Майка ти почина - преодоляхте ли го?

• 400 572
  • 5 322
  •   1
Отговори
# 5 145
Явно всички сме си психо
И в моят телефон си стоят номерата на мама и тати и на друга близка жена, също покойница.
Племенницата вчера ми каза, че не обича да ходи на гробищата, защото там липсата на двете и баби и дядо я усеща и не може да я избегне, а иначе се прави, че просто са отишли някъде на дълга почивка примерно
Всеки си търси своят начин да осмисли и приеме загубата

inter2014 съжалявам загубата на двете жени в живота ти. 🖤🖤

# 5 146
Аз също не съм изтрила телефона на майка и татко.На татко вече 8ма година.😔

# 5 147
И аз съм за психото. Не съм изтрила терефонните номера на мама и тати. И едва ли някога ще направя! Когато съм много депресирана, звънна и на двата номера и на мама и тати и споделям какво ми е. На никого не съм споделяла. Ще ме сметнат за луда. Също говоря с некролозите им. Споделям им, ако се е случило нещо интересно или нещо съм тъжна.
Сънувах мама и тати преди 4 дни и мама ме галеше и целуваше по челото ми, а тати ме държеше за ръката ми и я целуваше, докато спя. Тогава бях зле с температура и втрисане.

# 5 148
Вие не сте ги изтрили. Но аз го плащам, за да не го закрият. Макар че в техния апартамент направихме основен ремонт и изхвърлихме апарата.  Аз обаче плащам месечния абонамент на стационарния телефон, за да мога да звънна, когато искам. 🫶

# 5 149
Телефона й е все още е включен и го следя... да не падне батерията:angry: и си го зареждам.Дори се набирам сама и си представям,че тя ми се обажда и започваме да си говорим ....ох как искам пак да си говорим....бих дала всичко за да я чуя.

# 5 150
И аз! Търсих медиум, но не намерих такъв, при когото да ходя от време на време да си говоря с тях.

# 5 151
И те не са закрити все още. Плащат се. Ако съществуваше медиум и да ме свърже с мама и тати, щях да им изкажа всичко, което имах да им казвам. А специално с мама исках да изгладим взаимоотношенията ни. Много се карахме. И последната вечер преди да припадне и да изпадне в кома, пак се скарахме жестоко. Сърдити и ядосани бяхме една на друга. Това брема да нося цял живот е много тежко. И също така да се чувствам виновна.Cry

Последна редакция: сб, 25 окт 2025, 17:51 от Анонимен_7

# 5 152
  • София /Абсурдистан
Поне година трябва да е минала от смъртта, за да търсите контакт. По-рано не бива.

# 5 153
И те не са закрити все още. Плащат се. Ако съществуваше медиум и да ме свърже с мама и тати, щях да им изкажа всичко, което имах да им казвам. А специално с мама исках да изгладим взаимоотношенията ни. Много се карахме. И последната вечер преди да припадне и да изпадне в кома, пак се скарахме жестоко. Сърдити и ядосани бяхме една на друга. Това брема да нося цял живот е много тежко. И също така да се чувствам виновна.Cry
Ох, това чувство за вина е много гадно! Недей! Сигурна съм, че майка ти не ти се сърди и иска да си щастлива, докато дойде времето да сте пак заедно.  Тереза Капуто (а и в книгите съм чела) казва, че като им говорим, дори и мислено, те ни чуват. Говори й, но аз съм убедена, че тя изобщо е забравила за кавгата. 💖

The Iron Lady, при мен са минали повече, но все едно - не намерих медиум при когото да ходя.

# 5 154
Едно малко по-различно мнение. На моя позната съпругът почина, тя закри номера, но продължи да го набира от време на време. Един ден при поредното набиране се оказа, че от оператора са дали номера на друг клиент и отсреща вдигна мъжки глас. При това с доста идентичен глас като на покойника. Жената как не припадна не знам. Та .. внимавайте. За мен такова вманиачаване не е здравословно.

# 5 155
  • София /Абсурдистан
А аз изтрих номера, но по мистериозен начин се появи отново в телефона ми. Сега не смея да пипам.

# 5 156
Едно малко по-различно мнение. На моя позната съпругът почина, тя закри номера, но продължи да го набира от време на време. Един ден при поредното набиране се оказа, че от оператора са дали номера на друг клиент и отсреща вдигна мъжки глас. При това с доста идентичен глас като на покойника. Жената как не припадна не знам. Та .. внимавайте. За мен такова вманиачаване не е здравословно.
Аз затова го плащам.  То е ясно, че иначе ще го дадат на друг. Де да можеше да вдигне някой от тях, хич няма да припадна. 🙂

# 5 157
Чувала съм,че не бива да търсим контакт с мъртвите,не е хубаво.Ако има нещо те се свързват с нас,доста лесно при това:rolling_eyes:

# 5 158
Чувала съм,че не бива да търсим контакт с мъртвите,не е хубаво.Ако има нещо те се свързват с нас,доста лесно при това:rolling_eyes:
Аз не мисля така. Искам да общувам с тях понякога. Знам, че там си имат работа, но понякога искам да говоря с тях. Гледам Тереза как ходи при хората и им предава послания. Тя също казва, че те са винаги около нас и знаят какво ни се случва. Ванга също казваше,  че заедно с човека отишъл при нея, идват и негови близки души от Другата страна. Та не мисля, че чак толкова ще им попречим.  Още повече, че там няма време, което да им загубим толкова с контакта, вечност е.

# 5 159
Ооо......имам огромно желание да се свържа с тях,дори и аз търсих човек.Понеже доста се порових и прочетох казват да не ги търсим.Дано има някой който се е свързал за да ни каже.

Общи условия

Активация на акаунт