Дневникът 66 - Да отслабнем всички заедно!

• 37 185
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
Здравейте,
и аз отдавна не съм се отчитала, но и аз ту спазвам нещо, ту не, съответно килата постоянно ту са минус 2-3 , ту в плюс същите кила..
Все пак, някои основни принципи ги спазвам ежедневно, което е добре и ако успея да се преборя със себеси и вечерите да минават без прегрешения, мисля, че нещата сами ще се решат във времето. Вечер периодично ме избива на ядене (не от глад, а от лакомия и умора). Тогава злоупотребявам с разни забранени неща-черен шоколад, какино тане, сирена някакви, абе все такива идиотщини..Иначе сутрин съм на плодове, или половин кис. мляко с овесени трици, пектин , канела-бъркоч някакъв, но не е зле. На обяд салати основно. Вечер искам да е пак салата, или диня, или нещо на скара, ама пусто редовно прецаквам нещата. Поне не съм качила. Пия и едно омега. Горе долу това е при мен...но с две думи на плажа пак ще се търкалям, вече ми е все тая от естетична гледна точка, но килата взеха и на здравето бая негативно да ми се отразяват, та наистина ежедневно се опитвам да се променя към трайно по-здравословно хранене.

# 721
  • при моите деца .....
Привет, дневничета!
Минавам да се похваля - 5 поредни режимни дни!  newsm44
Не сме вманиачавам - плодове хапвам..... дори и вечер....
По цял ден съм на работа..... не ми остава време да пиша, но не ми остава време и да ям  Mr. Green.... прибирам се на обяд за 30-40 минути и обикновено хапвам само диня.......
Утре съм на екскурзия с Марти - Вършец, Враца, Клисурски манастир... - малко разнообразие...
Приятни летни емоции!!

# 722
  • София
И тук да напиша, че съм подготвила текст за първото мнение, като прехвърлим 50 стр. и правя нова тема. Посъкратила съм информацията, ако някой изрично иска да включим нещо от предишните теми, ще мога да правя редакция до 24 часа след публикуване на темата.

Аз съм в лек застой, много командировки и пътувания ми се събраха и трудно се спазва режим, но пък се ограничавам поне когато имам възможност за свежа храна. Не качвам, защото движението ми е доста. От другата седмица се надявам да ми поприключат зоровете и да се задържа на едно място.

# 723
  • при моите деца .....
Привет!!!
Трябваше да търся темата на 3-4 страница.....
Аз минавам да се похваля, че направих успешно лунуване - само  1 ден....
Имах 1 режимна седмица, като ходя на работа ми е лесно, но после....., та реших да направя лунуването - малко да прочистя организма....
Може би ще отидем на море за 5 дни - няма да съм фиданка, но поне да прибера корема, че сега е като на бременна в 5 месец, но мек  Embarassed - имам 10 дни
Пожелавам ви приятни почивни дни!

# 724
Браво за волята , боби! Аз също се чудих какво стана с темата, нямам време да пиша и не съм режимна, надявам се на лекциите да ми е по-лесно да ям здравословно. Да се похваля, че ще бъда отново студентка - приеха ме с хубави оценки и ще уча магистратура  Hug още пет годинки, но поне после ще си заслужава  Peace Много съм доволна, защ. го постигнах доста трудно, но от раз - от 1вия опит  Grinning Иначе подготвяме с пълна пара сватбата - после ще покажа снимки   bouquet

# 725
  • при моите деца .....
Привет, момичата!
Иле, много се радвам на успеха ти. Незабравима сватба ти пожелавам! И по-важното щестлив съвместен живот!
Аз не се мотивирах да стана под 70.....
Сега се старая да ям плодове и салатки, закусва мляко.....
Тази седмица ще се опитвам да съм режимна поне в дните, в които няма празници....
Ралчето е на море, не знам къде са другите дневничета, сигурно на почивки....
Ние може би следващата седмица към края ще ходим за малко на почивка.... След почивката - време е да се преборя с тези 3-4 кг от миналото лято, а сега се старая поне да не си лепна още 3-4  Embarassed
Хубав ден!

# 726
  • 2860 км северно от Екватора
Добро утро момичета!
Нямам минуси, даже съм плюс 1 кг Embarassed Embarassed Embarassed отпуснах му края, но като ви чета се стягам, имам 5 излишни, ако не сега в сезона на дините, не знам кога ще се мотивирам да ги стопя.
Хубав ден и приятни отпуски на почиващите.

# 727
Здравеите аз реших да пробвам по този начин но незнам как да започна  newsm78
пробвала съм какви ли не диети  и без резултат   Cry аз съм на 17 и тежа 59-60кг. 164 висока
така изкам да се отърва от тези  10 кг.  всъщност преди бях да кажем доста слаба но незнам какво стана  #Crazy та сега не мога да се гледам
 #2gunfire Confused

Последна редакция: вт, 14 авг 2012, 19:25 от martina928

# 728
Здравеите аз реших да пробвам по този начин но незнам как да започна  newsm78
пробвала съм какви ли не диети  и без резултат   Cry аз съм на 17 и тежа 59-60кг. 164 висока
така изкам да се отърва от тези  10 кг.  всъщност преди бях да кажем доста слаба но незнам какво стана  #Crazy та сега не мога да се гледам
 #2gunfire Confused
Как се храниш? Движиш ли се?

# 729
За движението мога да кажа ,че през ден разхождам  кучето си по 1-2 часа
но  храненето ми е голям проблем първо на диета карам максимум 3-4 дни и то диета  строга например по 1 шоколад цял ден или на греифрути  Rolling Eyes и на 3-4 ден просто  не издържам и пак по старо му.
Почти всеки ден ям сладко под формата на бисквити и вафли не знам какво ми става като пристрастена съм и ме е страх да не стана дебеланка защото маи на там вървят нещата.
Моля за помощ даите ми съвет как да започна някакъв хранителен режим или нещо такова!
Предварително мерси  Joy

# 730
За движението мога да кажа ,че през ден разхождам  кучето си по 1-2 часа
но  храненето ми е голям проблем първо на диета карам максимум 3-4 дни и то диета  строга например по 1 шоколад цял ден или на греифрути  Rolling Eyes и на 3-4 ден просто  не издържам и пак по старо му.
Почти всеки ден ям сладко под формата на бисквити и вафли не знам какво ми става като пристрастена съм и ме е страх да не стана дебеланка защото маи на там вървят нещата.
Моля за помощ даите ми съвет как да започна някакъв хранителен режим или нещо такова!
Предварително мерси  Joy

М да, това с вафлите и бисквитите е проблем, и има нещо като пристрастяване към тях. Обаче махнеш ли ги веднъж от менюто си, нещата се оправят.  Опитай се да си го наложиш - без вафли бисквити и шоколадови пакетирани глупости, също и махни газирани напитки.
Сега е лято, яж повече плодове, дини, пъпеши ,праскови, нектарини, умерено количество грозде.
Яж и готвена храна ,стига да не е мазна или пържена.

Във форума има много теми за различни диети и режими, но тъй като казваш, че не ти върви с строгите диети, избери си нещо по лесно.
За да отслабнеш трябва да се храниш, но е важно какво, колко и кога,  Peace
Успех!!!

# 731
Здравеите отново!! Laughing
вече  съм  напълно готова да се откажа от сладкото трябваше ми време да се подготвя
и така от днес  започвам да се храня здравословно ясно е ,че бързите диети не ми деистват така ,че ще
карам по дълго време на диета  ще си дам срок от 1 месец  в които ще се храня напълно и само с природосъобразни храни  Simple Smile ще изключвам от менюто си постепено  всичко тестено също и хляба
е поне беля ще мина на пълнозърнест  ще ям повече салати и плодове  също и млечни продукти
надявам се да успея Party през това време няма да се меря на кантара ще изчакам една седмица и чак тогава
,ще публикувам резултата през 1 та седмица.
 Joy

# 732
Здравейте!  newsm03 Аз съм на 20 години и от както се помня цял живот съм на диета! Висока съм 1.55 см  Embarassed и в момента тежа .. 59 кг  Embarassed Embarassed миналото лято бях 51, пиех хакпчета Америтек слим, ноо сега са ги спряло от производство.. Зимата много качих. Провах с Витаслим, но нищо не се получава, пълно менте са.  От постоянното тъпчене с тостери, кока- кола и шоколади получих гастрит. Не се чувствам добре. Искам да съм слаба! Решила съм да карам само на кисело мляко, но не знам дали ще издържа. Предстой ми студентски живот есента и искам да съм перфектна за новото си начало.. Ще карам 5 дни само на кисело мляко, после ще започна да добавям плодове и зеленчуци, но моля ви, кажете ми- как да се боря с лакомията и глада, нямам грам воля!  newsm45

# 733
  • София
Здравейте, Дневничета  Hug

Позагубих се, но да не си помислите, че защото съм отслабнала  Mr. Green
Просто само надничам и ви чета, но не ми се пише ....

За отбелязване - не спазвам опреден режим, но съм ограничила хляб, сладко и други подобни до минимум, храня се предимно с плодове, зеленчуци и резултата е, че по дрехите забелязвам да ми се въртят. Като кг не мога да го дам резултата, защото не ми работи кантара, така че в килограмово измерение някъде след 3 септември ще кажа  като тръгна на работа  Wink
Но мисля, че видимия резултат е по-точен от кантарния    Mr. Green
И все пак имам още .... много  Twisted Evil

Браво на всички, които имат резултати   bouquet

Добре дошли и успешно слабеене на новите ни Дневничета  Hug

marilynmonroe535, като те чета, все едно аз съм го писала   само дето не съм на 20, а на 20х2 Wink и имам доста повече от теб за сваляне .... Щом си се ориентирала към кисело мляко, погледни Страхотната диета, ако ти хареса, ще ти дам линк и към един блог по нея, в който има още няколко режима. За мен тази диета е лесна за изпълнение и ефикасна  Peace Преди време имах много добър резултат с нея и то не при 100% стриктност. Естествено бих ти препоръчала да бъдеш стриктна - след първите няколко дни дори няма да ти е проблем  Peace

Това от мен, желая ви приятна и прохладна вечер  Hug

# 734
  • при моите деца .....
Дневничета, минавам на отчет....
След като миналата година качих цяла година не се мотивирах да ги сваля, видях 6 на кантара, но не трайно.... а сега след морето съм и качила 2-3 кг - очаквам МЦ, подута съм и не се меря, че веднъж се качих и се ужасих  Mr. Green
Днес само на плодове и зеленчуци, големи количества, но пак е нещо....
Утре ще включа и ходене пеша....
Водата ми е около и над 2 л.
Очаквам с нетърпение да започна танците....
Ако имам време и парички  Sad може пак да включа и тае-бо
Трябва поне някакви упражнения вкъщи за корем, че съм като бременна в 6-7 месец  Embarassed
Дълго стана, но да се отчета

Общи условия

Активация на акаунт