Дневникът 66 - Да отслабнем всички заедно!

• 37 215
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
  • в колонките
          Здравейте,
   Аз пък днес имам плюс,и то голям  Sick.Отдавам го на соленото от снощи. Явно течности задържам.Вода почти не пия,което не помага въобще. Sad . Утре  има пълнолуДие,май и то помага в задържането на течности. newsm78.
       Хубав ден,красавици.  bouquet

# 361
  • София
Здравейте, момичета и от мен
Позагубих се тези дни, ама лични истории, бях нервна и разтревожена и не ми е до писане. Tired
Иначе съм си точно за темата, защото от миналата седмица съм се взела в ръце и си спазвам и намисления режим и тренивките. Мисля и тази седмица да уддържа до петък, а в събота ще му отпусна края, защото ще празнуваме РД на баща ми, който е днес между другото, да ми е жив и здрав! Heart Eyes Grinning/, мисля че все пак един ден на хапване на всичко непозволено, няма да развалят две иначе стриктни седмици. Чувствам се добре, не съм си мерила засега мерките, но определено се чувствам поолекнала. И за да съм малко по конкретна, ето ми менюто и за днес:
закуска- филийка Вита, ръжен с пуешко филе, гауда; кафе
обяд- пилешко филе и кисели краставички
след.закуска- шепа сурови лешници
вечеря- пилешко филе, готвено със зеленчуци, салата, може би и малко сирене
Горе- долу менютата са ми такива, като освен поченото, ям и извара, по малко кашкавал, яйца, друг вид месо, зеленчуци, от плодовете гледам да ям само по половин грейфрут- сутрин. Опитвам се вечер да избягвам въглехиратите, но не винаги успявам, защото за вечеря готви свекърва ми и просто понякога нямам избор. Режимът ми не се числи към никакъв, опитвам се да го пригодя така, че хем да имам сили и да не примирам от глад /това с гладуването вече не е за мен- под гладуване имам предвид например за цял ден едно кисело мляко или пактче солети/, хем обаче да преобладават протеините, а и мазнини имам, че просто не мога без всичко- имам предвид например кашкавала, зная, че има мазнини, ама предпочитам да изям например парче от него, отколкото други боклуци, като  крекери и бисквити. Тренирам през ден, интервални треноровки на колелото, пия по два литра и половина вода горе-долу за целия ден и по две кафета без захар.
Засега мисля така да карам, да видим ще успея ли да изкарам още две седмици.
Мирама, Жени- евала ви правя за плодуването, наистина  bouquet Аз вече не бих могла да издържа на такъв строг режим и то толкова дни.

# 362
Здравейте от излеянията ми вчера се хванах в ръце мога да кажа 2ри ден без сладко.Менюто ми за днес:
Закуска в 11 защото станах в 10 и нещо - 1 препечена филийка 1 варено яйце,тънко парченце кашкавал,1 лъжица царевица и 2 кивита,13ч.- мляко нес,16ч. 1 банан.19 ч. две лъжици зелен боб и 2 лъжици царевица,две парчета кашкавал.Надявам се да не съм прекалила с нещо,на фона на дните когато или нищо не ям или се тъпча като прасенце.

# 363
kiksi007, ако ще консумираш плодове, то хапвай ги 30мин преди основното хранене. А не след като вече си се нахранила.

# 364
  • при моите деца .....
Честит празник, мили мързеливи красавици!
Нека в сърцата ви да има винаги топлина, а в душата ви да бъде винаги чисто и светло!
Нека денят ви бъде много цветен и радостен, с много усмивки!
Бъдете истински щастливи!

# 365
  • София
Честит празник, момичета   bouquet

Бъдете щастливи!

Боби  Hug

# 366
Честит празник, дами!

Жена, старица и дете...

Жена, старица и дете
в мен поотделно съществуват,
но често се размесват те,
готови за една милувка.

Детето винаги в почуда
света спокойно съзерцава,
жената иска малко лудост,
старицата е величава.

Преситена и уморена,
тя всичко знае и разбира,
в ръцете си държи вретено,
наприда нишката неспирно,

със сключени уста сурово
проклина или благославя.
Не би започнала отново,
и два живота да й дават.

Тоня Трайкова

# 367
  • в колонките
              Добро утро на 8-ми март, Hug Hug

Оставете диетите днес,изживейте единственият наш ден в годината .  bouquet

# 368
                           Оставете диетите днес,изживейте единственият наш ден в годината .  bouquet
sivila, днес лунувам, Laughingще използвам пълнолунието и ще съм на сок портокал и грейпфрут, заредила съм хладилника и ще правя фрешове help Да видим какъв ще е ефекта утре.При мен свалянето съвсем намаля, свалям по 200г на ден и се чудя дали изобщо има смисъл да продължавам, иначе пречистващия ефект е невероятен, ще си изкарам до 20 дни и после май ще захранвам, не ми е трудно, не ми е омръзнало, но основната ми цел е сваляне, ако продължа да свалям ще изкарам още 10дни да ми станат 30, ще видим Иска ми се още 1-2кг да смъкна и тогава да спра, но ако ще ги мъча 10дни... TiredСтрах ме е да започна захранването, ако продължа до 30дни ще е само затова.Ужасявам се от момента, в който трябва да захраня, защото там съм се проваляла неведнъж при по-раншните ми опити да отслабна с плодове, ще пиша тук, пък дано сега успея и с тази част Praynig

# 369
Честит празник и от мен на всички!. )

Аз днес съм на поредното зацикляне, кантара не мръдна. Но снощи реших да се почерпя с половин чаша вино (така ми се замота главата), ама то нормално де. ) и с 1парче кашкавал.
Ами така и така свалям по някакви грамове. ((

jedira, и при мен е същата работа. Все е било трудно свалянето ми, но като това плодуване не съм имала друго.
Ето, за 10дни съм свалила 3кг. Миналата година за 15дни имах 6кг свалени.
Не знам вече от годините ли е, организма ли нещо яко се бунтува...нямам представа.
Но пък интересното е, че вчера си обух едни панталони, които бях купувала преди 2-3г, и тогава бях с 6кг по-слаба. Ами сега ми станаха...а съм се пробвала и с 2кг по-малко от сега и не можех да ги закопчея.
И аз много се чудя как да постъпя, но със сигурност ще продължа още 5 или 10дни. Белким разкарам 1-2кг през това време.
А за захранването, ще съм плътно с теб и ще се подкрепяме. ) Миналата година свалих още 2кг. за 15дни захранване. Но наистина трябва много да се внимава и човек да не се хвърля на храната като не виждал. Знам, че е много трудно, но...с повечко воля се удържа на изкушенията. Лошото при мен е че след 4-5месеца не удържам фронта, започвам отново сериозно хапване, плюс всякакви боклуци....и сваленото си го наваксвам.

# 370
Честит Празник, дами.
Случайно попаднах на темата ви, харесвам я и мисля да се включа.
Какъв режим - още мисля, имам свръх тегло, което ми докара някои болести, много ядове, разочарования и проблеми.
Смятам да започна да боря кг., това ще подобри здравето и настроението ми и ще се чувствам по - добре. Grinning
Весел и усмихнат ден на всички.

# 371
  • в колонките
  Mirama , Hug,все ми се струва,че тези аномалии в кг. са от днешното пълнолуние. И аз днес съм с вчерашните показатели.  Sad.Надявам се,че от утре нещата ще се нормализират.   bouquet

# 372
sivila, дано да е така Praynig
big fi6, добре си дошла  bouquetТук сме се събрали дами с всякакви размери и на всякакви режими, общото между нас е целта да отслабнем, в компания по-лесно и приятно става Hug Hug Hug
Слагам обяд, аз досега съм на един сок от грейпфрут, току що си изстисках Laughing

# 373
  • в колонките
     Ааааах, Жедира, Hug
            Толкова обичам грейпфрут,но не става в съчетание с диабетните ми хапове.  Cry.Благородно завижд за него.   bouquet

# 374
sivila, специално за теб Hug

Общи условия

Активация на акаунт