Моят опит от сайт за запознанства...

• 266 900
  • 1 042
  •   1
Отговори
# 990
Не съм съвсем съгласна, защото освен че аз чета какво пише във форума, ти пък си се хванала да си описваш личния живот във форума, така че може би на нас ни е интересно да четем, на теб яък - да пишеш, ако ти е толкова интересен живота защо го описваш във форум?

# 991
Еми да се похваля, как защо? Пък вие като не можете да се похвалите  с нищо, можете само да плюете.  Wink

# 992
Коментираме живота ти защото парадираш с него. Ето и аз се похвалих с едно лично нещо, че съвсем скоро преживях краткотрайна връзка и нещата приключиха до там, никой не го коментира защото най-вероятно хората не ги интересува това. А от твойте писаници излизат следните неща: Вижте ме, докато вас ви зарязват, мен ме чака в леглото гол мъж, който отказа пиенето, цигарите, футбола, заведенията и си сложи синджир на врата заради мен. Колко съм специална, аз кралицата, как добре си живуркам, а вие не. Извинявай, ама освен че се хвалиш неуместно и дразниш. Ай със здраве.

Последна редакция: чт, 23 май 2013, 15:29 от Марс

# 993
Ами аз не се хваля, просто защото не ми е нужно да получавам нечие възхищение за онова, което правя, хвалят се обикновено хората, които имат нужда някой отвън да потвърди колко добре се чувстват те с онова което имат, а го искат, понеже понякога чувстват въре в себе си неувереност. Говоря по принцип, а конкретно всеки сам ще каже за себе си.

# 994
Марс, виж как точно си ме разбрал. Има хляб в теб.   Simple Smile

Ама усещаш ли защо си се издразнил? Усещаш ли защо хората ми се дразнят? Защото казвам истината.  Wink А не е ли така, както сам си написал? За да се дразни някой на нещо, явно има защо. АЗ защо не ви се дразня докато ме плюете ами искрено се забавлявам с вас?  Wink

(psmama мислех да не я коментирам, но тя  е пример за това как човек проектира собствените си желания и недостатъци в образите на другите и е съвсем далеч от истината, още повече че с един малък стаж в този форум, човек веднага може да прецени, че тук никой на никой не изказва възхищение и единствено дразненето може да придобие истински облик.  Wink)

# 995
Казала си истината, ама за мен тази истина те прави с лош характер. Покажи си писанията на мъжът ти, да видим дали ще му стане и на него кеф от истините ти.

# 996
Е, сега как няма да ме коментираш, не ме разочаровай чак толкова  Grinning, да се изпроектирам така добре в теб, пък ти да не ме отразиш......явно при теб мотивациите са по-дълбоки, защото не се хвалиш, за да предизвикаш възхищение, а дразнение.....

# 997
Е че какво лошо съм казала? Всичко това е истина и той сам го знае.  Simple Smile (Пък той самия е виждал някои неща, с които съм ви бъзикала.  Laughing)

А какъв ми е характера... хм познатите ми казват, че съм ангелче и не могат да си представят да извърша злина, така че...  Simple Smile Както съм казвала много пъти - с добро може да се постигне много повече отколкото със зло.  Simple Smile
Каквото съм постигнала, всичко е с добро и с много добро.  Simple Smile (Макар че не знам какво ви интересува моя характер.  newsm78)

А мисля сега да се отдам на приятни дейности и да ви кажа лек ден.  Simple Smile И вие вместо да трупате отрицателна енергия с плюене, можете да си пуснете някоя хубава песен, да изгледате някой хубав филм, да помечтаете малко и да се усмихнете на човек, който минава покрай вас. Гаранция, че ще се почувствате по-добре.  Wink

# 998
Тази жена нищо не осъзнава, тя си приказва, по-точно си пише ей така... Няма смисъл от коментари повече. Темата е съвсем друга и вече трябва да се наблегне на нея.

# 999
Тази жена нищо не осъзнава, тя си приказва, по-точно си пише ей така... Няма смисъл от коментари повече. Темата е съвсем друга и вече трябва да се наблегне на нея.
  Mr. Green

# 1 000
  • София
А някой ще ходили на събирането на ергени и ергенки в Благоевград  newsm78 newsm78

# 1 001
... е перфектен, вече 11 години и половина сме заедно.
Преди това 8 години късане на нерви - колеги от университета.

# 1 002
Хепи Куин, хич не ти завиждаме, поне аз не, ама няма как да го разбереш, докато не се опариш. Дотогава, за съжаление, ще си мислиш, че си ударила шестица от тотото и че цял народ се реди на опашка за подобна, ама няма... Добротата не се открива ей така, изведнъж, на стари години. Или я имаш, заложена в теб, или я нямаш. Твоят убавец, докато си е попийвал и е побийвал я е нямал, пък изведнъж с твоята поява се е променил, под звуците на фанфари и шум от пляскащи криле  ooooh! И ти вярваш, щото това те кара да се чувстваш специална и повече от другите преди теб, които сигурно и са си заслужавали боя, нали така? Но животът не е някаква моментна снимка и после все така, живели дълги години щастливо, той се развива във времето и хората се променят. Едно ти гарантирам, в момента, в който на твоят човек сделката престане да му бъде изгодна в широкия смисъл на думата, и ще се напие, и ще те набие, че и футбол ще гледа, а ти ще се чудиш откъде ти е дошло. Защото принципите ако ги нямаш, както и първите седем години, няма откъде да се появят. А човек садист, пребивал жените, си, ги няма и не ми го хвали... Садизмът, между другото, се изразява и в психически тормоз, не само в едното побийване. И понеже ми е на дневен ред, не бих искала да се развеждам с Ханибал Лектър  Mr. Green То разводът изкарва най-лошото от хората и хрисими хорица се превръщат в зверове, на какво ли е способен Ханибал Лектър... ooooh! Верно Марс и на пръста не може да му стъпи  Mr. Green

Не очаквам да ме разбереш. Спокойно можеш да ме впишеш в редиците на завиждащите, няма да си загубя съня от това. Ти си от най-безнадеждната порода жени - тези с мисия, спасителки и докато не те потъпчат няма да се откажеш. Много късмет ти желая...

# 1 003
Е, чак пък толкова. Тя Хепи куин, откакто я чета, ту е чудовище, ту е много добра. Сигурно и за мъжа й важи същото. Най-вероятно са си най-обикновена двойка, ама с въображение. В което пък няма нищо лошо.  Peace

# 1 004
A може просто да е многопластова личност, противоречива. Тя е творец, не е икономист, те са по особени,по емоционални, и ги привличат по нестандартни хора. Нямам представа така ли е, нито смятам да се бутам и аз при пишманпсихолозите. Wink Добре, че има  и хора, които реагират на света потяхномуси, иначе кво ще четем? Стандартната, стерилна, ''познаваща живота и мъжете'' съвършена домакина ССФ, прекрасна майка, преуспяла в професията си, високообразована и неотразима, според самата нея, която ме гледа от почти всеки пост? Хайде, нема нужда! Wink И изобщо и въобще анализите говорят мноу повече за този, който ги прави, отколкото за обекта на коментара. Шамс, знаеш ли, че е грозно да грачиш като гарван някакви прокоби? Отива на баба 70+. Нека си гледаме нашият живот, тук има тема, запишете психология, като ви е интересно. Simple Smile
  В тийнския форум постовете са по 3 думи, тук пък некви нерви...
  Хайде сега някой да сподели в кой сайт за запознанства са най-готините мъже!

Общи условия

Активация на акаунт