Дневникът 66 - Да отслабнем всички заедно!

• 37 204
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте и от мен момичета.
Аз си опропастих постигнатото в края на седмицата и съответно вчера отново съм на изходна позиция. Трупнах си отново 600гр, които уж бях свалила.
Но доста напрежение тук от 1седмица и явно това ми се и отразява на храненето.
Днес пак направих глупост и си взех нещо, което знаех че няма да ми хареса особено. А и беше тежко, ама като добро прасе си го изядох.

Кила не ща да казвам, щото ме е срам. ) От мерките и от тях ме е срам, ама....мои са си. )
Сега ще се включа в табличката само с тях, не припадайте...)
г. - 106см, т. - 94см, х.- 106см.
В общи линии при тези мерки съм като трупче...))))) от горе до долу, на едно положение. )))))

# 181
  • при моите деца .....
Добро утро!!!
Сервирам едно "снежно" кафе..... при нас вали обилен сняг...... мисля, че някъде около май ще се стопи всичкия сняг, който е натрупан в града.....

Марти е по-добре, вчера не е вдигала Т.
Днес съм си взела за обяд 2 мини ябълки - количеството е като една средна, днес дори и ядки нямам.... Ще обядвам към 16.30 като се прибера....
Мира, и аз успях да опропастя сваленото през декември - видях 68 на кантара, а днес пак показваше 71.... клонящо с грамовете по-скоро към 72.... вярно, че вечерям късно, мисля да се премеря в 16.30 като се прибере.....
Хубав ден!
Слънчево настроение!

# 182
  • Варна
айде и аз да дам мерки....кила - 65,5 на 168 см тази сутрин а предните 2 дни ми бяха плодови прегрешали и ствам 67.
ханш-103,5
бедър - 60
подгръдна - 80
талия - 80
Цел 55 кг и с по 10 см ако паднат от мерките....няма да е преди лятото за съжаление.
Успех на всички и много усмивки в студените дни:)

# 183
Добро Утро ето ме и мен Simple Smile

Вчера до вечеря го изкарах на плодове,морков и сурови ядки и стафиди,за вечеря си направих салата с малко макарони.Тази сутрин за закуска съм си направила микс с овесени ядки с кисело мляко. М/у другото съм почти 2 кила надолу от вчера,което аз знам на какво се дължи,но си е направо плашещо ...не ходя почти изобщо до 00 и задържам ужасно много вода.Дано сега се нормализират нещата.Ще се отчитам с кг. чак другия вторник.

Боби радвам се,че Марти вече е ОК Simple Smile

# 184
http://1.bp.blogspot.com/-H6fZ3szWS8g/TZLWA7OgopI/AAAAAAAAARg/n9 … 1600/00007823.jpg
Да ви почерпя вчера си взех цитонамазката и вс. е ОК(аз ходих за профилактичен де)   Simple Smile Simple Smile
Иначе аз от това учене само хапвам  Embarassed Embarassed

Тия дни правим разни планове по сватбата (трябва да си запишем фото и разни др.услуги).

Хубав ден   bouquet  bouquet  bouquet

# 185
Добро Утро Simple Smile

Вчера хапвах режимно и нормално,малко в късната вечер хапнах,а не трябваше да го правя,но пък ... Simple Smile Днес обаче съм вече в МЦ и не ми е хич добре  Crossing Arms

# 186
  • Варна
Вчера хич не бях режимна, че чак лошо ми беше....днес трябва да съм ....да видим.
При нас вали сняг и вее вятър хи4 не го обичам такова, че много огладнява от студ.
От към спорт е добре плувам, танци и на кросчето вкъщи даже имам мускулна треска от плуването. Килата бавно падат ама няма как на 33.
Пожелавам ви успешен ден  bouquet

# 187
Здравейте, аз отчетох първия свален килограм, тва след 10 дена доста стиктно спазване на моите си правила..с тея темпове догодина може и да съм посвалила нещо Simple Smile Хубавото е, че поне вече не съм много гладна от това, че не ям вечер Simple Smile Успех на всички ви Simple Smile

# 188
Привет снежни красавици  Joy

Линийката по-долу отново актуална.  Wink Heart Eyes

Потвърждение на факта, че всичко е в главите ни. Ако ви кажа какво съм яла цял ден, ще припаднете. И не, не съм гладна.

Ще включа спорта отново като смъкна 2-3 килограма.

# 189
Добър ден и от мен. )
От няколко дни не съм се разписвала. )
Храня си се общо взето нормално, нямам някакви залитания. Баааавно свалям, с някакви грамове, но нормално. Още не съм се настроила обаче за плодуване, та за сега ще си карам по този метод. Гледам и повечко да ходя, спорта леко го занемарих. Но от утре пак започвам. )
Е, вчера спортувах - ринене на сняг. )

# 190
  • при моите деца .....
Привет!
Режимна съм... днес прегрешавам само с червено вино, но ми е уморено и нервно....
Очаквам МЦ и съм подута. От понеделник трябва да се мобилизирам да включа  и малко упражнения за корем, поне в дните, когато не ходя на танци.
Хубава вечер!

# 191
  • Варна
Не съм режимна и съм многооо изнервена.
Мразя зимата...

# 192
  • в колонките
Не съм режимна и съм многооо изнервена.
Мразя зимата...

И аз. smile3532

# 193
Карам си по режима, всеки ден падат разни грамчета, доволно. Кой беше казал, че си ги събира като диамантчета?  Laughing

Аз пък обичам зимата, преспите, снега и снежните човеци, но мразя да се навличам и да ми е студено. С две думи, раздвоена съм

Жедира, хареса ли ти книгата?

# 194
Здравейте, Дружинка Hug
Диетна съм, нещо, което отдавна не ми се е случвало, чак се учудвам на себе си колко съм сериозна bowuuОбаче предната седмица много нерви, а на мен нервите ми действат зле на яденето и ги накъдрих едни дето сега трябва да ги оправям Simple SmileНищо, за себе си съм решила да се дистанцирам от всякакви хора, които ми действат негативно и да избягвам ситуации, за които нищо не може да се направи, а само нерви ходят, то невинаги е възможно, но мъдро е да се опитам Tired
Въпреки че съм диетна още не виждам резултати, защото съм пред мц, закъснява нещо и съм като бременна хлебарка Rolling EyesНа 90-дневната съм, много съм доволна от себе си, да видим Grinning
В нашето училище повече от 1/3 са болни, май сме си за грипна ваканция, дано да обявят Simple Smile
~*~Мис Каприз~*~, HugНе стигнах, мила, но ще я прочета съм решила, защото съм си мрънкалник, то изглежда си е характер това Whistling
Гушкам ви всички Hug Hug HugРадвам ви се колко сте мотивирани, до лятото ще сме отслабнали Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт