второ дете

• 34 814
  • 681
  •   1
Отговори
# 135
Не смятам,че някой има право да ми държи сметка и да ми задава въпроси.Това,че вие не доумявате защо бих го направила не ме кара да отговарям на въпросите ви.А и ясно съм казала: вече,че нямам сили да гледам още едно дете без баща.
Сменят ми се памперси,гледа ми се бебе,но не и без баща.

# 136
Ама то на никоя от нас не и се сменят памперси и не и се гледа бебе без баща. Тук говорим за второ бебе с баща.  Peace

# 137
Не смятам,че някой има право да ми държи сметка и да ми задава въпроси.Това,че вие не доумявате защо бих го направила не ме кара да отговарям на въпросите ви.А и ясно съм казала: вече,че нямам сили да гледам още едно дете без баща.
Никой не ти държи сметка..А като не щеш да ти"задават"въпроси,що щеш из обществените форуми?Не знаеш ли колко  невъзспитан народ има,дето умре да задава въпроси Mr. Green

eksipnos ,  сори, откраднах ти подписа, пляснах го във фейса .....   bouquet извинете ме за спама
bowuu  bouquet...Автор Уилиям Блейк,из"Порицание на невиннноста"

# 138
eksipnos зададоха се въпроси на мнението,което изказах аз по темата.

# 139
Е,ми нормално..въпроси свързани с твое изказване..ти какво очакваш?Да те питат колко топла вода харчиш на месец? Thinking

# 140
Очаквам да няма толкова любопитни и заядливи МЪЖЕ във форума.

# 141
Въпросите бяха повечето от жени и от един мъж , при това доста стойностен , по мое мнение . Peace

# 142
Трудно бих се съгласила да родя второ дете.Трудно бих се доверила отново.Нямам сили повече да съм сама.
По- добре тогава никога да нямаш второ дете.

# 143
Очаквам да няма толкова любопитни и заядливи МЪЖЕ във форума.
Aкo човек не иска да има неприятни изненади и разочарования,най-добре е да няма очаквания    bouquet

# 144
Е много взехте да си позволявате,освен невъзпитани се оказахте и нахални.Кой ви е искал съветите,що не си трайте.Обърнете малко повече внимание на темата вместо на мен,да дам и аз един съвет а ?!Стига сте си чесали клавиатурите.

# 145
Е много взехте да си позволявате,освен невъзпитани се оказахте и нахални.Кой ви е искал съветите,що не си трайте.Обърнете малко повече внимание на темата вместо на мен,да дам и аз един съвет а ?!Стига сте си чесали клавиатурите.
..говори си каквото щеш,ама никой не те нарече"навъзспитана"нахална"и тн. hahaha hahaha

И защо даваш"непоискани съвети"?Еййй..пусти двоен стандарт Mr. Green

# 146
Никой не ти държи сметка..А като не щеш да ти"задават"въпроси,що щеш из обществените форуми?Не знаеш ли колко  невъзспитан народ има,дето умре да задава въпроси Mr. Green

eksipnos ,  сори, откраднах ти подписа, пляснах го във фейса .....   bouquet извинете ме за спама
bowuu  bouquet...Автор Уилиям Блейк,из"Порицание на невиннноста"
Обърни внимание на това кото си написал ти,,не знаеш ли колко невъзпитан народ има,дето умира да задава въпроси''
Не съм казала,че някой ме е нарекъл невъзпитана.Давам непоискани съвети,защото и на мен ми се отправят такива.

# 147
Kosi_bosi, когато изказваш някакво становище някъде е нормално другите да си кажат мнението.
При случай, че не са разбрали или имат друго мнение питат.
Темата е за второ дете. И ето аз те питам: Защо ще решиш да имаш второ дете, което и и твое и ще го оставиш при татко му, ако вие се разделите? Ако той не иска детето? Тогава?

# 148
ю
Темата е за второ дете. И ето аз те питам: Защо ще решиш да имаш второ дете, което и и твое и ще го оставиш при татко му, ако вие се разделите? Ако той не иска детето? Тогава?

Дава го в дом за сираци .
Като циганките . Tired

# 149
За 2 години и половина не съм попаднала на подходящ мъж,искащ или неискащ дете.Трудно е за обяснение.Проблема е явно в главата ми..Стресирам се при мисълта за второ дете,само като си представя и имам чувството,че пак ще го отглеждам сама.А това,че ще го хвърля на таткото и неговите роднини....едва ли бих го направила.Аз съм страшен егоист не си давам нещата,камо ли детето.Мнението ми беше първосигнално.
Но ми е много болно детето ми като каже ,,тате'' болно ми е като гледа другите деца как казват ,,мамо,тате'' а той си има мама (ама за двама  Grinning) Знам,че ще става все по трудно относно липсата на баща.Животът ще покаже,колкото и да умувам сега е на празно.

Общи условия

Активация на акаунт