второ дете

• 34 814
  • 681
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Снеже, ако имам носталгия по младостта бебетата ще са супер яко най-последното нещо, което да го свържа с нея! smile3521 Виж, луди купони до зори, готини младежи и супер откачени неща - да! Ама бебета - абсурд! То затова се и мотах и родих късно....та некак да имам носталгия за късното време дет съм родила не ми се връзва!

Хепи, вкъщи може да гърми - телевизор (щото мама не чува), втори телевизор с 1. "...сутрин ставаме, вечер лягаме..." и Криско или 2. повторенията на русалките по дисни чанъл. Обаче тези шумове не ме бъркат ни най-малко! Но бебешки рев, мръндене на дете до 3-4 години - е, това е нещото, което ме кара да  #2gunfire
То и аз самата слушам моите си жици на макс така че това е друго  Laughing Laughing Laughing

# 511
Да бе , Морги , друго е , то и аз ги слушам покрай нея , да съм в крак с новата музика . Crazy

Исках да кажа , че това със спокойствието и тишината ще остане за другото измерение ! Mr. Green

# 512
  • София
В този ред на мисли - ха, познай що обичам да си лягам вечер към 1? Щото само тогава има мир и любов вкъщи  Peace Peace Peace и тишина, тишина.... Wink
А при наличие на бебе зАбрави да има тишина нощем  Stop

# 513
Е оти бре Морги Rolling Eyes Ей на, слагаш бебето в другата стая и то си спи кротко Peace Аз ако имах отделна стая за детето, рай щеше да е, ама пусто, за да легне тя и аз трябва да легна. Та всяка вечер лягам с нея за 5-10минути, тя се отрязва и после аз ставам и отивам в кухнята..

# 514
  • София
Щото ти е кротко детето! Моето навремето се чуваше през 3!!! стаи! И никога не е заспивала бързо...Аз или баба й преди нея отнасяхме и така е досега! Mr. Green

# 515
Моето поне през нощта не ревеше , слава Богу ! Praynig  bouquet

Морги , ама още малко като порастне и тя ще иска да стои до късно , гледай ме мен ! Mr. Green

# 516
МММ, аз разбрах, че детито вече стои до късно, даже ляга след майка си Rolling Eyes

# 517
МММ, аз разбрах, че детито вече стои до късно, даже ляга след майка си Rolling Eyes

Клюкарка ! Mr. Green

# 518
Ааа, как така клюкарка Rolling Eyes Морганата сама го е казала в последния си пост, нали Морг newsm78

# 519
Ааа, как така клюкарка Rolling Eyes Морганата сама го е казала в последния си пост, нали Морг newsm78

Явно вече ми е слаб диоптъра , аз не видях ! Blush

# 520

Явно вече ми е слаб диоптъра , аз не видях ! Blush

Hug

# 521
  • София
Снощи девойката определено заспа след мен - зяпаше неквите там русалкове в 0,30 през нощта и аз в просъница промърморих да гаси ТВ и лампата...И после някой все едно ми изключи батерията - дори не разбрах кога точно е загасила ТВ  Crazy Crazy Crazy

Хепи, ми ти какво се оплакваш тогава от бебета? Аз не знаех кога е ден и кога нощ - няма такова жестоко безсъние! Беше като средновековна инквизиция - дребната гаднярка се будеше на час и половина - два..Не е истина! И така през целия ден! В продължение на около половин година!  #Silly #Silly #Silly #Silly Та, бебета ли? Не внуци, ми не нам кво си - със 100 км в час ме нема....дим дим дим да ме няма     animal037

# 522
  #Silly #Silly #Silly #Silly Та, бебета ли? Не внуци, ми не нам кво си - със 100 км в час ме нема....дим дим дим да ме няма     animal037

МоргиииrotfImbo rotfImbo rotfImbo

Оплаквам се , щото се събуждаше с рев и не спираше да реве през деня . В един момент , ако не плаче си мислех , че е болна , толкова бях свикнала постоянно да плаче . Crazy Crazy Crazy

# 523
  • София
Хепи, моета чаве беше на принципа - отворени очи - отворена уста! Смятай на час и половина- два какъв рев, какво чудо! Няма да забравя как вечеряхме на масата, а тя в стола от колата, който е сложен върху масата между чиниите и се редуваме да я люлеем - с едната ръка вилица, с другата на коша Crazy Crazy Crazy Нямаше такова ревливо същество, не е истина! Имах чувство, че само като я погледна и тя набръчка нос и устата зейваше в рев! ooooh! ooooh! ooooh!

# 524
Като ви чета, баси и късмета имам, а пък се оплаквам Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт