ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 23

• 32 222
  • 743
  •   1
Отговори
# 450
n_alex76 пожелавам ти новата година да ти донесе прекрасни новини и детенце да се възстанови  Hug Пожелавам ти го от цялото си сърце!

Ние февруари сме на комисия за отлагане на ваксини.Както и Маги е написала,личният лекар може да отлага ваксините до 6-8м.Но при нас това мина с много скандали и проблеми,независимо че детето ми е с протокол и т.н.Стигнах до извода,че на лекаря (говоря за нашия случай) не му пука за здравето на детето ми,а за проблемите които евентуално би имал и за парите,които няма да вземе.Жалка история.Ще видим и тия в комисията какви са образи и с тях какви премеждия ще имам.

Аз се плаша само при мисълта,че трябва да имам допир с лекари.От личен опит мога да кажа,че в 85% от случаите,които се приемат в болница,хич не са за хоспитализация.Но за да се вземат пари от косата,що да не оставят едно хлапе да седи 10дни в болница,с измислена или изобщо без диагноза...Това ми го потвърди и лекар,за съжаление,човекът просто и ясно си каза,че отделението има нужда от пари и взимат всеки да поседи Simple Smile От една седмица съм с зверско главоболие и не смея да отида на лекар,защото сигурно пак ще ме изкарат неизлечимо болна,ще ме пратят на ЯМР отново,а накрая ще се окаже,че нищо ми няма.Почнах да се лекувам сама,както лекувам и хлапето.И се замислям дали да доведа до край мечтата си да завърша медицина...

# 451
Не знаех че ваксинирането влияе и на хемоглобина. За справка големия ми син, който има всички имунизации на 6м хемоглобина му беше много нисък и му изписаха нещо да пие, а на малкия ми син, който няма нито една ваксина хемоглобина на 6м му беше 129.

# 452

Честита Нова Година, другари и другарки!    Laughing 

# 453

Честита Нова Година, другари и другарки!    Laughing 

Честита Нова Година и от мен Hug  bigdance2 txtloves

# 454
Честита и от мен Hug
(ах, как хубаво се наспах - снощи от 21 днес до 9 bowuu)

# 455
# 456
Новогодишно качих това - Vaccines - The Risks, The Benefits, The Choices (2nd edition) и понеже е близо 3 часа и половина, youtube не издържаха и след час и половина е малко Out of Sync, но се гледа Wink
Ако някой го иска в оригинал да заповяда

# 457
ЧНГ 2012  Heart Eyes

Нека тя донесе здраве, любов и просветление Simple Smile

# 458
Честита Нова 2012 Година!
Започвам с ново просветление: Wink
В страната на фармачудесата: Как ваксините пазят от грип (даже когато не го правят)
От извора на Иван Стаменов.

# 459

ЧНГ Много здраве и щастие за всички Simple Smile

# 460
# 461
Честита да ни е новата 2012 година! Нека през нея още повече хора успеят да прогледнат и да се осъзнаят!
Happy New Year!
П.С. Пък да не забравяме и за селото, за нашето село,де. Дано да го направим тази година. Wink

# 462
http://novini.dir.bg/news.php?id=10225747
Ангел Кунчев: Грипът идва в края на януари
Цитат
Как хората могат да засилят своята имунна система? Какво ще ги посъветвате, в чисто практически план?
Така че доброто хранене е най- важно. Един нормален, добре хранен организъм би трябвало това да му е достатъчно. В момента разнообразието на плодове и зеленчуци е много голямо, общо-взето като цени са достъпни, а необходимите дози витамини ние ги получаваме с храната.
Grinning

# 463
Идват щуротиите им. При нас вече мина...на някои и по няколко пъти Tired При него сега идвал ooooh!

# 464
http://novini.dir.bg/news.php?id=10225747
Ангел Кунчев: Грипът идва в края на януари
Цитат
Как хората могат да засилят своята имунна система? Какво ще ги посъветвате, в чисто практически план?
Така че доброто хранене е най- важно. Един нормален, добре хранен организъм би трябвало това да му е достатъчно. В момента разнообразието на плодове и зеленчуци е много голямо, общо-взето като цени са достъпни, а необходимите дози витамини ние ги получаваме с храната.
Някой май сам си ака на постланото Wink

Ще се сетят те, че ваксините не дават абсолютно нищо, като предпазване за зимни грипове, но за съжаление много хора все още вярват на чичко доктор...
А аз направих това и се плаша.
Бях си казал, че повече няма да качвам части, докато не го завърша, но това си струва!

Общи условия

Активация на акаунт