второ дете

• 34 814
  • 681
  •   1
Отговори
# 60
И какво, това не означава, че по принцип такъв е развоя на отношенията. Аз пък познавам братя и сестри дето дават мило и драго един за друг. Ама верно, човек може и да се откаже, като чете тука...

# 61
И какво, това не означава, че по принцип такъв е развоя на отношенията. Аз пък познавам братя и сестри дето дават мило и драго един за друг. Ама верно, човек може и да се откаже, като чете тука...

Айде сега , няма да се отказваш ! Heart Eyes

# 62
  • Бургас
... Ама верно, човек може и да се откаже, като чете тука...
Глупости. Hug
Аз пък колкото повече чета, толкова повече се надъхвам  Joy
Сериозно - ако наистина искам второ дете, никой и нищо не може да ме откаже Mr. Green

# 63
Да и аз като се замисля познавам 3-4 двойки братя и сестри, които само се карат.

Една от причините да не искам да имам второ дете е тази, въпреки, че за мен доста по- сериозна.
Да не забравяме обаче, че " брат брата не храни, но тежко му който го няма".

# 64
Ние с брат ми не сме близки, и никога не сме били. Като деца се спуквахме да се бием, сега само се караме.

# 65
Всеки трябва сам да си преценим според конкретния случей. Като чета коментарите , сигурно ще ви шокирам  Laughing  . Първото си дете родих на 38, съвсем нормална бременност. Сега съм на 40 и чакам второто си дете. Винаги съм искала поне 2 деца и не само аз, но и мъжът ми, който много ми помага и полага доста грижи за нас. Подкрепата на човека до теб е много важна, според мен. Истина е, че отглеждането на детето пада основно върху майката и не винаги е лесно. Аз имам брат и винаги съм чувствала подкрепата му, щастлива съм, че го има. В нашия случей аз съм далеч от родителите си, но съм спокойна, защото знам, че той е наблизо и, че мога да разчитам на него. Не знам дали се разбира какво искам да кажа, но за добро или лошо имам подкрепата му, което е много за мен. Знам, че не съм сама. Искам един ден и децата ми да не се чувстват сами!

# 66
  • Бургас
Първото си дете родих на 38, съвсем нормална бременност. Сега съм на 40 и чакам второто си дете.
Не ме шокираш, напротив, мога само да ти се радвам! Simple Smile
Супер Hug Браво на теб!
Лека и безпроблемна бременност и живо и здраво бебче ти желая! Hug

# 67
Знам, че не съм сама. Искам един ден и децата ми да не се чувстват сами!
Това също е много важно. Голяма част от хората които са едно дете го казват. Чувстват се сами.

# 68
Всеки трябва сам да си преценим според конкретния случей. Като чета коментарите , сигурно ще ви шокирам  Laughing  . Първото си дете родих на 38, съвсем нормална бременност. Сега съм на 40 и чакам второто си дете. Винаги съм искала поне 2 деца и не само аз, но и мъжът ми, който много ми помага и полага доста грижи за нас. Подкрепата на човека до теб е много важна, според мен.

Много е важно децата да са желани и от двамата и грижите и отговорностите да се споделят .

Аз също бих имала второ дете , ако имах стабилен човек до себе си . По принцип .
Но сама , не , би било крайно изтощително за мен . Tired

# 69
Радвам се за теб Веринка, че си намерила добър и грижовен човек за баща на децата си. И аз ако получавах подкрепа и разбирателства от мъжа си, може би нямаше да лиша детето си от братче или сестриче. За десет години брак не можах да го променя в някой неща - например егоизма и преди всичко да мисли първо за себе си. И защо аз трябва да се съобразявам с неговото мнение че иска второ дете. Нито веднъж памперс не е сменил да не говорим за хранене и гледане. И отделно, мрънкане че не съм добра домакиня,/какво си легнала да спиш, работа нямаш ли си/, както и да е не ми се пише повече.

# 70
Аз имам сестри и за мен това да имаш толкова близък човек е нещо много незаменимо с нищо друго. Много исках и детето ми да не е самичко, да си има приятелче. Сега макър и без баща да си живеем те се търсят непрекъснато и много се обичат. Надявам се така да са и когато станат големи. А така се стекоха нещата в живота ми и сега смятам, че те са мои деца, не съм ги родила на баща им, усещам си ги като само мои.

# 71
Аз имам сестри и за мен това да имаш толкова близък човек е нещо много незаменимо с нищо друго. Много исках и детето ми да не е самичко, да си има приятелче. Сега макър и без баща да си живеем те се търсят непрекъснато и много се обичат. Надявам се така да са и когато станат големи. А така се стекоха нещата в живота ми и сега смятам, че те са мои деца, не съм ги родила на баща им, усещам си ги като само мои.

Благовеста, разсъждаваш много правилно.
При мен БНД ме тормози цялата бременност, то не бяха скандали, то не беше чудо. Как да поискам да му родя още едно дете?

# 72
Аз пък никога не съм си мислила , нито го използвам като фраза , че съм родила дете на БНД .
Звучи ми все едно съм му свършила някаква работа . Thinking

Искала съм дете и го имам .  Peace

# 73
Мак права си няма как да поискаш второ дете.

# 74
Аз имам сестра с която сме много близки и много съм благодарна на родителите ми, че не са ме оставили сама. Съвестно ми е, че най-вероятно ще лиша моето дете от братче или сестриче, обаче по-добре за нея да има сравнително нормална майка (защото не се смятам за много добра, още по-малко идеална) вместо изкукала истеричка. Бих родила второ само ако отново мога да повярвам на мъжа си или ако бях поне 10 години по-млада. Но и да стане чудо с нашите отношения може вече да не мога да забременея, Стефани я правихме 3 години. Едно 98% е сигурно че ще си остана само с нея, да не се заричам, че няколко дами, които пишеха че твърдо не искат второ ги засичам в отчетните теми за бъдещи майки.

Общи условия

Активация на акаунт