Моят опит от сайт за запознанства...

• 266 879
  • 1 042
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Такъв не много нов начин е  участието в така наречения спиид дейтинг или бърза среща. Събитията са организирани от агенции и целят запознанството на хора от различни сфери.
Срещата се осъществява само за осем минути. Ти трябва да прецениш за това време човека срещу себе си. Та моя приятелка скоро ходи на такава среща. Разказа, че било вълнуващо и забавно. Аз обичам предизвикателствата, но не мога да набера кураж да отида на такава среща.

# 151
Аз отдавна съм се замислила да ида  Crazy

# 152
Я разкажете малко по-подробно за тоя спийд дейтинг ?  Grinning

# 153
Не ми звучи рентабилно.  Thinking

# 154
Ами тук съм го откривала само в един сайт, горе-долу през седмица - две има подобно събитие, с различни възрастови граници. Тук мисля, че се прави всяка среща да е по 8 минути.  newsm78 Обаче не съм ходила и не знам какви типове се завъртат Simple Smile

# 155
По някакви други критерии освен възраст ли се събират хората или както падне ? Thinking

# 156
Какви са тези спийд дейтинг, я кажете, много интересно ми стана? Кой е сайта за България за такъв тип срещи?
С моя съпруг се запознахме в Елмаз преди 6 години, при мен не беше лИбов от пръв поглед, но с времето го възприех такъв какъвто е, дори го промених към добро и сега е един успял човек като цяло.
За годините някой спомена, че винаги си личали.Не винаги може да се разпознае една жена на колко е, аз също изглеждам според другите(чужди хора) като по-малка а съм вече на 31 почти.
Аз от време на време влизам в Елмаз, много им се смея на мъжете там, повечето са рядко глупави и неграмотни или някакви метросексуални женчовци и лигльовци.

# 157
Хах, значи хората се и женели от такива сайтове - брех! Това ме удиви, значи все пак работата е сериозна.  Thinking
Аз казах, че годините си личат, но нямам предвид дали някой изглежда с 5 години по-млад или по-стар, а това че някои направо прекаляват. Примерно едно момче на 14 години да се представя за 20-годишен, ами колкото и да се представя, си личи че едва сега навлиза в пубертета. Или жена на 50 да пише, че е на 35.  Shocked Няма как да сбърка човек като я види.
Аз си падам по метросексуални мъже, харесва ми мъжът да се грижи за външния си вид, а не да го занемарява, но по мое време нямаше много (или почти) метросексуални мъже. Повечето бяха от типа селски гъзари.  Laughing Не съм влизала в сайтове за запознанства много отдавна, нещо не ме влече за момента.

# 158
То хубаво да се поддържа мъжа, ама повечето от метросексуалните са на една ръка разстояние до хомосексуалността... Laughing Дори наскоро се бях заприказвала  с един такъв, изглеждаше на първо четене нормален хубавец. Скука ми беше и се разговорихме, та и пихме кафе, аз съм отоворена за запознанства с нови хора, е оказа се, че му има нещо. Още след първата среща ми заговори, че е влюбен и изпадна в някакви блудкави приказки. Като казах, че това е нереално, заяви, че му се подигравам и ме блокира навсякъде. Shocked

# 159
Какви са тези спийд дейтинг, я кажете, много интересно ми стана? Кой е сайта за България за такъв тип срещи?

Който се запише, стига да е в рамките на възрастовите граници за даденото събитие.
Сайтът, който аз съм намирала, е този: http://www.speeddating3.com/
Май от около година някъде се правят.

# 160
Споделям моя опит - така срещнах половинката Simple Smile Регистрирах се с идеята да се заяждам с мъжкото съсловие след като бях се разочаровала от мъжете и по-специално от предния ми приятел, а то какво стана, вместо да се заям с някой, още в началото той почна да ми пише, заинтригува ме, видяхме се на живо след 2-3-4 месеца интернет комуникация и  така - сега сме женени , с едно детенце Simple Smile Беше си голяма емоция и преди и след първата среща. Сещайки се за тея времена, почвам да вярвам в съдбата, едва ли не  Laughing Иначе тогава бързо излязохме от сайта, в който, освен него, ме заговориха един куп идиоти, които наистина се вписваха добре в шаблона , описан от авторката  Laughing
п.п. Даниела, ако приемеш един съвет - недей да формираш за себеси толкова ясни изисквания за това, което искаш и очакваш да срещнеш   bouquet

Последна редакция: нд, 18 дек 2011, 23:19 от Анонимен

# 161

п.п. Даниела, ако приемеш един съвет - недей да формираш за себеси толкова ясни изисквания за това, което искаш и очакваш да срещнеш   bouquet
Единствените ми категорични претенции са много прости и според тях ги отсявам. Мъжът, с който ще се обвържа, живее сам. И умее да мисли. Сам, а не с мама зад него! И последно - обвързани мъже не искам. А те са ужасно много. Чак се плаша вече. Жени, пазете си мъжете!

# 162
# 163
Добре де, а какво му пречи да не живее сам и все пак да мисли сам..абе ти си знаеш, просто не всичко е в рамки. Хубав ден Simple Smile

# 164
Много тесногръдо мислят някои. Ей ме на, разведена, на 33г., изглеждаща, смея да твърдя добре, не ми липсват мъжки погледи, обаче с рег. в дава сайта. Лично аз пиша там, не защото съм дърта или грозна, а защото ежедневието ми е навлязло в такава матрица, че нямам никакви социални контакти - работа, детето, вкъщи. Работя основно с хора от малцинствата, и си гледам детето сама. Нямам възможност за контакти, с други думи казано - няма къде да ГО срещна. Не съм слагала чужда снимка, пишат ми доста мъже, но не отговарям почти на никой. Мъже, които ми започват разговор с: zdr. ; кино, вечеря, секс ; Simple Smile ; здравей зайче/пиленце/коте/сладурано ... биват отхвърлени веднага. Сериозните си личат!

Общи условия

Активация на акаунт