My Toys - В света на играчките - 44!

• 45 179
  • 745
  •   1
Отговори
# 720
  • sofia
Момичета, моля за малко помощ, че се триумя  Laughing Искам да купя някаква игра, подходяща за 4 год момче, спрях се на тези:
http://www.mytoys.de/Rush-Hour-Junior/von-Kunden-empfohlen/KID/d … p.ca02.18/1439758
http://www.mytoys.de/Selecta-Familienspiel-Turi-Tour/Memory-Ged% … p.ca02.15/2007300
http://www.mytoys.de/Haba-HABA-4319-SPIEL-Diego-Drachenzahn/von- … p.ca02.18/1925223

Коя е вашият фаворит? Ако някой има последните 2 да каже интересни ли са, а и правилата дали са много сложни, че не знаем немски хич и как ще разберем как се играе.. /За първата съм ви чела, че я хвалите и разбрах каква е идеята й/ Ще съм ви много благодарна ако споделите и други успешни игри за тази възраст

# 721
  • Русе
Meggysan, каква им е височината на юнаците ти?

Не знам, не съм ги мерила откакто бяха 85-86 см. Знам им размерите за дрехи, но цялата височина не. Да взема да ги премеря май Wink.

Редактирам се - 94,5 и 92 см. За 12 " сме си нали?

Последна редакция: чт, 16 фев 2012, 10:04 от Meggysan

# 722
  • На дивана, под юргана

Не знам, не съм ги мерила откакто бяха 85-86 см. Знам им размерите за дрехи, но цялата височина не. Да взема да ги премеря май Wink.

В такъв случай - 12" определено. То... както е тръгнало още 2 месеца докато си отиде снега има, те и още може да дръпнат дори... Simple Smile

# 723

В такъв случай - 12" определено. То... както е тръгнало още 2 месеца докато си отиде снега има, те и още може да дръпнат дори... Simple Smile
ох, сега се чудя и аз дали да взема една худора за Габи, ама Жасмин нещо ме отказа. А и малката е една страхлива... Ама пък за тази цена  newsm78. Следващо колело кое е? Кога се карат тези с помощните гуми?

# 724
  • София
да се включа и аз . За каката бях взела http://www.mytoys.de/Hudora-Laufrad-Ratzfratz-EVA-Bereifung-Prin … a01.05.04/1811702 - само че друг цвят. Еми първо сменихме ръкохватките - за няколко месеца лятото гумата им изгоря и се нацепи, а през тези няколко месеца тя дори не се научи да го кара - беше и голямо.... На следващото лято тапицерията на седалката се обели.... По-късно спирачките заклинваха гумите - мъжът ми предпочете изобщо да махне жилото... И накрая като капак , докато е седяло в багажника на колата лятото от нагряването му се пръснаха гумите , и то така че и джантите се бяха разпарчетосали  Twisted Evil  Е аз все пак съм доволна , защото си изкара 60те лева - голямата ми дъщеря все пак се научи да го кара и след него се качи направо на  20 цола DRAG (на 5 г беше).
На худората баща ми купи нови гуми с капли за още 50 лв Simple Smile
За малката ми дъщеря купихме пуки когато беше на година и 10 мес - от тогава не е слязла от него  Peace Много си го обича , дори каза че това лято пак иска да си го кара , но вече и е прекалено малко. Колебаех се дали да и тя да минава на колело с педали , но пробва в спорт депо http://www.mytoys.de/Kettler-KETTLER-Laufrad-Spirit-Air-Starlet/ … a01.05.04/2194412 и май това ще е изборът ни за предстоящото лято. Надявам се да е добър вариант между ПУКИ и ХУДОРА, предвид това че чакаме още една девойка Simple Smile

Последна редакция: чт, 16 фев 2012, 10:28 от micra

# 725
... Меги права си цената не е никак малка, и с повече деца си е сериозен разход, именно затова и аз обикновенно се оглеждам за по-изгодни неща. Като цяло аз не купувам обаче играчки и други дреболии и напоследък си позволявам да купувам ако трябва по-скъпи неща, ако си го навия на пръста. В интерес не истината за каките взех пукита, просто защото ми трябваше 18-ка като размер.
Ех, Айла  Laughing  и с две деца, с "точната" разлика за "пре-отстъпване" на умалелия размер от единия на другия ... пак същото гледаме ... цените и качеството. Жасмин е много права за Пуки  Peace И ние сме в "отбора" с колелата  Mr. Green  
Да споделя и моята "логика"  hahaha  като изключим моментите на умопомрачение  Blush   Ако "нещото" е с "основна" функция и е предназначено за ежедневна и продължителна употреба, за всякакви условия и терени ... критерий цена е второстепенна, затова сме с Пуки-колела в различни размери и раници Скаут (въпреки, че вече "обмислям" и друга марка, също толкова "желязна", но за след Скаут-а) За "нещата", които са със "съпътстваща" "функция или за "проба", за разнообразие, от време на време ... гледам най-вече цената, като бих предпочела по-базисен модел, с по-малко "функции", за да има шанс да е добро качеството Laughing  така избрах скутер Худора 144 ... и първите ролери са ни Худора  Laughing  Скутерът се кара с удоволствие, но от време на време. Служи ни вярно, много добро попадение за нашите нужди, а ролерите са прекрасни, като ги израстне дъщеричката, точно от същите ще дебна размер  Peace И на сина купих ролери, за "проба"  Wink  красиви Хот Уилс ... точно 3-4 пъти ги обу, за "карал" не бих казала   ooooh!  добре че бяха 20 евро ... никакъв интерес, така стоят в кутията до ден днешен  Crazy  едва ли ще им "дойде времето" някога. Човекът се оказа "колездачен" тип  Grinning
За избора на дрехи ... предпочитания, критерии, марки, цени ... по-добре да не споделям  Crazy  съзнавам, че не съм добре  Blush  за лечение съм  Mr. Green

ПП: много ми допада новия изглед на темата, въпреки че още не съм изпрабвала всички екстри  Laughing Благодаря за идеята и реализацията   bouquet

Миленчеееееееее  Heart Eyes   поздравления за третата принцеса   bouquet  Страхотна новина  Grinning  Лека бременност и много усмивки в очакване на бебчето   Hug
С вашето "унаследяване" на дрешки и принцески принадлежности и Мерседес-колело да имаше също щеше да ви е вариант  Joy 

# 726
  • На дивана, под юргана

ох, сега се чудя и аз дали да взема една худора за Габи, ама Жасмин нещо ме отказа. А и малката е една страхлива... Ама пък за тази цена  newsm78. Следващо колело кое е? Кога се карат тези с помощните гуми?

Синът ми го пуснах на колело с педали на 5г.4м. - до тогава хвърчеше безпедално. Велосипед с помощни колела изобщо не се налага в този случай. Смяната на колелата зависи преди всичко от височината на детето.

# 727
  • София
  Благодаря за споделеното, вече не се чувствам толкова прецакана с пукито, заради цената. Ползва се с удоволствие, стои в жегите в багажника и нищо му няма, тоест доволна съм.
  Жасмин за колелетата на каките не съм се изказала правилно. Карат си ги и много им харесват, просто ги подарих за РД август месец и можеха съвсем кратко да ги карат преди зимата, а и още им бяха една идея по-големи. Затова и питах дали имаш отзиви при по-дълга употреба. А иначе ето и снимки с пукитатат с педали 18 инчовите на каките - http://aila.snimka.bg/children/vanya-i-niki-5-godinki.612254.24549032
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=254164947944982&set=a … 605216&type=1

ivasl ако може би ли споделила конкретни марки и размери на ролери или кънки или скутери, защото към нещо подобно съм се ориентирала за шестият рожден ден на каките.?

# 728
Aila, много сладки сте всички, да сте живи и здрави!!  Heart Eyes  
Е, поне вие имате приемственост - от каките - на малката принцеса. При нас е сложно - 10г. щерка и 4 годишен син - нищо от единия не става за другия, нито дрехи, нито обувки, нито играчки.
Колелата ви изглеждат направо супер - не ги бях виждала на снимка в лилаво и розово, направо са бонбонено сладки!  Simple Smile  

Последна редакция: пт, 17 фев 2012, 00:28 от Анонимен

# 729
  • София
Жасмин   Hug
Като стана въпрос за ранички, евентуално малките от семтември ще се ученички предучилищна в училище и трябва да се ориентирам към хубави и удобни раници, сега са с някакви съвсем измислени за ДГ, но те не ги носят, а ние и стоят там цялата седмица.
Видях, че похвалихте раници Скаут , може ли линк към тях и има ли и друга алтернатива?

# 730
Видях, че похвалихте раници Скаут , може ли линк към тях и има ли и друга алтернатива?

Иди разгледай чантите в този магазин, имаше комплекти чанти с несесери и сакове. Поне за качеството ще се ориентираш, друго си е око да види, ръка да пипне. Огледай ги подробно, после можеш да си ги купиш от Майтойс, или немския Амазон, ако са по-изгодни.
Тук се вижда една в червено: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=168781893214883&set= … 176594&type=3
А го имаше и този комплект чанта, торба и несесери, беше 390 лв: http://www.mytoys.de/Die-Spiegelburg-Ranzenset-Ergo-Style-Prinze … .37.01.03/2199869
но не съм ги разглеждала в подробности, щерка ми вече надрастна този етап и вече иска раница, не чанта.

Последна редакция: пт, 17 фев 2012, 00:28 от Анонимен

# 731
# 732
  • Русе
Оххх, ще ме побъркате направо Simple Smile. Така или иначе няма да са Пуки, ако му кажа на моя мъж колко струват ще ме застреля, не, че не иска най-доброто за децата, даже напротив, по-безразсъден е от мен. Но аз все пак мисля да пробвам като за начало с по-евтини колелета, така или иначе ще са ни първите, да видим как ще подкарат, а после вече може да помисля за нещо по-сериозно.
Aila, страхотни са твоите госпожици, а колелата наистина изглеждат супер. Наистина си мисля, че за големи колелета вече си струва да се купят такива.
Ще ви чета пак, че от един час си пиша поста.

Забравих да попитам все пак, 12 " до каква височина горе-долу могат да се ползват?

Последна редакция: чт, 16 фев 2012, 12:30 от Meggysan

# 733
момичета,от много време ви следя относно темата с колелата..и понеже и аз искам да купя на дъщеря ми за лятото..разбрах че пуки са едни от най-добрите,но не е ли опасно колело без педали..извинявам се за лаишкия въпрос Embarassed ние досега не сме карали,освен бебешкото,мисля си че с помощни гуми ще е най-подходящо за нас Thinking 98см-100см височина на принцесата, пак ли е12''?и последно Embarassedима ли някакви унисекс цветове,за  да може след това да го кара и братчето?

# 734
Мегисан, не се притеснявай излишно Simple Smile Вярно, че Худора-та е с пласмасови джанти, калниците са също пласмасови и не вършат работа, спирачката поддава при висока скорост, но основната си работа това колело върши чудесно. А за тази цена, вероятно всяко година може да се сменя Simple Smile Не съм забелязала седалката да е твърда и неудобна; до използване на спирачката стигнахме чак тази есен; колелото се караше почти всеки ден през по-топлите месеци, може и късмет да е било, но излезе много здраво и практично. Имах притеснения за веригата, на която не трябва да се слага машинно масло и се чудих дали ще издържи така, но си работи чудесно.
Въпреки, че моето дете е едно и откъм разхподи е по-лесно, все пак не мога да нацелвам интересите му на 100%, да взема нещо скъпо, което после я мога да продам, я не, ако не го хареса, просто не ми се рискува...

Общи условия

Активация на акаунт