второ дете

• 34 818
  • 681
  •   1
Отговори
# 375
По- добре с "философско спокойствие" за нещо които не касаят здравето им и живота им.
Обратното мисля, че е вредно и по- опасно.
Отнася се и за момичета и за момчета.

# 376
По- добре с "философско спокойствие" за нещо които не касаят здравето им и живота им.Обратното мисля, че е вредно и по- опасно.
Отнася се и за момичета и за момчета.

Правилно ! Hug

# 377
  • София
Абе, то философско спокойствие..ама ако цъфне с раздвоен език или онези адски грозни според мен обеци "флеш" тогава мисля, че и моята освободеност ще се свърши  Wink Wink Wink Wink
Ето, накарахте ме да се замисля, че май момичето е по-добра опция, щото ако имах момък, който ми цъфнеше епилиран, с по-оскубани вежди от мен и розова тениска щях да се самоубия и да изчезна безкрайно  doh doh doh
(е, днес дойде един пациент - момче-щангист, як та дрънка..с по-тънки вежди от моите....ми щях да падна възнак в непрофесионален смях  Joy Joy Joy)

# 378
  • На остров
Морг до къде стигнах да те издирвам по други теми Party..разбира се, че е по добре да имаш момиче. Древна истина доказана във времето. Момчетата са трудни, капризни, по бавно се развиват, винаги намират начин да оправдаят вътрешно един мъж..солидарност ли, какво ли не знам.. Да не говорим, че  като порастнат забравят тотално родителите си в повечето случаи.

Знам, че има изключения и при момичетата, но аз говоря общо..

# 379
  • София
Морг до къде стигнах да те издирвам по други теми Party..разбира се, че е по добре да имаш момиче. Древна истина доказана във времето. Момчетата са трудни, капризни, по бавно се развиват, винаги намират начин да оправдаят вътрешно един мъж..солидарност ли, какво ли не знам.. Да не говорим, че  като порастнат забравят тотално родителите си в повечето случаи.

Знам, че има изключения и при момичетата, но аз говоря общо..

Но пък е толкова готино да се изправиш до порастнал син!.....Независимо от всичко друго..ааа само да не е епилиран и с оскубани вежди де и в розовко  hahaha hahaha hahaha

# 380
.... и вървящ със събрани коленца и ръце в джобовете за да не изгуби смъкнатите дънки разкриващи пищно бельото независимо Calvin Klein ли е или обикновени гащи.....  Joy

# 381
  • София
.... и вървящ със събрани коленца и ръце в джобовете за да не изгуби смъкнатите дънки разкриващи пищно бельото независимо Calvin Klein ли е или обикновени гащи.....  Joy
М, щото девойката не може да се криви на 10-тина сантима ток, поличка тип широко коланче или дънки със дюкян 3 см, навафлена и чалгоподобно намацотена..... #Silly #Silly #Silly

# 382
чалгоподобно намацотена..... #Silly #Silly #Silly
Моргииии, казва се опушен грим, пак ли да те уча  Wink Wink Wink

# 383
А може и по зле да е. При девойките има други екстри. Лелеее блазе ми - имам и от двата вида. Само се моля през каквито и метаморфози да преминават да са живи и здрави и да имат добри семейства един ден.

# 384
Моме, ти май много си се наплашила от проскубани с розови тениски  Joy

Прави си устата за татус и пиърсинг и епилация от известно време, ама това няма как да стане поне до 17-18 му година. Поне така се самозалъгвам.

Joy брат ми точно така направи. Чак след година, две наште разбраха за двете му татуировки  Joy Прилежно ходеше с тениски дето прикриват красотите и колкото и да беше горещо на вън отказваше да сложи потник  Crazy

Хепинце, точно така, тебе кой (ще) те пита  hahaha

# 385
`Не гледайте само лошите страни на момчето и момичето. Има и хубави.
Ама сега не ми се мисли какви ли ще са, след красотите които прочетох за тату, розови тениски и опушен грим.
А като се замисля, че си имам и от двата вида как ли ще се оправям.
Но за сега определено смятам, че д момичетата е по-лесно. Ама има време.

# 386
Ако ще ти е по-лесно, приложи проста математика - и - прави + сиреч, ще се неутрализират и ще имаш/виждаш само хубави преживявания  и положителни страни Mr. Green

# 387
  • София
Да продължа да спамя по темата - само се моля никога девойката да не се забърква в наистина страшните неща - "пътя на белия прах" или "лесния живот на хубавите жени".....Щото днес една колежка такива неща ми разказа за сина си и търговията на белия прах...че ми изправи косата!  ooooh! ooooh! ooooh!

Риъл, молим те не дълбай с длетото тънко - опушен грим се казвало! Казвало се чалгоподобна "дива" в действие  Sick Sick Sick

# 388
Morgana и аз това се моля. Децата ми да се опазят от тези  неща. Аз си говоря за това се  надявам да успея да им го набия в тези  главички.

# 389
  • Бургас
Но за сега определено смятам, че д момичетата е по-лесно. Ама има време.

С момичетата е лесно друг път. Лесно - до 9 годишната им възраст. После - ела да видиш! Всеки ден се моля да свърши тоз идиотски пубертет ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт