Бургаските коремчета ще ни даряват с моми и ергенчета! - 6 тема

• 26 109
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
Ех, момичета, благодаря ви, че сте се сетили за мен. hug
Аз съм тука, следя ви, но няма с какво да се похваля,
единственото е, че бебчо се е обърнал главично,
но още не е сигурно как ще се раждаме.
След Нова година съм на преглед и тогава ще се реши
окончателно.
И още нещо - подадох си заявление за раждане в Дева Мария,
така, че живот и здраве, край на януари съм там /ако няма изненади де/.
Целувам ви всички и лека вечер! Hug

# 166
  • Бургас
Здравейте, да се разпиша и аз докато имам достъп до лап топа, че ММ като го стисне  в ръце, страх го е някой да не му го вземе. Много ми помага моя мъж, но периода с обвиненията и нас не ни подмина. Всяка вечер ставах, сменях пампи, кърмех с часове, а той дори не разбираше, хъркаше си и разправяше на хората, че да има бебе в къщи не е страшно  Mr. Green Аз денем и нощем се борих с безсънието и силите ми се изчерпаха. През деня Михаела спеше най-много по 20 минути и аз не можех да вляза в час, камо ли да използвам да спя с нея. Ужасно ме дразнеше кочината и вързаните ми ръце. Всички казваха, че по-важно от детето няма и е така, обаче спокойна майка доволно бебе, ама при нес не беше така! Почнах да мрънкам, да викам, да се карам, изнервях се, той повтаряше, че съм се променила откакто съм родила и съм искала да го изгоня  Joy
Една вечер след зверски скандал си хванах чукалата и се изнесох от кухнята в спалнята и си поревах и си легнах и заспах. Какво са правили незнам, повече от три часа бяха сами двамата и накрая ме извика да я храня без да ми се мръщи повече. От тогава нямаме проблеми, освен когато хормоните ме избият и почвам безпричинно да го увиквам, ама той вече взе да не ме отразява  Mr. Green Относно взимането на детето в ръце моя е ужасна паника! Тя вече почва да се надига да сяда, той още го е страх да не се килне главичката й. Ужас, това адски ме изнервя, ама стискам зъби, никакво бащинско чувство нямат тия мъже!!!
Не мога обаче да го накарам да изкъпе кучето, а толкова ми се иска, че много се задъхвам аз да се боря с животното в банята, а става мокро и кално навънка и страшно!  newsm66

# 167

Шоколадово бонбонче-Пиех нутримаг,но не ми помогна и влязах в Дева Мария за 3 дена на системи и сега пия Магнерот и Но шпа,но пак не виждам голямо подобрение.                                                                                     
 До 4 месец бях 42 кг. мислих,че няма да мога да кача повече от 10 кг.,но вече сам 58 кг. и доста ми тежат.
 От М не мога за сега да се оплача,от както се налага да лежа повече,всичко той прави(готви,пуска пералня,простира,чисти...) а преди това уж не можеше,а се справя по-добре от мен Simple Smile))
 Лека нощ и сладки сънища!

# 168
Не мога обаче да го накарам да изкъпе кучето, а толкова ми се иска, че много се задъхвам аз да се боря с животното в банята, а става мокро и кално навънка и страшно!  newsm66
Какво куче имате?
Нашето е Сибирски самоед, на годинка и няколко месеца и тежи около 30 кила...
ММ ми я подари за рождения ден миналата година и си я гледахме като бебе, зимата спеше до печката и заедно я къпехме, но от както съм бременна е заточена вън на двора, само мъжа ми си я къпе, разхожда и храни, защото е много едра и луда  Laughing Не се усеща и може да ме събори, все пак животно е. Много ме е жал, защото си ми е като детенце, а не мога нито да и се порадвам нито нищо, а преди спеше до мен в леглото Sad
Вие къде гледате вашето?

# 169
  • Бургас
Dobro utro! Nie sme ot kasno lqga6tite i rano stava6ti. Tiq zabi ... 6te se gramna ve4e!
Stefani, imame koker. Predi spe6e do spalnqta do men. Nai-golqmata mu maka e, 4e ne mu se dava da vliza v spalnqta, koeto spored men e izli6no, za6toto taka ili ina4e bebeto prez denq e v kontakt s ku4eto. Ama uvajavam jelanieto na majo kakto toi uvaji moeto da ostavim ku4o pri nas. Ku4o e mnogo besen, 4ak ne moga da proumeq ot kade e taq energiq, no e i mn grijoven. Vsqka sutrin mi nosi granuli pred vratata, otkakto sam rodila, a dokato bqh bremenna me otbqgva6e. Ku4etata sa stra6no umni jivotni. Kato se pribrahme ot rodilnoto na dr den mu dadohme pelenata v koqtn Mihaela spa. Taka me posavetva edno momi4e tuk, vav foruma. I prez um ne mi e minavalo da go dam na nqkoi. Malko me be6e strah da ne revnuva i za higienata, no vsi4ko zavisi ot tova dali maja ti pomaga. Pone pri men babi nqma, dosta dale4e sa!

# 170
Ох при мен баби да искаш... и от всякъде съвети... особено мойта баба... тука това ще сложите, там онова, ужас направо .....
А ние Белла я изкарахме на вън заради хигиената главно... тя е дългокосместа и само да се отърси и цялата стая става в бели косми... чак във въздуха се носят... Тя предпочита мъжа ми пред мен, винаги на него повече се е радвала, ама и той се държи с нея сякаш е негово дете Simple Smile И когато се прибере от работа е изцяло зает с нея Simple Smile

# 171
  • Бургас
Добро утро от нас!

Как сте?
Стефани, аз колкото и да не съм привърженик на животинките вкъщи, много харесвам породата самоед, толкова са ми красиви - едни такива снежно бели, умни, интуитивни  Simple Smile
МММ, много сте сладки!
Лек и спокоен ден от нас!

# 172
Така е... Белла е много нежна с децата, дъщеричката на братовчедка ми я обожава и като дойде на гости залепва за нея Simple Smile
Но заради тези косми няма как да я гледаме вътре в къщи...
Ние с мъжа ми днес ще идваме до Бургас, за една предколедна разходка Simple Smile искам да купим на бебчо сгъваема кошарка, имаме си дървена, но искам в началото да спинка в сгъваема, че дървената много ще ме кара да се навеждам...
И да си купим коледни подаръци Grinning от дете не съм имала такова огромно желание Коледа да дойде Simple Smile Много ми е празнично и весело Simple Smile
Желая ви лек ден, а аз отивам да се контя, че съм изключително бавна Simple Smile)

# 173
Добро утро и от мен:)

Моето мило вече си изпи кафенцето. Хапнахме баницата, която спретнах за закуска. Малко ще пооправим в къщи и след това той ще ходи на работа. Днес му е последния работен ден и излиза в отпуска:). След обед чакам майка да ми дойде на гости и може и да се разходим малко и с нея. Ами май такъв ще е днешния ми ден

Хубав ден на всички ви:)Simple SmileSimple Smile

# 174
Да кажа и аз здрасти!!!
Станах късно и сега допивам кафенцето или по-скоро млякото с малко кафенце. Кръвното сутринта беше нормално. Шоки, започнах и аз борба с него, след като преди няколко дни на запис на тоновете решиха да ме качват в патология, че преминавало горните допустими граници. Отказах и след консултация и с мойто АГ решихме няколко дни да го следя у дома и да пия Допегит. Според мен от вчера има подобрение, ама отккато го пия адски сън ме тресе. Ама като чета страничните ефекти - сънливостта е най-дребната работа. Ти по каква схема го пиеш?
Днес се очертава да вземем количка - последното липсващо ни нещо за бебка.
И тук да се похваля - майчето ми днес пътува от Италия и утре я чакам да звънне от дома. Не съм я виждала вече година, макар че и сега нямаше да я видя - ама нали баба ще става - няма да изпусне събитието! Heart Eyes
Кефя се като чета за животинките ви. Моят пух тази нощ я изкара цялата или до моята възглавница или в краката на мъжа ми.
Аз пък сънувах странен сън - имаше парти у нас и на другата сутрин на мен бяха възложили да кърмя котето ни, а на една дружка да се грижи за едно бебе. Тя обаче го беше зарязала в гардероба затворено за цялата нощ. Мен ме достраша да кърмя котето, заради зъбите му и реших да проверя дали бебето е оцеляло в гардероба. Оказа се, че е о'к и взех него да кърмя. В съня ми даже се втрештих, щото така лесно потръгнаха нещата, а аз доста се притеснявам дали ще се справя с тази желана задача. Та сега се надявам и в реалността с мойта бубка да е така лесно, приятно, безпроблемно и бързо кърменето!!! Ама за първи път сънувам щшуротия на тази тема ooooh!
Приятен ден ви пожелавам!

# 175
Здравейте момичета! Чета ви относно грижите на мъжете ви към мъничките същества, които са както ваши, така и техни деца. Вярно е, че при бащите този грижовен инстинкт, много по- късно се развива. Сякаш в началото се опитват да свикват с мисълта за новия член на семейството, но само като физическо присъствие. Всички грижи по бебчето са преди всичко задължение на майката. Което е много тъпо схващане, защото както за таткото , така и за майката детето и новото ЧУДО, с което тепърва ще трябва да се съобразвят. Мисля , че е нямало семейство в което да не е имало пререкания поне в началото относно къпане, гледане ,ставане нощем, смяна на памперси и всякакви други неща. Естествен етап, който колкото и да е труден трябва да се премине през него. Но аз съм на мнение, че жената просто трябва да си я изисква помощта- таткото не се сеща. Както се казва "Жени, мрънкайте и ще и ви се даде."  Simple Smile Така от самосебе си да се сетят да свършат нещо, това са просто мъже единици, и ако имате такъв в къщи трябва да сте щастливки. Усилията, които майката полага по отглеждането на бебето у дома, са много по-големи от всякакъв друг вид труд. Моят мъж никога не е гледал цял ден детето. И то защо, защото знае, че има баби. Я да нямаше баби , да видим какво щеше да прави. Иначе са много горди като стават бащи. Особенно на мъжки рожби.

# 176
  • Бургас
Инлав, подкрепям напълно твоето мнение.
И затова отново подчертавам, че ако се натискате сами да се оправяте с всички, следродилната депресия, не само че е в кърпа вързана, ми може да бъде и много продължителна и вие въобще да не се усетите как ще ви увърти.Разбира се има и изключения, но те са от щастливите такива и не са много незасегнатите.Никой не е казал да ходете след мъжа си и да му мрънкате:"направи това или онова" или да го будите нощем, при положение, че на следващата сутрин е на работа.Обаче в останалите грижи, може да се включи и той като пълноправен член, а и хем да усети какво е да си баща.Все пак не го карате да кърми бебето или да му бърше акото, ако не иска.Но поне може да го къпе всяка вечер, да го облече, съблече, ако е на АМ да го нахрани поне един път, нито ще се умори, нито ще се прекърши.Жалете се вие сами, защото няма кой друг да го прави вместо нас.
И най-важното, не му се карайте, говорете си с добро  Hug
Януари, аз пия "Допегит" сутрин по едно и надвечер половинка.

# 177
  • Бургас
Болница "Дева Мария":

С голямо прискърбие ви съобщаваме, че на 17 декември внезапно почина главният лекар на МБАЛ „Дева Мария“ многоуважаваният акушер-гинеколог Д-р Георги Георгиев. Поклонението ще се състои на 19 декември от 12ч. в Обреден дом на Гробищен парк Бургас.

Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 178
  • Бургас
Болница "Дева Мария":

С голямо прискърбие ви съобщаваме, че на 17 декември внезапно почина главният лекар на МБАЛ „Дева Мария“ многоуважаваният акушер-гинеколог Д-р Георги Георгиев. Поклонението ще се състои на 19 декември от 12ч. в Обреден дом на Гробищен парк Бургас.

Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose
Светла му памет!

# 179
  • Бургас
6oki, mnogo hubavo si go kazala. "6tadete se vie, ne 4akaite nqkoi drug da go pravi" da ne govorim, 4e pove4eto maje si mislqt 4e otpuska po mai4instvo si e edin istinski 2godi6en otpusk, ei taka kato na kurort.¤

Общи условия

Активация на акаунт