И мъжът и бил същото такова, но го превъзпитала с любов и търпение, но вече не го
била обичала толкова, а стояла още с него щото той я обичал много.Или това е друга
със същия ник?
А ако бях слушала старата ми баба, нямаше дотук да я докарам, ама на... Всички сме страшни оптимисти, ама като тръгнеш по един път, обикновено логично стигаш до някаква точка, намираща се на самия този път, а не в някоя друга паралелна вселена
, зави си на кого попадаш
ба дете предпазлив 

Те това е цаката на садо-мазохистите.
)
А по-важно е не какво чувстваш, а какво ще покажеш. Защото понякога човек, когато много чувства, се панира и не прави нищо като хората (от опит казвам).
А и какво сте се хванали с него - вероятно той е също толкова добър играч като мен.
И двамата сме си много добре.

Не ти разбрах и лафа за оценката - както се вижда, няколко страници се нищи моята личност с многократни отрицателни оценки. Естествено, оставих ви малко на спокойствие ама както виждам, все още не сте могли да мирясате. Каква оценка търся не разбрах, май от отрицателна по-отрицателна? За какво са ми оценките на хората? Аз достатъчно мога да се ценя.
Оценки са нужни на човек, който не е убеден в собствената си ценност. Но какво се занимавам и аз не знам да обяснявам. То всеки си разбира нещата по някакъв негов си начин, далеч от същността на моите разсъждения.