А не е ли така, както сам си написал? За да се дразни някой на нещо, явно има защо. АЗ защо не ви се дразня докато ме плюете ами искрено се забавлявам с вас? 
)
(Пък той самия е виждал някои неща, с които съм ви бъзикала.
Както съм казвала много пъти - с добро може да се постигне много повече отколкото със зло. 
(Макар че не знам какво ви интересува моя характер.
)
И вие вместо да трупате отрицателна енергия с плюене, можете да си пуснете някоя хубава песен, да изгледате някой хубав филм, да помечтаете малко и да се усмихнете на човек, който минава покрай вас. Гаранция, че ще се почувствате по-добре.
И ти вярваш, щото това те кара да се чувстваш специална и повече от другите преди теб, които сигурно и са си заслужавали боя, нали така? Но животът не е някаква моментна снимка и после все така, живели дълги години щастливо, той се развива във времето и хората се променят. Едно ти гарантирам, в момента, в който на твоят човек сделката престане да му бъде изгодна в широкия смисъл на думата, и ще се напие, и ще те набие, че и футбол ще гледа, а ти ще се чудиш откъде ти е дошло. Защото принципите ако ги нямаш, както и първите седем години, няма откъде да се появят. А човек садист, пребивал жените, си, ги няма и не ми го хвали... Садизмът, между другото, се изразява и в психически тормоз, не само в едното побийване. И понеже ми е на дневен ред, не бих искала да се развеждам с Ханибал Лектър
Верно Марс и на пръста не може да му стъпи
Добре, че има и хора, които реагират на света потяхномуси, иначе кво ще четем? Стандартната, стерилна, ''познаваща живота и мъжете'' съвършена домакина ССФ, прекрасна майка, преуспяла в професията си, високообразована и неотразима, според самата нея, която ме гледа от почти всеки пост? Хайде, нема нужда!
И изобщо и въобще анализите говорят мноу повече за този, който ги прави, отколкото за обекта на коментара. Шамс, знаеш ли, че е грозно да грачиш като гарван някакви прокоби? Отива на баба 70+. Нека си гледаме нашият живот, тук има тема, запишете психология, като ви е интересно. 
Препоръчани теми