Деца, отглеждани в чужбина - 4

• 27 844
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
  • България/Германия
 Peace

Последна редакция: сб, 21 яну 2012, 13:07 от elfie

# 541
  cutty  тва столче 365 евро ли е  Shocked Аз тука за тия пари мога да си купя кола  Whistling Да взема да ти купя едно и да дойда да ти го донеса  Mr. Green
  Елфи сега ще пробвам да те намеря  Simple Smile
   Къде ме хвърлихте в тези застраховки. На работа чак си ревах като си помислих разни варянти  Crazy
   Аз застраховка живот много отдавна искам, и да ме пита какво чакаме с мъж ми. За завещание тук май не са много популярни, но и незнам каква им е практиката, май трябва да направим и нещо такова. Макар, че малаката само с БГ паспорт за сега и двама родители БГ едва ли тук ще я оставят. Ох, много черни мисли ме обзеха  Confused
  За памперса не си давам срокове и тн, че обикновенно не ми се получава. В градината ще я учат май към 2. Тогава се носят 10 чифта гащички и ги оставят голи лятото. На мойте познати тук до третия ден вече децата са на максимум 2 чифта напишкани гащички. Да видим наше дзверче какво ще сътвори, дано попие от другите. Казаха от градината, че е много любвеобвилна. Аз не че не знам де, ама там може различно да се държи. Имат бебе сега, гушка го, люлее го, тича само да прегръща децата, да ги целува и да ги гали. Малко по-слабичките зор виждали само като ги налегне  Joy

# 542
Цвети, заради базата изофикс е толкова -100-120 е само базата, аз ромер-а го взех за 210 Wink

Елфи, после си изтрий мейла да не виси тук, на лични го пускай!
И да допълня само, Елфи, не те намирам във фейса...

Последна редакция: сб, 21 яну 2012, 09:36 от Боби.

# 543
  • Rennes, France
Ммм, Да Цвети - направи ми се взима акъла с тези цени, а избор няма...ето какъв е целия избор и това е най-добре заредения магазин за столчетата специално...
http://www.aubert.com/voyages/groupe-1,fr,3009.html

Фльорче Hug  Blush

# 544
Кюти, провери с доставка през някой сайт - по-евтино ще ти излезе ако държите на модела, а и избо има.

# 545
  • България/Германия
 Wink

Последна редакция: нд, 22 яну 2012, 21:24 от elfie

# 546
  • Германия
Лелееее, човек да не кръшне из другите форуми и хоп, бремелинките се увеличили!
Бибит, рекох ли вече честито? Ха, честито и лека! Hug Hug Hug

# 547

Уини, ама свекърите са по-възрастни, аз това се замислих - идеята - сестри/братя е по-земна сякаш?

Нашите не са толкова възрастни - свекърва ми направи 50 години. Аз родих на 20  Mr. Green Аз братя и сестри нямам. Мъжо има сестра в България, но не сме толкова близки  Peace

# 548
Привет, мацки!

Почерпете се за мое здраве - преди 25 години съм се родила  Mr. Green

# 549
  • Rennes, France
Уини  bouquetЧРД . много здраве и щастие Hug

Ние коментирахме въпроса с ММ но не сме измислили нещо, та засега ще си го мислим само Peace дано все пак не се случва Praynig

Луи е с кашлица и хрема /сополи леко зеленикави и гъсти/. И преди са се появявали в комбинация с кашлица и според мен са от зъби Thinkingно тази нощ, горкия едва спа - съответно и аз Tiredмного кашляше и се будеше и плачеше. Дърпах сополи, давах сироп...аман ooooh!

Сега четох за запарка от лайка за капки за нос. Та мисля да направя. Правя чай от липа, че дюлата я хвана липса в супера, ама не иска да пие чай това дете, още повече топъл Crossing Arms Та сега ще пробвам капките. Иначе го извеждам навън, да подиша чист въздух, не мисля че това вреди, още повече че времето е много меко Peace и гледам да не се паникьосвам, ама мисля да откажа ваксината във вторник, може и да се изчака Crossing Arms но поне педито да го чуе, дали не хрипа с гърдите, че дълбоко кашля Rolling Eyes

другата седмица ще гледам столчета, така че ще кажа какво е станало и на какво сме се спрели Peace

# 550
  • Германия
Winnie, да си честита, здрава и щастлива! smile3525 smile3525 smile3525

# 551
I kakuv e izvoda ot gurneto?- nezavisimo kolko otrano go natskash da hodi na gurne (za men tova si e natiskane shtom ne sa dozreli da kontrolirat,osmisliat i kazvat nujdite si...s malki zkluchenia) to vse pak maha pelenite gore-dolu,kogato gi mahat i tezi,koito ne sa ucheni na gurne otrano.az poneje imam predishen opit shte si go sledvam.kato neshte sega goliam praz.

Oh durpa me...stavam avariino

# 552
Уини, ти вярно си млада  Hug. Честит рожден ден  newsm59.

# 553
Уини, честит празник! Още няколко по 25 да отпразнуваш с щастливото си семейство и винаги да те слушат с двете уши Wink

Ей, с това вечерно НЕядене ми се скъси живота, но каквото ще - това да е! Днес вечеря 1 портокал...

Да ви кажа, майката на приятелчето на Леа от старата ясла, ми звънна през седмицата, че нейния младеж станал агресивен и сърдит от една седмица, и аз и казах, че Леа вече не е там...та ги събрахме мъниците днес в един детски клуб и като се видяха двамата, като се затичаха и си викат по имена ...ама то физиономията им се смени просто, какво нещо е детското приятелство, направо не вярвахме на очите си ... после не можем да ги разделим, то гушкане, целуване...завъдили сме си гадже!!!

# 554
I kakuv e izvoda ot gurneto?- nezavisimo kolko otrano go natskash da hodi na gurne (za men tova si e natiskane shtom ne sa dozreli da kontrolirat,osmisliat i kazvat nujdite si...s malki zkluchenia) to vse pak maha pelenite gore-dolu,kogato gi mahat i tezi,koito ne sa ucheni na gurne otrano.az poneje imam predishen opit shte si go sledvam.kato neshte sega goliam praz.

Oh durpa me...stavam avariino

Напълно съм съгласна с теб, аз и затова не го карам като не иска. Тук в Англия също не ги тренират преди 2 г. и аз мисля да пробвам през лятото когато ще е на 2, а и ще е топло. Аз си имам теория, че няма смисъл да го слагам и след това да му обувам памперса, когато ги махнем ще го направим изведнъж и повече няма да слагам.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт