второ дете

• 34 814
  • 681
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Снеже, сега ако ще е пич, той ще е само мой...А ако не е само мой- hit the road Jack!
Изневяра никога, никога не съм прощавала и няма да простя! Това за мен е висшата форма на предателство и след такова нещо доверието ми е бегало...нямаш ли доверие, а каква връзка иде реч Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

И вследствие на тези мои мисли, а и не само - второ дете нивгаш!

# 496
Морги, като остарявам започвам да си променям мнението за второ дете или е от критическата или се нуждая от внуче. Ужас!

# 497
  • Бургас
Какво значи свестен, се питам?  newsm78

Нещо такова Laughing
http://malkamaznapasta.hit.bg/rumito.html

Май за "свестността" трябва да пуснем отделна тема. За мен "свестен" е с минимум повреждения, т.е. кусури. И въпрос вече на компромис какво можем да приемем, а какво - не.

# 498
  • София
Снеже, викаш, че ти са се приискали безсънни нощи, колики, зъби никнещи и болезнени, пълзене из къщата и съответно вдигане на всички предмети на метър и нещо височина, вечно спъване в милиони дребни нещица и най-важното - непрекъснат хаос от играчки, пампери, пюрета и други такива?!  Shocked Shocked Shocked Не, мерсим! Обичам реда вкъщи и хубаво, че дребната попорастна и вече и тя си оправя нещата след стотина напомняния Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Тинтина, нещо таквоз се търси, ааа пилци може и да не гледа и трактор може и да не кара  Joy Joy Joy Joy

# 499
Морги, като остарявам започвам да си променям мнението за второ дете или е от критическата или се нуждая от внуче. Ужас!

Снеже , сигурно си имала кротко бебе .
Моето беше толкова ревливо, че като чуя по улиците бебешки рев и се разтрепервам , направо страхова невроза имам ! Twisted Evil

# 500
  • София

Снеже , сигурно си имала кротко бебе .
Моето беше толкова ревливо, че като чуя по улиците бебешки рев и се разтрепервам , направо страхова невроза имам ! Twisted Evil
newsm10 newsm10 И аз така - бебе само на снимка! На живо - да не видим!

# 501
Аз само за резултата говоря.
Никакви такива притеснения, ревове, пакости...

# 502
Т.е. трябвало е да родиш и второ ли ? Thinking

# 503
Т.е. трябвало е да родиш и второ ли ? Thinking
А, не.
Никога не съм искала да имам второ дете. Още от детството си. Нито да бъда второ дете.
Не ми е много ясно от къде се породиха тези мечти в мен. Явно остарявам.

# 504
  • София
То с остаряването още по-малко ти се иска да се занимаваш с разните му хурки, наречени бебе Thinking Thinking

# 505
То с остаряването още по-малко ти се иска да се занимаваш с разните му хурки, наречени бебе Thinking Thinking

Даа ! newsm10
Тишина и спокойствие искам в къщи ! Wink

# 506

Даа ! newsm10
Тишина и спокойствие искам в къщи ! Wink

Какви занимания? Просто носталгия по младостта.
Тишина / без спокойствие/ ще има много на другия свят.

# 507
Тя , тишината и сега е мираж , щото слушаме Криско , на макс ! Sunglasses

# 508
Чакай да си изкараш пубертета, пък ще дойде и твоето време.

# 509
Чакай да си изкараш пубертета, пък ще дойде и твоето време.

Ако не се гръмна скоропостижно ! Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт