второ дете

• 34 814
  • 681
  •   1
Отговори
# 210
С минаване на времето желанието ми за второ дете се засилва. А и мечтата на сина ми, защото той е вече на 14 и все още иска братче или сестриче. И може би се надява...
Спират ме две основни причини. От една страна са проблемите в отношенията с мъжа ми, а от друга някои здравословни проблеми...на нервна и хормонална основа, заради които пия хапчета вече около 10г. Мисля, че не мога да поема риска да забременея , пиейки хапчетата.

# 211
  • София
Зависи какви хапчета пиеш, какви са отношенията с мъжа ти и нагласата ти евентуално да гледаш две деца сама. Понеже казваш, че имаш проблеми със съпруга ти. Принципно невъзможни неща няма, ако много го искаш би трябвало да се намери начин....Ама дали си струва? Гърбенето и целия зор? Всеки сам преценява - аз не бих се хванала отново на това хоро нивгаш Naughty

# 212
Струва си, струва си .....
едва ли ще забравя носенето и раждането и лееееекото „бодване” когато доки каза „es una nena”, но сега толкова много ѝ се радвам, че се чудя защо толкова време съм отказвала да я имам.

# 213
Доста се съмнявам при нестабилни  семейни отношения дали си струва да имаш второ дете.
Особено съм против когато е за заздравяване на брака.

# 214
Струва си, струва си .....
едва ли ще забравя носенето и раждането и лееееекото „бодване” когато доки каза „es una nena”, но сега толкова много ѝ се радвам, че се чудя защо толкова време съм отказвала да я имам.

При теб е различно ! Когато имаш стабилен , обичаш и подкрепящ човек до себе си , да , второ дете е голяма радост !  bouquet
Но , ако трябва пак сама да се справяш , не , в никакъв случай ! Stop

# 215
Прави сте. Да създадеш дете с цел заздравяване на брака е груба грешка. А ако е второ и ти се налага да се справяш сам си е чиста лудост.

# 216
 I.Hr защо не дойдеш в темата за клюките Hug Да кажеш как е малката принцеса Heart Eyes

# 217
I.Hr защо не дойдеш в темата за клюките Hug Да кажеш как е малката принцеса Heart Eyes

Фиф е официалният й говорител , но сега липсва ... Sad

# 218
Прави сте. Да създадеш дете с цел заздравяване на брака е груба грешка. А ако е второ и ти се налага да се справяш сам си е чиста лудост.
Много груба, моя роднина го направи, не знам с какъв акъл, и сега пак е сама с двете деца.  Sad

# 219

Много груба, моя роднина го направи, не знам с какъв акъл, и сега пак е сама с двете деца.  Sad
hahaha hahaha...Че те децата не се правят с акъл..
Сетих се сина,като беше на 3,и си завря едно топче в носа.Водя го в Исул,и по пътя в колата,му викам"Абе тате,с кой акъл го навря т"ва топче там?"...отг."Не,не с акъл тате,с пръстче.." Mr. Green

# 220
Е, всички знаем, че не е точно така.

# 221
  • София

Много груба, моя роднина го направи, не знам с какъв акъл, и сега пак е сама с двете деца.  Sad
hahaha hahaha...Че те децата не се правят с акъл..
Сетих се сина,като беше на 3,и си завря едно топче в носа.Водя го в Исул,и по пътя в колата,му викам"Абе тате,с кой акъл го навря т"ва топче там?"...отг."Не,не с акъл тате,с пръстче.." Mr. Green
Joy Joy Joy Joy Joy Само дето да си произведеш второ, което очевадно ще гледаш сама заедно с първото ще трябва не пръстче,  а нещо друго + липсата на акъл  Wink

# 222
Е, всички знаем, че не е точно така.

Е ако всички"знаехте"нямаше да има теми теми от сорта"Бременна и изоставена за n-ти път"...

# 223
Е ако всички"знаехте"нямаше да има теми теми от сорта"Бременна и изоставена за n-ти път"...
Човек понякога се надява и хубави неща да се случат поне при втория с който живееш и привидно е възприемал теб и детето.
Явно, тук грешиш в човека, а не в това да имаш дете.

# 224
Принципно е тъй..Ама повтарянето на една и съща грешка,си е чист навик.

Общи условия

Активация на акаунт