Било ли ви е страх да не останете без деца ?

• 21 324
  • 303
  •   1
Отговори
# 270
Заради възрастта - не, но поради здравословни причини и един аборт,живея в страх с това да не би да нямам деца.
Същото като теб-от до.На 21 обаче родих прекрасната си дъщеря,която с нетърпение чака братчето си.Ето,че на 25 ще имам две деца въпреки всичко.Успех и слно гуш

# 271
Не съм имала подобни страхове, до 32г. не мислех за деца, т.е. не бях готова.

# 272
Имала съм подобни страхове, в един период се чувствах като подвижна ялова крава, колкото и неприятно да звучи.
Благодарна съм, че страховете ми не се оправдаха!

# 273
  • София
Беше ме страх, че ще имам повече, отколкото предполагам. Така и стана Mr. Green

# 274
Да, имала съм подобни страхове - да не остана сама, дали ще имам деца. С напредване на възрастта човек започва да се измъчва от подобни мисли. Особено , когато се огледа и види , че много от познатите му вече имат смейства, деца, а той е сам.
Но ти си млада и все още имаш време. А и никой не знае какво го чака утре. Не мисли за това, а се радвай на СЕГА.
ПС Имам си съпруг, дете и чакам второ. Сега онези страховете ми изглеждат смешни и нелепи.
Късмет  Wink

# 275
  • Страната на чудесата
Точно на тази възраст бях сама и без дете, не изпитвах страх, но изпитвах копнеж да имам дете и да му дам любовта си.  А година по-късно вече бях омъжена и имам момиченце, просто така се развиха събитията-главоломно, но не като самоцел.

# 276
А чувствали ли сте се неосъществени? Аз точно така се чувствам...и то заради това, че нямам второ дете:(

# 277
  • Страната на чудесата
Witchy , чувстваХ се така, преди няколко неуспешни опита да поправя това. Сега вече-не, разбирам, че трябва да направя нещо за себеприемането си такава, каквато съм. Confused

# 278
  • Бу-у-урга-а-ас
Не ме е било страх. С мъжът ми имаме много познати семейства,които дълго нямаха или все още нямат деца. Винаги с него сме си говорили и сме вярвали, че целта на брака ни е, не да раждаме деца. Децата са просто едно естествено следствие, а не самоцел.

# 279
А чувствали ли сте се неосъществени? Аз точно така се чувствам...и то заради това, че нямам второ дете:(

Неосъществена пред кого и за какво - като жена и майка, или...?

# 280

Неосъществена като жена и майка пред самата мен ...не за хората!

# 281
  • Mars Hotel

Не. Засега нямам желание за второ дете, сигурно затова.

# 282

Неосъществена като жена и майка пред самата мен ...не за хората!
А защо- имате си дете,кой е казал,че бройката трябва да е 2 или 3?

# 283
Никой не го е казал. Аз го искам. Имам физическа нужда от това....

# 284
Никой не го е казал. Аз го искам. Имам физическа нужда от това....
Имаш Физическа нужда от второ дете? #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт