второ дете

• 34 814
  • 681
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Фионка, викаш, малко и скромно ти е желанието относно снахата Joy Joy Joy Joy
Щото и аз така към зетя - на ръце да я носи, да я слуша, пари да носи, да помага, да й бъде партньор, приятел и добър слушател и изобщо ТЯ да е щастлива с него...щото иначе - Тъща къща обръща.... Embarassed Embarassed Embarassed

# 196
  • Не от София.
...щото иначе - Тъща къща обръща.... Embarassed Embarassed Embarassed
Бреее...тоя лаф ми хареса..ами за свекървата к`во викат в случая..щото и аз за мойто обръщам къщи,к`о си мислиш?!  Twisted Evil

Свекърва ще те нарита,ако не й отърва?!?

# 197
  • София
Миии...то самата дума свекърва идвала от все кърви, т.е. все нещо намира да захапе и заяде...Иначе може и да размениш буквите и тогава става свекурва...ама сия нема до там да го докарваме Joy Joy

# 198
За тъщите не съм срещала тема, но за свекървите има.
Ще ходим да те подкрепяме Фиона.

# 199
  • София
Щото мъжете тайно плюят по тъщите, а не ги пляскат из форумите..та затва...Тате, тате, баба що бяга на зиг-заг по двора? За тебе баба, за мен - тъща, дай втория пълнител, сине.......

# 200
Щото мъжете тайно плюят по тъщите, а не ги пляскат из форумите..та затва..
Не е само за това. Тъщите по си коткат зетьовете. Виж жена с жена се трудно погаждат, особено със снаха и обратното. Ние си не даваме синовете, а те де ли искат да ни ги отнемат.

# 201
Моята майка преди все защитаваше зет си. Ама все зз и бях черната, а той белия.... Confused

# 202
  • София
Моята майка преди все защитаваше зет си. Ама все зз и бях черната, а той белия.... Confused
Недей, че при мен баща ми (лека му пръст) защитаваше БНД сякаш му е син..... Shocked Shocked Shocked

# 203
Нали гледат уж да е за добро, пък нали знаете, че по традиция мъжете са с привилегии.

# 204
  • София
Нали гледат уж да е за добро, пък нали знаете, че по традиция мъжете са с привилегии.
По таз причина проста исках син! Щото светът е мъжки - не спирам да го повтарям...Та, жалко, че навремето не можах да взема и другото момченце, та да мирна и със син Wink

# 205
Ами Морг, та то не е късно, можеш да си осиновиш едно newsm78

# 206
Достатъчно е да възпиташ дъщеря си така, по точно да уважава себе си преди всичко.

# 207
  • София
Ами Морг, та то не е късно, можеш да си осиновиш едно newsm78
Пепииии, за тоз живот филма с пампери, прохождане, първи зъби и всичкия ужасТТТ на деца до 3 години нема се гледа  Naughty Naughty Naughty Деца до 6-7 годишна възраст вече гльодам само на снимка Grinning Grinning Grinning Grinning

# 208
Аз не искам ! Бебе не мис е гледа ! Това едвам отглеждам сама , макар че много си обичам дъщерята , тя е много много ината и лоша  Mr. Green

# 209
  • на плажа
 Мацки, прочетох само последните страници и доста се посмях, особено в частта със свекървите. Аз съм бъдеща такава и да си призная, вероятно ще бъда от вечно недоволните свекита  Sunglasses. По темата - не искам второ дете. Нито ми се бременее пак, нито  ми се поемат отново всички грижи около малкия човек. Мъжът ми не е от помагащите и отдадени бащи. Едва в последната година се включи по-активно в отглеждането и възпитанието на сина си  Crazy. Трябвало да има " обратна комуникация"  Crazy. Ами втори път няма да си причиня безсънни години! А и не съм от този тип жени, които искат много деца. Едно ми е напълно достатъчно.

Общи условия

Активация на акаунт