Великобритания-тема 39 Зимна Коледна Приказка

• 42 906
  • 726
  •   1
Отговори
# 585
Естествено ползваме фирма посредник, но тъй като никога не съм била на острова, нямам представа за много неща.
Има много голяма вероятност фирмата-посредник да не работи c LSE и затова да ви казва, че няма да стане. По принцип най-добрите университети не работят с посредници, защото търсенето е твърде голямо и без тях..
Гледайте и таксите им, доколкото си спомням тези на LSE бяха доста над средните.. Аз мога да ви препоръчам Aston Business School (в Бирмингам), Durham, Lancaster, Warwick...

# 586
Аз уча в The Open University. Води се дистанционно обучение или part time по-скоро, тъй като например бакалавърска диплома, която се взема за 3 години, аз ще я взема за 6. Вече изкарах близо 4 години и ми остават още 2  Peace Доволна съм от материалите и преподавателите  Peace Модулите сам можеш да си ги избираш, разбира се от позволените за дадения вид диплома. Имат и магистратура и професура, не само бакалавърски програми. Голяма част от обучението се движи по интернет и много модули могат да се карат от България. Цените за Англия изобщо не са високи, но не знам за България как е. Знам, че Нов български университет ползва техните програми и имат някакво споразумение  newsm78 Погледнете на сайта на университета http://www3.open.ac.uk/study/ С диплома от български университет могат да се пренесат точки срещу бакалавърска диплома и се изкарат само няколко модула след това до получаване на тази диплома от Open Uni  Peace
http://www8.open.ac.uk/europe/in-your-country/bulgaria
Ето тук има списък на висшите учебни заведения в България, които се признават от Опън Уни и може да се прехвърлят точки към бакалавърската им диплома  Peace

Последна редакция: вт, 24 яну 2012, 22:34 от Winnie

# 587
  • Bristol
Маpи, ако успееш да я научиш от началото да носи шапка, ще е супер. Аз изпуснах моята. От бебе я мъкна по басейни, тогава нямаше кой знае колко коса  Crazy Сега вече и дума не дава да се обели да слагаме шапка. Преди година прояви интерес, избрахме, купихме, но като тръгнах да слагам и нали малко поскубва косата, моята като скочи ... Вече не иска да чуе за шапка  Confused Наистина не са много децата, които имат шапки, но не е и да няма. Аз нося и комплект чисто бельо и монета от 20п за сушенето на косата  Laughing За да не се мотате много в съблекалнята, от къщи й сложи банския Wink Там само събличаш всичко и оправяш косата. Косата трябва да е хубаво прибрана, иначе като се намокри и пречи на дишането.

Аз резервирах ски урок на малката за тази неделя. Да видим какво си спомня от миналия сезон Simple Smile

# 588
  • Виена, Варна
Благодаря ви от сърце, момичета, за вниманието и търпинието към мен. Невероятни сте!!! Бъдете здрави и щастливи!!!

# 589
Merry къде са тези ски уроци?

# 590
trollipen -мерси Flutter
Напоследък само ви чета,нямам много време ,но съм тук!
Лека нощ и от мен ! Hug

# 591
  • Bristol
Merry къде са тези ски уроци?
До Манчестер и в Milton Keynes има затворени ски пистички със сняг  Grinning Иначе аз водя щерката на една открита с изкуствено покритие. Такива има много из страната, казват им dry ski slopes. Те са и по-евтини. Ние имаме една в Глоустър и една в Бристол. Живеем точно по средата между двете  Laughing За научаване на основите за ските са супер. Миналата година щерката там подкара ски и като отидохме почивка в Алпите на истински сняг не съм си губила времето със ски учители. Е, на рало си кара, но за дете, което нямаше и 6 годинки и което сняг много рядко вижда в Англия, се справяше перфектно  Wink Аз лично не се кефя на тези писти, защото не е като на истински сняг и са доста къси, тъкмо се засиля и направя няколко завоичета и хайде пак на влека трябва да се качвам   Crazy

Grinning Ето снимка от там, Gloucester Ski and Snowboard Centre. Това е най-дългата им писта, 220м.

Последна редакция: чт, 26 яну 2012, 00:27 от Merry

# 592
Merry, на пистата в Глоустър ли сте тази неделя? Ако имате време, драсни да се видим Hug

Аз пак с въпросче. Ще ходим до бг посолството /продължавам да боря документи да си легализирам брака в БГ и съответно да си сменя паспорта с новата фамилия/ та питанката ми е: навлизаме ли в зона, в която трябва да се плащат някакви такси за колата? Мъж ми е скаран с лондонската система нацяло и е объркан в момента. Ако може малко помощ Simple Smile

# 593
  • След завоя в дясно
LamaRina ето го сайта: http://www.tfl.gov.uk/roadusers/congestioncharging/
Момичета благодаря за коментарите относно косите  bouquet наистина си е дерт поддържане на дълга коса.
Аз се спрях засега на Лореал, понеже Джонсън не и действа добре  като цяло козметиката им, а другият го нямаха в магазина от където пазарувах та не можах да ги сравня.
За басейните- при нас шапки задължително, рядко виждам без, но масово cа без чехли, което определено не ми се нрави, хавлии всякакви размери и цветове по желание.
За ските синът ходи няколко нива в Хемел Хамстед доволна бях, но вече не иска.  Sad С дребната ми е много трудно да тръгна по пистите, бабите далече, мъжлето кара, но не много. Абе вижда му се май края на моето скиорстване, а така ми се кара.....

Последна редакция: чт, 26 яну 2012, 18:12 от Ell

# 594
Много ти благодаря, Ел   bouquet

# 595
Елл, Цвета, Мери, Тролипен, благодаря за отзивите за басейните. Аз май няма да се справя с това, а така искам, но аз самата не мога да плувам и съм много страхлива. Какъв пример ще дам с мен, аз дори си стискам очите в басейн, няма смисъл да се мъча и да разочаровам Али. С татко ѝ как да я пратя - в коя съблекалня ще влизат? Ще я чакам да порасне още, за да може сама вътре да се оправя. Значи, колело ще си купя. Това поне мога.  ooooh!

# 596
  • UK
Мари, виж как е организирано това със съблекалните на басейна. при нас има "фемили", т.е. не са разделени на мъжки и женски.

# 597
  • След завоя в дясно
Мари, виж как е организирано това със съблекалните на басейна. при нас има "фемили", т.е. не са разделени на мъжки и женски.
И при нас.
Също така големият ходи на уроци, аз изобщо не влизам.

# 598
Мари пускай я с таткото, съблекалните и  при нас са отделни кабинки, а има и семейни големи. Много момиченца ходят с татковци. Аз също съм страхлива, например много ме е страх на пързалката, но малката миналата година ме замъкна и аз не можах да и отказа и се пуснах с нея. През цялото време я питах страшно ли е, а тя се смее, аз едва оживях докато излезем от това чудо. Тогава беше на 1.5 год. Така здраво се бях стиснала за нея, не знам кой кого водеше на тази пързалка Joy
Много ми харесва идеята за ските, но за съжаление няма близо до нас. Миналата зима когато имаше много сняг, аз толкова се радвах (първия ден) облякох децата и хайде на вън да се радваме на снега. Ами моите стояха като препарирани първите 5 мин, после паднаха по веднъж, накрая решиха че е студено и се прибраха а аз очаквах едва ли не с бой да ги прибирам Rolling Eyes Да смятам ли, че не обичат снега и не стават за ски спортове или просто са били малки и не са свикнали на сняг.

Ell на моето момиченце косата е много заплетена, помага ми това да я сресвам с мокър гребен или да намокря самата коса малко. И тя не дава и мрънка издебвам я докато си мие зъбите. Тогава е запленена от това да се мокри и цапа и явно не усеща:)) Иначе при къпане задължително балсам.

# 599
Маpи в басейна в който ние ходим например разрешават на майката да влезе и да преоблече детето и после да излезе и да ги гледа от кафето.Виж дали и при вас е така.Влез преоблечи я и я пусни с баща и да поцопа в басейна  Peace
Merry преди няколко вечери се чух със Шу и каза че миналия петък ще и пускат нета какво стана??? Ще и звънна да я чуя скоро  Peace

Общи условия

Активация на акаунт