CV-та пишем безкрай, все ще ни вземат, знай!-тема No 17

• 55 421
  • 747
  •   1
Отговори
# 525
Благодаря за забележката, неволно съм я направила. Имах предвид една точно определена банка и се обърках

# 526
Здравейте, утре трябва да реша дали да започна работа към една община. Ниска позиция, ниска заплата, ама пък работа. От друга страна това не е работата на мечтите ми, дори напротив, направо ми се гади като се сетя. А бях по майченство.....направо не знам какво да правя. Приема ли ще спра да търся, то няма да имам и възможност де и така. Дори не знам защо пиша това, просто съм объркана  Sad

Ако беше написала това преди година-две, сигурно щях да те посъветвам-недей! Само сега ти казвам убедено- трябва да направиш компромис и да започнеш. Просто ситуацията е ужасна. Не знам дали някога сме преживявали по-труден период относно намирането на работа.

# 527
Аз мисля, че ще е полезно и да споделим опит или взаимно си дадем съвети, относно интервютата, на които ходим. (Аз май стигам само до подаването на cv, напоследък никой не ми звъни). Например, какво е най-удачно да отговорим, ако ни се зададе въпрос за заплатата, която бихме искали да получаваме. И каквото друго се сетите. Лично на мен подобни съвети биха ми били от голяма полза, предполагам.

# 528
Започвам работа в понеделник и съм много щастлива. След година и десет месеца търсене намерих не точно каквото исках - държавна работа е  и ниско платена - както  и погоре срещнах един пост, но съм доволна че намерих и то доста трудно- ама така е в малките градове! Всичко е с връзки и при мен беше доста трудно. Едва ли ме познавате, искала съм съвети 3 -4 пъти, благодаря за което, но съм изчела всичко за това време!
Успех на всички!
Бих дала съвет на мацката по - горе дето се чуди за държавната работа да я избере пък ако не и изнася да си търси друго, щото положението наистина е доста сложно.
Отново успех!  Hug

# 529
Аз си описвах патилата преди няколко дни, но не се сетих да попитам ако има някой опитен да ми отговори. Как се справяте с търсенето на нова работа след майчиство от психологическа гледна точка? Защото ми е ясно, че това което съм знаела ми е поизветряло, пък и трябва да търся нещо съвсем ново и не знам от къде да намеря самочувствие за пред евентуални работодатели. Не, че са се скъсали да ме канят. И аз нямам много голям опит с интервюта макар, че имам не малък трудов стаж, но все са ме назначавали без интервюта ... май наистина до сега не е било толкова тежко положението с работата.

# 530
# 531
Здравейте Simple Smile Как бихте отговорили на въпроса: Какво не Ви харесва в сегашната ви работа? или Защо искате да напуснете настоящия си работодател? В момента работя, но активно си търся друга работа. А този въпрос е неизбежен, ако ме поканят на интервю.

# 532
Ами на мен не ми харесва, че понякога ме занимават с глупости и ме карат да правя безсмислени неща, но не искам да напускам. Simple Smile
А ти трябва да отговориш какво на теб не ти харесва, не на мен Simple Smile

# 533
Ами ще отговориш искрено какво наистина не ти харесва.

Ето, браво за УП2, голяма тъпотия беше...Сега и трудовите книжки да махнат след няколко години.

# 534
  • София
Ето, браво за УП2, голяма тъпотия беше...Сега и трудовите книжки да махнат след няколко години.
Толкова хубаво звучи, че чак не ми се вярва  Praynig

merym16, хубаво да разкажеш искинските си причини, но да ги представиш подобаващо  Peace Ако изпаднеш в дълги и черни обяснения за настоящия си работодател, това със сигурност ще те декласира.

Ники1000, честито   bouquet Присъединявам се към съвета към silvenceto да започне държавната работа  Wink

vivi, за тези стандарти въпроси много се е изписало, има и много статии. Трябва да си подготвена с отговор за очаквано възнаграждение. Той е стадартен в днешно време.

mdita, това, че си била в майчинство не би следвало да влияе върху професионалното ти самочувствие.

# 535
  • София
Информативно само и съвсем дружелюбно питам- има ли сред вас инструктори по аеробика/ каланетика/ пилатес и народни танци?
Благодаря предварително за отговора и успех при намиране на желаната работа

# 536
Много труден въпрос. Аз съм се измъквала с общи приказки от типа, нямам с какво повече да допринеса за работата там, не ме устройват смените ( при условие че не кандидатстваш за работа на смени). Ако им кажа, че всъщност искам да си сменя работата, защото там никой не си гледа работата и постоянно търсят да клюкарят и да се заяждат, си вкарвам невероятен автогол.

# 537
Информативно само и съвсем дружелюбно питам- има ли сред вас инструктори по аеробика/ каланетика/ пилатес и народни танци?
Благодаря предварително за отговора и успех при намиране на желаната работа

Ако става дума за София,мога да те насоча към мой познат, инструктор по народни танци.

# 538
  • София
Ред велвет, ще ти цъкна, като имам повече инфо.

# 539
Здравейте Simple Smile Как бихте отговорили на въпроса: Какво не Ви харесва в сегашната ви работа? или Защо искате да напуснете настоящия си работодател? В момента работя, но активно си търся друга работа. А този въпрос е неизбежен, ако ме поканят на интервю.
Там не можех да се развивам . Там нямах бъдеще като специалист. Дали са добри отговори ? newsm78
И аз мисля да сменям работата си , така че кацам при вас.

Общи условия

Активация на акаунт