Великобритания-тема 39 Зимна Коледна Приказка

• 43 099
  • 726
  •   1
Отговори
# 240
Завиждам ви благородно за купона Simple Smile Ако някой идва към Северен Уелс да се обажда.

# 241
Шу чакаме и снимки от партито, не само разкази  Simple Smile И завиждаме благородно  Mr. Green
 Ние имахме Уелско парти, днес мъжа ми е рожденник и правихме на малката Прощъпулник. Соня и аланглето* ни бяха на гости. Малката ще става зъболекарка  Grinning Научихме аланглето* как се прави, сега да прави бебета и да прохождат ще чакаме  Laughing Видяхме и пръстена, много е хубав.
 Чакам и Танятайс тези дни на гости.
 От утре съм на работа, нищо че съм отпуска до края на седмицата  Rolling Eyes
 Някой знае ли, ако съм парт тайм, 16 часа на седмица на около минимална заплата какво майчинство ще взимам евентуално. Нямам планове за бебета поне още 5 години, но днес осъзнах, че мъжо е вече на 35 и ако чакам 5 години още...Но така не ми се занимава с бебета и бременеене  Whistling Ох, вече ви писна от мойте планове, ама като не ми се споделя с близки, че се филмират тормозя форума  Laughing
 А хич не бързам, ама вече е с бяла коса  и вечно уморен  Laughing След пет години няма само аз да тичам по лапетата я  Mr. Green Но поне 3 години няма сила на земята да ме излъже, още съм в ужас от предната бременност. То не е задължително да са две де.
  Аве чудя се от известно време, ти Зара от БГхелп ли си  Simple Smile Може да не ми отговаряш, ако си нямаш идея за какво ти говоря, или не искаш  Simple Smile

Е и какво като е на 35.......след 5 ще е на 40...до 50 има още 15 години..що бързаш?

# 242
Не мълча, ами вчера отспивах, а днес като последен ден преди връщането в досадното работно ежедневие реших да се размажа като за последно и после му дръпнахме един Хероика-маратон с дребния и сега смятам да огрея!  Grinning
Партито беше много весело, всички много позитивни, в страхотно настроение- както трябва да си бъде! Шу е описала подробно какъв беше сценарият! Аз много се накефих да се запозная наживо с нея, Мери, Свидничка, ЦветаК...нали не пропускам някого....Толумби, душа на'ща лИбоф е стара и си го признахме вече... Ей, откровено липсва ми по-чест контакт с такива свежи дърдорковици   Hug  Така обичам да тече приказката с настроение, без неловки мълчания, с много смях...
Обаче! Държа специално място да отделя на професионализма на домакините-не познавам много хора които с такава лекота, непукизъм и добро настроение биха се справили с орда пришълци част от тях полу-непознати в началото, солидна група тийнейджъри и немалка банда 3-4-5-7 годишни които бяха решили че горния етаж няма да е нужен повече... Всички се чувстваха добре дошли, добре приети, а Шу и мъжът и не ги видях веднъж да се изнервят или намръщят от торнадото което се вихреше в дома им!  Hug

Щастлива Нова Година на всички! Здрава и късметлийска!  Hug

# 243
  • UK
 Честита нова година на всички! Да сме живи и здрави, другото ще си го сбъднем сами  Simple Smile
 Първо да се върна на Коледата  Laughing Който не знае, че освен дядо Коледа и джуджетата съществува и Коледна фея, моля да знае, че съществува и живее в Бристол  Joy Синът  получи подарък от нея по случай първата си английска Коледа.
  За Новогодишния купон май не остана много за добавяне. Наистина страхотно си изкарах, наприказвах се, насмях се, но май съм много дърта вече, защото съм още уморена. Голямо благодаря на домакините, че посрещнаха такова природно бедствие като 10-тина деца и непослушните им родители. Те вярно, че се изнасяха на следващия ден, ама все пак  Joy
 Предлагам да не чакаме до следващата Нова Година, ами да организираме нещо по-скоро, може би като се позатопли времето.

# 244
Ъ, Толумбе, аз кратка, ама ти още по-кратка!?

Това остана след цензурата  Mr. Green

Шу, твоят мъж мълча като партизанин за маринатата на пържолите.
Обаче ни покани пак под газибото... Ще ти оценим и пердетата  Laughing
Отделно, със Свидничка, се уредихме за танцьорки на кръщене,
след като впечатлихме бъдещия татко с уменията си на Дунавското...
Merry ни е обещала олекотена версия на сладкиша,
а и останаха много недоизслушани руски песни, които са ни обща страст с мъжа й..
We'll be back  Mr. Green

Miss Fine, ти за второто се притесняваш, аз с първо не съм се записала още..
Аланглето ще тича след него, но се притеснявам, че закъсняхме със сватосването..
Май на Шу щерката никой не я иска, че била много дива, да се надяваме, че ще си пада по тойбойс  Crazy

# 245
Ани Джи и ние сме самички тази нова година, сигурно и аз ще сьм в леглото Blush Днес водих щерката на кино- Смьрфовете, после боулинг, Мак Доналдс и т. нат. , направих баницата и сьм гроги!
Накрая не останахме сами де  Laughing комшиите дойдоха и стана доста весело не усетих как мина времето.
Да ви се оплача и аз малко.не знам какъв е този наш късмет хладилника ни все да се разваля по Коледа.Сменихме го преди 3год защото се развали точно в деня в който ни идваха приятели от БГ за Коледа и познайте тази година пак  Mr. Green .Вчера вадя моркови ми те замръзнали и то в шкафа за зеленчуци.а на по горния рафт имах шоколадови еклерчета които се топяха.Луда работа.Добре че сме го взели от Коско днес мъжлето ще ходи да го връща и да вземе нов.Не е същата марка, но е важното, че е от същия стил.

# 246
Научихме аланглето* как се прави, сега да прави бебета и да прохождат ще чакаме  Laughing Видяхме и пръстена, много е хубав.
ще го почакаме още малко, пък ще видим  Mr. Green иначе остана много доволен от прощъпулника и на връщане в колата реши, че иска пак от същата питка с мед  Grinning

Аланглето ще тича след него, но се притеснявам, че закъсняхме със сватосването..
Ами хайде взимайте пример от нас, една двойна българо-английска да спретнем Simple Smile

# 247
МАЛЕ,МАЛЕ  Joy Срещи-горещи, смях ,маса и винце имало в изобилие!!! Grinning Mr. Green ЕЕЕ супер сте, Шу , хубавко сте изпратили старата кьща, казваи кога е партито за новата? Mr. Green
Аниджи, тои вашия хладилник му харесва маи само по Коледа да се разваля Wink И ние сме фенове на Коско, имат много хубава ретьрн полиси.  Mr. Green

# 248
DNP аз съм им страшен фен на тях.Хладилника е готов и работи само дето няма лед за лекарството на мъжлето(уискито  Mr. Green)

# 249
За добро или за лошо, съм от хората които не обичат да споделят в интернет... на живо съм приказлива , общителна и даже леко "щура"...но за мен има голяма разлика между общуването на живо и това в нета.
От 8 месеца съм в УК, адаптирам се добре,но въпреки това много неща ми липсват и понякога ,когато ми е криво /мъчно/тежко/самотно, влизам и чета тук. Дори само мисълта,че пръснати из УК има и други българи, ме кара да се чувствам малко по-добре.  За жалост, в малкото случаи в които се реша да пиша тук, се чувствам като празно пространство, чиято единствена функция е да бъде подминавано.Осъзнавам,че голяма част от вас се познавате от доста време и сте преживели редица неща заедно (къде на живо,къде задочно). Това,че съм по-затворена също явно не помага ...
Пиша това,не защото очаквам някаква реакция - положителна или отрицателна, а защото просто ми се поиска да споделя как се чувствам, колкото и това да е безинтересно за всички.
В Бристол съм била един път, в Честър много пъти,като цяла пътувам сравнително често.... много пъти ми се е искало да се  запозная на живо с вас и да свържа никовете с реални хора, но всеки път съм се възпирала,защото нямам желание да се натрапвам на никого.
Не ме разбирайте погрешно- не очаквам да плеснем с ръце и да се прегърнем,но половин, един час приказки за глупости разтоварват,особено ако си съвсем сам в чужда страна.

Много късмет през новата година на всички.

# 250
golden и аз понякога се чуствам така.Имам чуството че падам в една дупка и това става винаги по големи празници.
много пъти ми се е искало да се  запозная на живо с вас и да свържа никовете с реални хора, но всеки път съм се възпирала,защото нямам желание да се натрапвам на никого.
И на мен ми се иска да се запозная със другите момичета и затова писах че отиваме към Бристол и момичетата веднага се отзоваха.Наистина беше много приятно да се запознаем и дано пак се видим скоро.Така че когато минаваш пак през Бристол или даже покрай нас (Дерби)свиркай сигурна съм че ще се намерят момичета за по едно кафе или чай и за разтоварващи приказки  Peace

# 251
golden не съм съгласна, че си пост в пространството тук. Аз лично съм ти писала преди, че ще се радвам да се запознаем, че съм до Честър и тн, но ти не си ми писала, което разбира се не е задължително. И в такъв случай аз го приемам, че просто не ти допадам като стил и не искам да се натрапвам. Днес Танятайс ми бяха на гости семейно, прекарахме си супер, поне за мен. Виждала съм се от форума и с няколко жени, с който нямахме много общо, но по-добре човек да опита, отколкото никога да не е пробвал  Simple Smile Ще се радвам да пишеш и да се разходим в Честър или кадето ти е удобно.

# 252
  • Лондон
golden, стана ми криво, че се каня да ти напиша цял ден, че ние ако имаме покана, отиваме на гости Grinning, и също приемаме такива, а и това което видяхме от Уелс (по пътя) много ни хареса... и не успях цял ден да го напиша... по редица причини, вкл. последно гледах поредния злополучен мач Confused Шегувам се, но мисля, че си много симпатична тук и не би трябвало да се чувстваш по този начин Hug
Повечето тук май залитаме по разкази за децата, но според мен всеки има какво да каже извън тях, просто няма поводи...

Така, че моето предложение е да казваш как си, когато ти се иска, да каниш гости Laughing и да ходиш на такива и въобще да не се чувстваш пренебрегната Hug

Уф, и аз не съм по интернет общуването, затова не можах да изразя подходящо колко съм доволна от Новогодишната нощ... съгласна съм с предложението за друга сбирка по-скоро от следващата Нова година Heart Eyes Сигурна съм, че ще се организираме...

# 253
golden много криво ми стана и на мен като те прочетох,  разбирам как се чувстваш...и аз съм се чувствала така... И точно в този форум се намериха две момичета който ми подадоха ръка, питаха ме как се чувствам и с какво да ми помогнат...в момент в който бях в  "дупка"..... Понякога само едно "как си" може да ти вдъхне сили.. Много се отклоних...мисълта ми е..когато искаш с някой да споделиш да поговориш за каквото и да е, аз съм на среща, пиши ми на лични.
Не си спомням къде по-точно живееше бих се радвала ако сме близо една от друга да се видим Simple Smile
И да не съм отново кратка...
Купихме си кола  Simple Smile
На бъдни вечер ми се падна парата, усетих е къде е и му е отмъкнах под носа на мъжлето  Laughing иначе трябваше да е на него това парче  Simple Smile У свекървата също се падна парата у нас двамата  Simple Smile
На коледа и нова година ми се паднаха късмети все с бебета  Simple Smile сега остава и да се сбъднат  Heart Eyes

# 254
golden, мисля че си под влияние на някакво настроение и едни подобни мисли за се зароили в главата ти  Hug  Аз пък винаги съм те възприемала като част от форума, откакто си се появила, макар самата аз да започнах да пиша по-редовно последните месеци, също хвърлях по едно око от време на време и никога не си ми стояла като една пренебрегната форумка  Wink
Я утре му дръпни една салса, оправи духовете и ела бързо да се разпишеш, друго ще звучи, бас хващам! Simple Smile
И да знай'ш като те видя наживо ще ти дърпам ушите дето върша тук един уикенд по Уилширско, мина ми под носа и на отиване и на връщане ( откъде знам, ами знам  Wink ) ама не драсна един ред да кажеш "абе алоу, кафе днес пили ли сте, моля?"  Peace
 Мога отговорно да заявя, че тук недобронамерени хора не се подвизават, само може би е нужна малко двустранна активност  Wink  
Между другото Южен Уелс съм го ошетала, ама северен нещо ми изостава.... Mr. Green И се сещам за едно поне 2-3 ентусиастки такива...само на примависта!   Hug

Общи условия

Активация на акаунт