второ дете

• 34 814
  • 681
  •   1
Отговори
# 45
Тук не е хубаво да влиза такъв който иска подкрепа за второ.

# 46
  • Не от София.
Аз пък искам второ!Даже съм си го пожелала в Коледната тема!!Чакам си го догодина!!  Crossing Arms

# 47
Аз пък искам второ!Даже съм си го пожелала в Коледната тема!!Чакам си го догодина!!  Crossing Arms

Пожелавам ти го и аз ! Hug Hug Hug

# 48

Явно да, не е хубаво и да имаш различно мнение!
Ще го кажа за трети път, пък белкИм някой го прочете: не съм казвала, че искам второ дете, да се застраховам, ако ми умре първото ( пази Боже ). Искам второ дете, защото го искам!!!!
Относно пра-пра бабите ни:
1. Имали са много деца, защото не са ги пазели. Все ми е на акъла, че пра-пра дядо ти си го е вадел да свърши навънка.
2. За да имат повече работна ръка на полето.
Смъртността не е била чак в такова съотношение!

Както и да е, да не разваляме хубавата темичка с подигравателни изказвания  Peace

Последна редакция: ср, 14 дек 2011, 06:59 от Мак

# 49
А, хубаво е човек / първо той/ да желае да има повече деца.
Другото е въпрос на преценка на възможностите.
Мак, ако визираш мен за подигравателни изказвания - не съм го мислела.
Принцеса Фиона, и аз ти пожелавам второ дете до година.

# 50
Мак, аз разбрах какво искаш да кажеш.  bouquet
Около мен има точно четири случая на трагедии с деца.В трите от тях семействата са загубили синове на възраст между 16 и 22 години.И в трите имат по едно живо и здраво момиче, което наистина се превръща в смисъла на живота им от момента на трагедията нататък.Третото семейство след смъртта на сина си отново правят дете, ражда се син, когото кръщават на починалия брат.А четвъртата трагедия е с бебче, починало от менингит.Доколкото знам, 2 години след това си имат отново детенце.

# 51
Не искам да си помислям за смърт на дете.
В семейството ми има такъв случай...
Мак, аз също те разбирам, но това е просто извън силите ми да го приема.
Дано на никой не се случва.

# 52
Мак и аз те разбирам какво искаш да каже с написаното то теб. Пази Боже децата ни.
Но и аз като снежа63 мисля че на този етап не ми се помисля за бебета. Погледнато и от финансова гледна точка, семейни неуредици и т.н.

# 53
  • Бургас
Оле в каква посока се обърнала темата. Дами, защо така?
Или искаш дете или не. И двата случая се въпрос на чувство, желание, сигурност и още 100 неща. Трудно е да се обяснят на куп. Въпрос на желание. Аз лично искам и това е. Ама винаги съм го искала. От както се помня винаги в главата ми са били поне две. Не мога с точност да кажа защо искам второ дете. В смисъл няма конкретни причини. Просто желание, нужда...  
Обратното също е толкова разбираемо. Моя много близка приятелка и роднина не иска и да чуе за второ. Брака и е стабилен, първото вече е на 5...Но тя не иска. И я разбирам. А всички я мрънкат. Не е нормално да се раждат деца за норматив или по друга причина, освен чисто и осъзнато желание да бъдеш родител.

# 54
Браво Сесана много добре си го написала

# 55
Аз пък едно време мечтаех за 4  Stop Mr. Green
Сега съм ги свела до две, но искам повече от едно Praynig Искам като порастнат да са си опора и винаги да разчитат едно на друго. Ще гледам да ги възпитам да се обичат...

# 56
Снежи, не беше насочено към теб  Hug

Всеки сам преценява дали иска второ и какъв е мотива му за това.
Ако бях останала да живея с БНД и аз нямаше да му родя второ дете. Такъв тормоз ми дръпна през бременността, че не заслужаваше да му родя второ. Сега искам, дано да намеря Човека, който да заслужава!

# 57
Аз пък едно време мечтаех за 4  Stop Mr. Green
Сега съм ги свела до две, но искам повече от едно Praynig Искам като порастнат да са си опора и винаги да разчитат едно на друго. Ще гледам да ги възпитам да се обичат...

Pepina77 , няма гарация за нищо , мила !
Има толкова примери за братя и сестри , които ще си издерат очите , някои не искат да се чуят и видят . Tired

Но щом искаш , роди си още едно и късмет ! Hug Hug Hug

# 58
Е, Хепи, знам, че няма гаранция. Аз само споделих какво ми се ще и какво ще се опитам да направя  Heart Eyes

# 59
Да и аз като се замисля познавам 3-4 двойки братя и сестри, които само се карат. На техните родители е много тежко и когато заемат позицията на правия другия се настройва срещутях.

Общи условия

Активация на акаунт