второ дете

• 34 814
  • 681
  •   1
Отговори
# 225
Аз съм на 34 г. и съм си поставила срок, че до 40 г. имам още 6 г. време, в които да изчакам да се появи правилният човек, за да си имам второ дете-няма значение, дали това ще е бившият ми мъж или някой друг.
По принцип, едно е да искаш второ дете, а друго, да има от кого.
Та според мен, въпросът има смисъл, ако има човек до теб, който те кара да се замислиш за това, защото за дете трябват двама.
Та ако до 40 г. се случи така, че се появи "ТОЙ", да, искам второ, но след тази възраст и да искам, вече няма смисъл, а и е опасно.

# 226
  • София
Би рискувала да имаш две деца с ясната мисъл, че ще ге гледаш сам? Защото казваш, че може и от бившия ти мъж да е newsm78 newsm78 newsm78

# 227
Би рискувала да имаш две деца с ясната мисъл, че ще ги гледаш сам? Защо казваш, че може и от бившия ти мъж да е newsm78 newsm78 newsm78
Защото с него сме разделени почти от 5 год, но поддържаме приятелски отношения, виждаме се редовно, той ми казва, че ме обича и правим планове за съвместен бизнес.
Аз съм изключение от повечето пищещи във форума, тъй като е много вероятно да се съберем пак с БНД.

# 228
  • София
Ааааа, така кажи - това вече е друго! Дано да се съберете и имате един наистина добър втори шанс! Стискам палци и ти пожелавам успех! Hug Hug Hug
Като стане второто да се похвалиш тук, ей Hug Hug Hug

# 229
Би рискувала да имаш две деца с ясната мисъл, че ще ги гледаш сам? Защо казваш, че може и от бившия ти мъж да е newsm78 newsm78 newsm78
Защото с него сме разделени почти от 5 год, но поддържаме приятелски отношения, виждаме се редовно, той ми казва, че ме обича и правим планове за съвместен бизнес.
Аз съм изключение от повечето пищещи във форума, тъй като е много вероятно да се съберем пак с БНД.

newsm10

# 230
  • На остров
Аз искам второ дете ама не сега точно Sunglasses..и всъщност нямам против и за трето живот и здраве. Ако всичко става както ние искаме, то тогава бих желала към 39 второ и към 42 трето..
Бебешкия период не ми е много любим доколкото си спомням, но съм толкова щастлива и влюбена, че ще го преживея..

# 231
   На  пук  на  всички  ядове  ,  самотна  бременност  ,  раждане ,  майчинство  ужасно  много  искам второ  дете .  Май  винаги  съм  го  искала  .  Но  ще  е  в  друг  живот  или  поне  не  ще  да  е  нормално,  мечтая  си  за  осиновяване  .  Само  мечти .  Нямам  и  не  търся  и  не  мога  да  си  представя  мъж  до  себе  си  ,  омразих  ги  ,  а  дете  така  няма  как  да  стане  newsm78
  Гледам  и  тайничко  завиждам  на  мами  по  площадките  с  двечки  ,  щастливки !

# 232
   На  пук  на  всички  ядове  ,  самотна  бременност  ,  раждане ,  майчинство  ужасно  много  искам второ  дете .  Май  винаги  съм  го  искала  .  Но  ще  е  в  друг  живот  или  поне  не  ще  да  е  нормално,  мечтая  си  за  осиновяване  .  Само  мечти .  Нямам  и  не  търся  и  не  мога  да  си  представя  мъж  до  себе  си  ,  омразих  ги  ,  а  дете  така  няма  как  да  стане  newsm78
  Гледам  и  тайничко  завиждам  на  мами  по  площадките  с  двечки  ,  щастливки !
И аз съм ги омразила , дай боже един ден да имам финансова възможност да си осиновя поне едно , че да ми станат двечки

# 233
  • София
Бих си родила с кеф още едно или две, но само ако имам стабилен мъж до себе си. Като самотна майка не мога да си позволя да отгледам повече от едно.

# 234
Бих си родила с кеф още едно или две, но само ако имам стабилен мъж до себе си. Като самотна майка не мога да си позволя да отгледам повече от едно.

Взе ми думите от устата.

# 235
  • София

Взе ми думите от устата.
Айде, девойки - давайте! Стискам ви палци за намирането на читав мъж и още деца, щом го искате!  Hug

# 236
  • София

Взе ми думите от устата.
Айде, девойки - давайте! Стискам ви палци за намирането на читав мъж и още деца, щом го искате!  Hug
От твоя компютър в Божата глава! Laughing

# 237
Изчетох цялата тема  Simple Smile и открих две мои виртуални сестри - близначки - Моргана и Хепи  Hug
Втриса ме при мисълта за второ дете  Confused Никак , ама никак не искам второ . И това при положение , че имам страхотен съпруг , който много , ама много ми е помагал и ще го прави , сигурна съм . Но аз просто не искам да се занимавам с памперси , зъби , прохождане , бебешки пубертети и т.н. понеже искам да съм честна до край , ще кажа , че синът ми беше / и още е / много лесно за гледане и много кротко дете ...Просто не се кефя на идеята и това е . Аз имам нужда и от време за себе си , за мъжа си , обичам да спя , обичам да си имам спокойствие ...
Единствено ми е криво , че мъжът ми много иска второ , а той заслужава много повече от това да направя за него ... но просто няма как да стане  Rolling Eyes Гадостта да съм бременна и раждането , даже не искам да ги коментирам ...

# 238
Елия, браво! Как си го каза:)

# 239
Елия , привет ! Hug
Представи си ние как , без мъже и с доста трудни за отглеждане ( моето , на Морги не толкова  Wink ) деца се справяме . Grinning

Ами да , децата са хубаво нещо , но са и огромна отговорност , много по-честно е да си признаеш , че майчинството в определена степен те натоварва , отколкото да раждаш , за да изпълниш нечие желание или да се вместиш в общоприетия модел .

Мен лично бременността и раждането не ме плашат толкова , но прецених , че сама не мога да се грижа за повече от едно дете .

Общи условия

Активация на акаунт