Майка ти почина - преодоляхте ли го?

• 387 054
  • 5 097
  •   1
Отговори
# 5 040
  • София /Абсурдистан
Това са знаци. Описано е вече.

# 5 041
Имам чувството, че полудявам.
Споделяла съм вече, че съм най-скептичният човек относно всичко метафизично, паранормално и т.н. За мен всичко има обяснение с логика и наука.
Тази вечер обаче точно преди да заспя чух някакво шумолене , съвсем осезаемо. Станах да търся някакво животно и да затворя гардеробите , не намерих нищо съмнително. Когато се появи детето, шумът спря. И преди малко изведнъж с някакъв супер силен трясък нещо се събори на земята - оказа се , че е капакът на едно малко кошче за боклук, което стои на тоалетката ми и то от вътрешната част. Нямам никаква идея как и защо падна,  но е леко зловещо.
И всичко това, два дни след като реших онази вечер да си ‘поприказваме’ отново за малко и прошепнах колко много ми липсва…

Отидете в църквата и поговорете с попа, нека прочете молитва. Той ще Ви даде съвет как да постъпите: подайте нещо за покойника!🙏🏻 Може да е знак, а може и да е до Вас и да Ви пази. Аз вярвам, че тати е до мен. Понякога просто усещам , че има някой зад мен и знам, че е той.

# 5 042
Сънувате ли често починалите си близки? Аз вече не знам какво да правя. Сънувам ги от 2-3 год.почти всяка вечер. И не само мама, татко и други близки, но и други далечни познати, за които изобщо не съм мислила. В съня ми често сънувам по няколко починали,по 2-3-4ма. Раздавам, но рядко, няма как всеки ден да раздавам.

# 5 043
И аз постоянно ги сънувам, споделяла съм тук, все едно живея втори живот насън с тях. Църквата за сънищата и знаците , мисля ,че казват това са зли сили и т.н. и да не се доверяваме и увличаме. Обаче за мен това е едно успокоение .

# 5 044
Сънувам ги рядко.
Но малко след като баща ми почина, влизайки един ден в къщата им , намерих всички дуралексови чаши на сол.
Прочетох тогава, че изделията от Дуралекс гърмят така, но беше странно съвпадение.У дома също имам и все още никоя чиния или чаша не станала на сол.
Честно казано не искам да ги сънувам, че после ми е тежко.Даже май сънувах мама тази нощ, добре че не си помня сънищата.
Иначе черно не съм носила, само в деня на погребенията.

# 5 045
Сънувам ги рядко.
Но малко след като баща ми почина, влизайки един ден в къщата им , намерих всички дуралексови чаши на сол.
Прочетох тогава, че изделията от Дуралекс гърмят така, но беше странно съвпадение.У дома също имам и все още никоя чиния или чаша не станала на сол.
Честно казано не искам да ги сънувам, че после ми е тежко.Даже май сънувах мама тази нощ, добре че не си помня сънищата.
Иначе черно не съм носила, само в деня на погребенията.
А аз като ги сънувам цял ден се чувствам прекрасно, все едно съм била на среща с тях. И много искам да ги сънувам всяка нощ, ако може.

# 5 046
Ами моите сънища са мъчителни, та хич не ми е хубаво после.Имам травма покрай смъртта им и сънищата ме връщат пак и пак да съпреживявам:

# 5 047
Няколко дни след като загубих майка ми всяка вечер сънувам баща ми.Но само като присъствие,че е до мен не го виждам,много е странно.....каквото и да сънувам той е до мен,усещам го,не ми говори и е винаги от дясната ми страна.Не го бях сънувала може би от 7-8 години.Бях забелязала,че няколко дни след съня с него ми се случваше някакъв проблем или неприятност.
А мама все още не съм,ох... колко много ми се иска....

# 5 048
Рядко ги сънувам. Много съм изморена и ми спя по 5 часа през нощта заради режима на водата и трябва много рано да ставам.да пусна пералнята и да се оправя до следващото спиране на водата. Но когато ги сънувам, се чувствам зле цял.ден. И пак започвам да се питам защо ме оставиха, защо това се случи, защо не се върнат и всичко да бъде както преди.

# 5 049
Днес стават 8 месеца , откакто тати вече не е до нас. Сънувам го, когато имам силна нужда от него. Знам, че ги сънуваме, когато имаме неизказано нещо, нещо не докрай споделено. Особено ако е както при нас, внезапно и неочаквано. Искам да го сънувам по-често, защото много ми липсва… Сънувала съм познати починали, което никога не ме е притеснявало, даже съм предавала думите им на техните близки. Смятам, че има друг свят, до който ние живите не можем да се докоснем и вярвам, че близките ни са там. Моят тати също…

# 5 050
В четвъртък се навършиха 9 месеца без мама. Вече не плача постоянно, но има моменти, в които емоцията надделява. Често усещам присъствието ѝ. Ето, например на първия учебен ден. Още сутринта голямата дъщеря успя да ме ядоса, и докато ѝ се карах изведнъж уредите покрай мен започнаха да пукат - климатикът, който е изключен, телевизорът в хола, който работи 2 пъти в годината. Много странно беше. А мама постоянно защитаваше дъщерята като сгафеше нещо - хайде, сега, не се карай на детето и т. н. Като започнаха да пукат първата ми мисъл беше, че пак се опитва да ми каже да не ѝ се карам.

# 5 051
Утре е първият рожден ден на тати, без тати… Цяла седмица го сънувам, сякаш още не мога да го пусна. Най-силно ме разтърси сънят миналата вечер! През живота си съм сънувала Исус 2 пъти( близки набожни хора ми казаха, че това е съдба). Онази вечер сънувах тати и баба (неговата майка), цял сън бяха след мен , след което отново ми се яви Бог Исус , като голям образ, без да виждам лицето му, но бе отворил ръце. Много ми говори, но като се събудих нищо не помнех ( тъжно), само помня че тати и баба тръгнаха към него!
Моля се всеки ден да почива в мир! Ясно е, че болката за нас ще е докато сме живи, но искам той да спокоен… А утре е ясно, че ще бъде тъжен ден за мен…

# 5 052
Раздай храна на бедни хора

# 5 053
Утре е първият рожден ден на тати, без тати… Цяла седмица го сънувам, сякаш още не мога да го пусна. Най-силно ме разтърси сънят миналата вечер! През живота си съм сънувала Исус 2 пъти( близки набожни хора ми казаха, че това е съдба). Онази вечер сънувах тати и баба (неговата майка), цял сън бяха след мен , след което отново ми се яви Бог Исус , като голям образ, без да виждам лицето му, но бе отворил ръце. Много ми говори, но като се събудих нищо не помнех ( тъжно), само помня че тати и баба тръгнаха към него!
Моля се всеки ден да почива в мир! Ясно е, че болката за нас ще е докато сме живи, но искам той да спокоен… А утре е ясно, че ще бъде тъжен ден за мен…
И аз когато сънувам моите хора и помня, че сме говорили, не си спомням какво и много ме е яд. 😒

# 5 054
Раздай храна на бедни хора
л
Постоянно подавам, храня, давам и водичка!
Отделно всяка събота с мама ходим на гробищата и подаваме и там!

Общи условия

Активация на акаунт