второ дете

• 34 817
  • 681
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Още повече , синът ми беше бебе -мечта до навършване на  първата година а сега вече 9 г ми стъжнява живота и ми спира тоците ... А бебката е ... една глезена, чувствителна принцеса- нищо общо с батко си ... Но здраве да  е,  казвам аз !  Peace
Е, затова си се навила за второ...Ако имаше такова чудо като моето...мммм..аз и досега не искам да видя дете под 3 години и на снимка...Още имам ужас от онези времена... Wink Wink Wink

# 166
Точно заради  баткото не исках второ дете... Мислех си , че ако  и  второто ми  спира  тока като първото  ....леле мале  ooooh! Обаче нали  знаеш ... надявам се , че бебка ще бъде по-кротко дете. Надявам се още , че ще успея да  поукротя и  баткото !!! Но пък  бързо се влиза в ритъм и  сега мога да кажа , че съм по-спокойна от колкото  на 25г  !  Peace

# 167
  • София
Но пък  бързо се влиза в ритъм и  сега мога да кажа , че съм по-спокойна от колкото  на 25г  !  Peace
Мога само искрено да завиждам, че сега си по-спокойна отколкото на 25...При мене обратното...Колко бях ларж и спокойна на младини, толкова сега съм ужасно припряна, бързо избухвам и много неща ме дразнят...и дребната го отнася на секундата....което не е добре....Ама то затова и съдбата си знае работата - повече от 1 дете ми не даде и правилно!

# 168
Още повече , синът ми беше бебе -мечта до навършване на  първата година а сега вече 9 г ми стъжнява живота и ми спира тоците ... А бебката е ... една глезена, чувствителна принцеса- нищо общо с батко си ... Но здраве да  е,  казвам аз !  Peace
Е, затова си се навила за второ...Ако имаше такова чудо като моето...мммм..аз и досега не искам да видя дете под 3 години и на снимка...Още имам ужас от онези времена... Wink Wink Wink

Аз въобще вече имам ужас от деца ! Sunglasses

# 169
  • София
Хепи, абе и аз така..ма малко ме беше срам да го призная...Щото в разните други форуми де изяждат на мига ако не заявиш как като се родило детето и ти хоооп - вече само памперси, пюрета и деца те вълнуват...и единствения инстинкт, който остава е майчинския и как само готвиш суперздравословни храни за детето, водиш по езици, спортове, олимпиади...и какво ли още не...ама за себе си тотално си забравил....ми, чак пък толкова не мога Embarassed

# 170
Тези които тотално забравят себе си и своите нужди много бързо тотално " забравят" и детето.
Няма дете което да е щастливо ако мама виси постоянно над него приличаща на вещица. Пък и за това дете трябва и да си жив и изглеждащ добре и не на последно място щастлив.

# 171
Тези които тотално забравят себе си и своите нужди много бързо тотално " забравят" и детето.
Няма дете което да е щастливо ако мама виси постоянно над него приличаща на вещица. Пък и за това дете трябва и да си жив и изглеждащ добре и не на последно място щастлив.
Много точно казано! Peace Не мисля , че детето  трябва да  се използва като оправдание за вщерския  вид на майката. Вярно е че времето  за мама е по-малко но  винаги има алтернативен  вариант!  Peace
 Пък да  си  кажа аз доста  се дразня ако  се коментират само  децата...Кога  яло , срало , ревало, в колко се събудило ...  #Cussing out Добре, че случих  на мами , които не бръщолевят само за отрочетата си  а си имаме съвсем други теми на разговор.  Peace

# 172
Само минавам да кажа ,че много искам второ, че и трето дете.... Embarassed
Само че часовника тиктака  Confused

# 173
  • София
Само минавам да кажа ,че много искам второ, че и трето дете.... Embarassed
Само че часовника тиктака  Confused
Хайде! И за да станат 3 изведнъж - пожелавам близнаци! Wink Wink Hug

# 174
И аз тайно съм си го мечтала  Blush

# 175
Как, двечки наведнъж Crazy Аууу, това на кошмар ми прилича, повече от едно дете на една и съща възраст не мога

# 176
  • София
Ма Пепино, то това не е за всеки...две наведнъж за мен си е кошмар, ама за някои - не е.....Ако са искали две деца - с един куршум два заека и така... Joy Joy Joy

# 177
Аз си мечтаех за две близначета - момче и момиче, ако е едно - момче.

# 178
  • София
Аз си мечтаех за две близначета - момче и момиче, ако е едно - момче.
И аз ...и аз.....Даже като се роди дребната имаше едно момченце, родено няколко часа след нея, което го оставиха. И питах педиатърката - а, не може ли да пишете, че съм родила близнаци и да взема и момченцето? Така наведнъж решавах проблема с децата  Wink Wink Wink...Беше ме срам да кажа, че искам да разменя за момченце...толкова мечтаех за син....Ама в другия живот... Embarassed Embarassed

# 179
Аз понякога толкова се заглеждам по малките момиченца , все едно съм с отклонения  Crazy Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт