане. Някъде онлайн не се ли срещат? В крайна сметка няма да е с подложка, пък за следващата ще се сдобия. И пак да питам някой беше споменал за оцветяване на фондан с боя за  бяйца. Как се прави? И въобще как се боядисва с прахообразни бои?  Благодаря предварително   bouquet

Да ви кажа, вчера гледах каталог за детски торти, че на баткото му наближава РД, а за градината знаете не може домашна. Та след всичко което гледам в тази тема, тортите в каталозите толкова ми простееха, че не можах да се спра на никоя. Всичките са едни ПВЦ играчки по тях....абе нямат нищо общо с красотите, които показвате вие.  Hug

# 126
Maria M,защо да не може във детските градини.Моята писта от преди няколко дни  беше за детска градина във Люлин.

# 127
  • Русе/София
Пак с въпрос
в мус за пълнеж на торти на ТАНИТА има чаена чаша,да разбирам от 220 милилитра ли?

# 128
Ditsan, за детските градини искат сертификат. Ако човек си намери отнякъде сертификат, всичко може  Mr. Green

Милейди, замисълът на тортето е за тяхна лична консумация. Мацката така си го поиска. Задължително трябваше да има чадър и на него да виси крачето, там гледах от снимка, която са си правили на плажа, и макбук, на който ябълката да е част от името, както съм го направила, държеше да е затворен и изписана интернет страница някъде в някое кьоше  Mr. Green .
От моя страна почти никакво творчество.
Това, което промених в последния момент е мястото на чадърчето. То беше на стойка, отстрани, в пясъка, но ми се стори доста нестабилно. Чадърчето стана много тежко, изцяло е от пикко и се клатеше безобразно, затова го метнах в тортата и зарих дупката в пясъка с още пясък...

# 129
  • варненка от София
Maria M,защо да не може във детските градини.Моята писта от преди няколко дни  беше за детска градина във Люлин.

По принцип не е разрешено в детските градини да се внася храна, но много зависи в случая от директорката и мед сестра. В нашата градина е абсолютно забранено да се внасят каквито и да е неща - само бонбони и сок разрешават  Peace
Иначе и аз съм правила за градина торта  Wink

Та и тук на патерица да поздравя Вал за РД.  То бива талант, бива, ама нейното е прекомерно.  Hug Heart Eyes Бъди все така креативна, позитивна и секва ивна, без наивна  Mr. Green
За топърчето на Ани, слова нету, на една стълбичка сте с Вал, високо, високо в небесата, радвате ,много радвате.

Милейденцеее, чудесна е тортата, не зная що я слагаш в графа измъчени,ти си знаеш, факт е, че финалният резултат е блестящ!

Копривке, лаптопът е готин, но детайлътс крачето ми е много мил, многоме кефи.

Мечо Пух весела, цветна и забавна тортна, много ми допадна. Изобщо много растеш нагоре и ти.

Патриии, кога смогваш бе душа, не доумявам. Сериозен пакет си барнала  Mr. Green като цяло триетажната ме кефи много и най-вече средния етаж и във ФБ споделих, че е различен и за това ме спечели.

Дитсан, нощният ти труд е добър, ти си знаеш как се е получил, но като цвят ми харесва - падам си по това зелено, даже в последните си торти бях залитнала по зеленото и сама си сложих юздата, че много зеленилка стана. Харесва ми.

Ето от мен едни смърфове и едни коледни мъфини, които ги правих за благотворителен коледен базар в градината на Стефи. Тази седмица имам повече мъфини да правя сякаш, ама голяма врътня са...

Smurfs cake by silva4ka (marulka_s), on Flickr

Christmas cupcakes by silva4ka (marulka_s), on Flickr

# 130
миналата година за рожденния ден на моята племеница и в детския кът където празнува искаха сертификат, та сестра ми купи една обикновенна и с нейния документ мина моята... и това е идея  Wink

# 131
Страхувам се, че ще пропусна бая народ, изгледах всичко и ми стана една каша в главата.
Не мога обаче да не спомена на Ванчето пързалката, рибата на Блю-то, на леля Ог сладките и тортата рибе, На ДжулияМ барбито с крилата, всичките уникални торти на Патри, Марульо, и ти не оставаш по-назад, вчера като едни истински мръхли те одумахме, хайде сега да се чудиш с добро или с лошо  Heart Eyes ?!? Дитсан, фен съм на трапезата, Бетина, Мечо пух с техните мечопуховски произведения.
Милейди, много хубава кутия, кое и е измъченото?

Извънземните, и двете ги отбелязвам с голям интервал щото са извънземни  Crossing Arms. Те си знаят! Heart Eyes

Изчезвам да си нагледам блатовете. Страхотни сте всички, дано не съм пропуснала някой!

# 132
Здравейте, мили момичета!

Валерия, да си жива и здрава, все така лудо талантлива и необикновена!   bouquet Пожелавам ти щастие и разбира се, непресъхващо вдъхновение! (това последното е по-скоро пожелание към нас, за да може да се радваме на резултатите от това вдъхновение  Laughing) Тортата ти, разбира се, е умопомрачителна и много ми се иска да ми я подариш на мен, но май закъснях!

Ванчето, Йонче, ditsan, betina33, МаринаД, metchopooh, доня КОПРИВА, MILADY, мноооого ви благодаря за хубавите думи!  Hug

Йонче, много хубава зимна тортичка!
Ванче, просто не знам какво да ти напиша за тази площадка!!! Сложи ги в комбинация с въртележката и ето го най-хубавия детски кът, направо мечта за децата! И всико е толкова равно и гладко и изпипано…
KikiNiki, много хубава кошница! Цветята са много красиви!
betina33, много ми харесва тортата с Мечо Пух! Балоните ти са жестоки! Как ги направи?
GreenEyes, поздравления за чудесните тортени резултати! Всички тортички ми харесаха много и изобщо не виждам място за критики!
Mинa, много хубави феи, а дръвчето е като от приказка!
ditsan, много е хубава джудо-тортата! Зелената торта не ми прилича на провал, напротив- много е свежа и хубава!
metchopooh, страхотна торта с много хубави фигурки и цветове!
donika dineva, много хубава си я направила тортата, само не ми харесва толкова много черно на детска торта. Имам предубеждение към силните цветове  Thinking
доня КОПРИВА, хич не съм запозната с последната дума на техниката, но виж, чадърчето много ми харесва с това краче!
patriyani, от последната серия любима ми е триетажната торта! Много е интересна и различна!
*MILADY*, много весела торта, страхотни животинки- много, шаренки и сладички!
marulka_s, смърфовете май съм ги пропуснала (страхотни са!), но на коледните им се насладих днес във фейса! Много са красиви, нямам думи!

От мен една футболна за фен на Левски:

# 133
  • Варна
Момичета, моля помогнете! Споделете сайтове с качествени формички за цветя. Извинявам се, че досаждам вече втори ден.

# 134
  • варненка от София
Момичета, моля помогнете! Споделете сайтове с качествени формички за цветя. Извинявам се, че досаждам вече втори ден.

Веси от българските за мен най-читав е куки буки. Иначе в Ибей има всичко, има английски сайтове,има китайски, зависи какво търсиш.

Общи условия

Активация на акаунт