ОТЧАЯНИ СЪПРУГИ - ПОСЛЕДЕН СЕЗОН

• 58 028
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊

И както казах по-горе...едва ли ще умре Майк..  Rolling Eyes Няма да е Рене тази,която умира,защото има публикувани снимки от погребението,на която е тя с черна рокля  Mr. Green

Къде гледаш тези снимки?

# 691

И както казах по-горе...едва ли ще умре Майк..  Rolling Eyes Няма да е Рене тази,която умира,защото има публикувани снимки от погребението,на която е тя с черна рокля  Mr. Green

Къде гледаш тези снимки?
http://www.facebook.com/dh.bulgaria.fan.page

# 692
Брей, брей, брей... тряснаха със свещник в главата някакъв си педофил и това им излезе през ****, особено пък на Бри.  smile3555
Скрит текст:
Най-сетне разбрахме кой е този, който изпраща бележките и има зъб на Бри... в началото доста се съмнявах, че ще е Орсън, но сценаристи... винаги успяват да ме изненадат. А за Карън просто ми стана толкова мъчно... горката, само докато даваха сцената с доктора и ми минаха през главата всичките й моменти от сериала.
  Джули... едно тъпо л**но с извинение! Каква жена е след като с едно дете не е способна да се справи? Нима на толкова бедни жени не им е било трудно да отгледат децата си сами, нима пак не са възпитавали децата си както трябва? 1 и 2 ли са тия самотни майки, дето постоянно се блъскат и не се помнят на кой свят се намират от работа и от грижи за деца. А и да не са самотни майки, една и две ли са жените, чиито мъже за нищо не стават и си люшкат краката по цял ден??? Джули се превърна от едно страшно умно за възрастта си дете в... Даниел Вандекамп, когато беше тийнейджърка.

# 693
Е това е една социална тема , по която може да се поспори - дари е зряло или незряло това решение , да се даде детето за осиновяване.
Не ти споделям напълно мнението. Не всяка жена е готова и примира от желание да е самотна майка , която  блъска постоянно и не помни на кой свят се намира работа и грижи , и да се мъчи междувременно на детето това да не му се отразява.  И аз смятам ,  че с дете в момента не съм способна да се справя. И аз съм тъпо л**но сигурно , и никаква жена не съм  Laughing
Разсъждавам си де , то това е и целта , по доста социални теми сериалът провокира разсъждения , за това го харесвам  Party

# 694

Къде гледаш тези снимки?
Къде са снимките от погребението, че нещо не ги намирам  newsm78

# 695

Къде гледаш тези снимки?
Къде са снимките от погребението, че нещо не ги намирам  newsm78

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=342872072402542&set=a … ype=3&theater

# 696
Да не забравяме все пак че Джули не е съвсем сама. Има много силна покрепа от майка си, която можеше да и каже ми сама си си виновна прави какво искаш махайсе от дома ми. Тя я посрещна и реагира пефектно, а Джули дори не си направи труда да я изслуша. Защото майка и и каза да го роди и тогава да прецени дали да го даде в приемно семейство,ама Дули не като кон с капаци. По това си проличава колко е незряла

# 697
  • София
Според мен Джули не е готова да бъде майка на този етап и да промени живота си коренно. Иска да учи, да гради кариера вероятно. Друг е въпросът, че е трябвало да помисли за това преди 6м.

Искрено се забавлявах на ситуациите на Линет и близнаците.

А Габи я изкараха толкова плиткоумна и безчувствена, та чак отвратително. И все не може да се справи с децата си. ooooh!

Яд ме е, че Орсън е човекът, който е следил и тормозил Бри. Щях да се радвам да ги съберат, но не и с цел да я измъчва допълнително. Но пък иначе нямаше да я има тръпката в сериала. Simple Smile

# 698
  • Fort Worth, TX
Много ми хареса серията.Доста се посмях в началото , когато Линет търчеша да подпира вратите, за да не влезнат близнаците.Очартава се доста интересна развръзка.

# 699
Ɣ ɱÖʝɑ ȿvʝɑţ , напълно съм съгласна за Джули. Човек никога не е готов да има дете. Не и преди да го има. Няма подходяща възраст и положение. Когато се роди и видиш какво е да си родител, тогава ставаш готов за дете. Това, че някой госпожици са лигли и глезли, не е оправдание, за да се отказват от собствената си кръв. Още повече, че бащата иска детето!!! Този малък и незрял мъж иска дете, а разглезената лигла не? #Crazy Дори Линет ще помогне, а Сюзън колко много иска да е част от живота на детето. Даже това недоразумение Данел пожела да гледа детето си. Аргументи от типа на "не е готова" са толкова плоски. Казвам го в позицията на млада майка.

# 700
  • Lost in a fairytale ...
Скрит текст:
Мисля си, че няма да убият Майк, много ще е жестоко Сюзън да остане самотен родител за втори път  Peace Може би ще е Орсън, според мен.

# 701
Скрит текст:
Мисля си, че няма да убият Майк, много ще е жестоко Сюзън да остане самотен родител за втори път  Peace Може би ще е Орсън, според мен.
Ох, как искам да стане така!  Praynig

# 702
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
Снощи изгледах новата серия и много ми хареса. Дори не мислех, че ще има, защото предполагах че пак ще има пауза и ще мине време. Много забавен беше епизода, не беше скучен.  Hug Много се смях на моментите с Линет, с Габи и с Рой,  Mr. Green как ги строяваше двете кюфтета Хуанита и Силия. А Габи как лъже г-жа МакКлъски, че Рой не иска да я вижда. "Взе една брадва и отиде да сече едно дърво и казва: "На ти, Карън! На ти!"  Joy Разбирам Габи, иска Рой да е у тях, че да й помага за двете й чудовища, защото те иначе правят каквото си поискат. Много мъчно ми стана за г-жа МакКлъски, също и за Рене. Според мен тя трябваше да се срещне с онзи тип някъде навън, на улицата или на друго място, защото той ще се върне. Разбрах го щом каза: "Знам къде живееш." Дано нищо да не й се случи и с Бен да се съберат.  Praynig  А за Орсън да не говоря. Толкова съм шокиран от факта,че той е видял как Карлос, Габи, Бри, Сюзън и Линет изнасят и заравят тялото на Алехандро в гората, и че той е пращал бележките на Бри и я е следял.  Shocked Направо нямам думи, и как нагло лъже Бри без да му мигне окото. Той само да не вземе да я убие, че не знам.  Praynig Много як епизод!   bouquet

# 703
Ima li subs veche?

# 704
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
Да, аз си изтеглих епизода от тук.

http://energy-torrent.com/details.php?id=26751

Общи условия

Активация на акаунт