Електронни четци - ІV

• 41 553
  • 751
  •   1
Отговори
# 645
И аз се присъединявам към молбата за първи пост на темата, който да обобщава най-важната информация.
  bouquet

# 646
  • София
Не слушам музика и си пазя книгите. Кой знае кога какъв акъл ще ми дойде и дали книгата ще мога да я намеря в електронен вариант. Не са толкова големи обеми.

А аз, на връщане от морето, пет часа не си вдигнах главата от Кирчо! Но просто съм от тези хора, на които не им става лошо в кола - голямо преимущество е, защото пътят ми минава много приятно с хубава книга.

Оооо, и аз се благодаря за същото... Що литература изчитам по време на път... Нямам търпение пак да тръгна за някъде.  Laughing

# 647
  • Den Haag
Да питам аз има ли тълковен речник за Кирето на български  Rolling Eyes?

# 648
И аз се присъединявам към молбата за първи пост на темата, който да обобщава най-важната информация.
  bouquet

Момичета, това е страшно много работа - трябва да се прегледат една по една всички теми и публикации в тях и да се обобщи цялата информация.
Аз, като автор на темата, просто нямам това време - съжалявам.
Ако някой разполага с такова, с удоволствие му преотстъпвам правото да пусне новата тема с обобщение на информацията.

# 649
Ако някой разполага с такова, с удоволствие му преотстъпвам правото да пусне новата тема с обобщение на информацията.
Няма нужда. Ако на някой му се занимава и направи обобщение да го пусне на мен или Бу, и двете можем да го вмъкнем в първото мнение.

Колкото до питането - не слушам музика докато чета, някой книги трия от Киндел-а други оставям, но на компа пазя всичко.

# 650
Здравейте, имам два три малко глупави въпроса, но ще съм много благодарна ако можете да ми отговорите:)
1. Всички ли продавани киндъли в амазон поддържат български?
2. Ако се поръча от немският амазон с меню на какъв език ще дойде? И изобщо може ли да се смени езика на менюто? Аз съм с Kindle Touch и не открих такава опция.

# 651
  • София
Kindle Touch се продава само в USA, така че едва ли има възможност за смяна на езика на менюто, както и К3. Те четат кирилица без проблем, но менюто им е само на английски, а също и клваиатурата за писане. Kindle 4, който не е touсh, има възможност за смяна на езика на менюто: English (US and UK), German, French, Spanish, Italian, or Brazilian Portuguese.

Всички модели четат кирилица. Няма значение откъде ще поръчаш - в немския амазон на К3 изрично пише, че е само с английско меню, а К4, както писах по-горе, има възможност за ибор.

# 652
  • София
Затова ли в амазон няма тъч? Моят го взех от ибей и много се чудех защо толкова търговци го предлагат там, но не и в амазон.

Менюто на тъча не е сложно, за човек учил дори малко английски е поносимо.

# 653
Благодаря за отговора  bouquet

# 654
  • София
Ами да, това си е някаква политика на амазон - touch и fire засега се продават само в САЩ. Не съм съвсем сигурна защо така са решили.

# 655
Аз, ако искате, мога да обобщя информацията, но няма да успея за следващата тема, че съм в сесия.

# 656
  • Benelux / Varna
Аз, ако искате, мога да обобщя информацията, но няма да успея за следващата тема, че съм в сесия.

Няма значение кога, важното е да се направи за улеснение на всички. Често задавани въпроси и отговори към тях. Ще бъде от полза за всички мисля, не само за новаците - като мен, но и за вас, запознатите, така няма да се налага да отговаряте на едни и същи въпроси. Първо прочети, после попитай. Трудно е да се изчетат 3,4 теми с по 50 страници, за да се придобие обща представа за нещата, не че е невъзможно, но не е и приятно занимание.
Така, че трудът ви, ще бъде оценен. В такива начинания винаги се включвам, но за съжаление тук съм пълен дилетант.

# 657
Ами да, това си е някаква политика на амазон - touch и fire засега се продават само в САЩ. Не съм съвсем сигурна защо така са решили.

за някакви авторски права ставаше дума.. поне това си спомням от дискусията, когато излязоха новите "киндъл"-и в щатите.. най-вероятно точно тези два модела (таблета и тъч) никога няма да ги пуснат в европа..

# 658
Да питам аз има ли тълковен речник за Кирето на български  Rolling Eyes?

Да попитам и аз нещо във връзка с речниците - има ли английско-български речник в ел.вариант?

# 659

Общи условия

Активация на акаунт