Моят опит от сайт за запознанства...

• 266 897
  • 1 042
  •   1
Отговори
# 105
И аз да се изкажа по темата,че да не остана неизказана Naughty Laughing
Имах а и още имам регистрация в такъв сайт,регистрирах се от скука пишех само във форума на на сайта почти лични писма не съм писала....до миналата година 5.01.умирах от скука сама пред голямо парче торта с делема "ДА го изям или НЕ" влизам в сайта, във форума голяма скука реших да си пиша и  позабавлявам с някой който ми обяснява какви очи имам ,каква коса и т.н(На снимката се виждаха само новите ми обувки)но така се забавлявах ,че намерих човека който е до мен и до днес luvbed

# 106
Едно ще ви кажа-внимавайте при срещи с мъже от сайтовете!!!Моя позната на скоро едвам се отърва от изнасилване!И после през нощта ходих да я прибирам от една горичка до Арбанаси....
Първо правило при такива срещи е да не се качваш в чужда кола, освен такси.  Mr. Green
Елица - винаги като съм илизала на такива срещи предупреждавах сестра ми и една приятелка, че отивам на среща с непознат и пишех по време на срещата смс къде се намираме. Достатъчно е да кажеш на някой, че ще излизаш и с кой. Все е нещо.
Иначе давам акъли, но веднъж се качих в колата на един такъв и ме сюрпризира с документите си за развод, да ме убеди, че вече не е женен и да знам още в началото. Случката съм я описвала при Муньовците  Mr. Green. Момчето беше много свястно, но в него момент не ми се задълбаваше в сериозни връзки. Whistling

# 107
 Joy Ох, това с документите за развод ме уби.  Joy

# 108
Винаги такива птици като авторката са ми странни. Нормално е човек регистриран в този сайт да търси тези три неща! Все едно да влезеш в книжарница и да искаш да си купиш месо... Но може би е добра идея да се направи сайт за запознаства за интелектуалци. Дано има регистриран там поне един мъж - това ще е мъжът на сърцето ти. Но тогава със сигурност ще има друг кусур човечеца - няма да е сигурен кой е 87 -ия елемент в таблицата на Менделеев и ще носи чорапи с 0.7 см по-къси от приетия стандарт на годишната конференеция на еманципираните жени!

# 109
Но може би е добра идея да се направи сайт за запознаства за интелектуалци. Дано има регистриран там поне един мъж - това ще е мъжът на сърцето ти. Но тогава със сигурност ще има друг кусур човечеца - няма да е сигурен кой е 87 -ия елемент в таблицата на Менделеев и ще носи чорапи с 0.7 см по-къси от приетия стандарт на годишната конференеция на еманципираните жени!

Naughty Ама то и такива имало, но явно са `скучни`. Whistling

-   скучни интелектуалци (малък процент са, но пък са наистина скучни) Rolling Eyes

# 110
  • София
Мдаа някои тук открито съветват авторката да си хване някой средностатистически мамин синчец, колкото може по-задръстен и беден.... И разсъждават сякаш тя вече се е гаджосала с такъв - "ми тя щом до такъв опря значи не е нищо особено - къде е тръгнала с тези изисквания"  Laughing Mr. Green Истината драги е, че трябва и да се мисли преди да се действа за да няма после драматични теми в Дом и семейство.  Wink

# 111
  • Пловдив / София
Ето това е истината и добре че си я открила. Качествената стока (разбирай качествените мъже) не остават дълго на пазара за съпрузи... Тях много бързо ги лапват, като в пълна сила важи поговорката че "Хубавите ябълки (разбирай хубавите мъже), прасетата ги ядат"
За разведените жени остава само негодното, което другите жени са изтървали или са го изхвърлили като негодно за съпрузи... Това е горчивата истина за съжаление и трябва да свикваш с нея...

Качествен за една, но боклук за друга. Не е точно така.
А пък колко мундари и льоловци има, дето са женени. Както и жени.

# 112
Хахах, много смешно си го описала, че дори и достоверно донякъде. Според мен има и симпатяги в сайтовете за запознанства. Ако човек търси забавление, е едно добро  решение. Ако търси нещо сериозно, по-добре да не разчита на тях.  Peace

# 113
Между другото съм попадала на женени мъже, които са лъжели, че не са женени, само и само някоя да им върже, така че ВНИМАВАЙТЕ!

# 114
Ето това е истината и добре че си я открила. Качествената стока (разбирай качествените мъже) не остават дълго на пазара за съпрузи... Тях много бързо ги лапват, като в пълна сила важи поговорката че "Хубавите ябълки (разбирай хубавите мъже), прасетата ги ядат"
За разведените жени остава само негодното, което другите жени са изтървали или са го изхвърлили като негодно за съпрузи... Това е горчивата истина за съжаление и трябва да свикваш с нея...
Извинявам се, че спамя темата, но ми стана интересно. О, моят мъж е хубав ама и аз съм хубава, въобще сме една хубава двойка - тук тази поговорка за прасетата не важи. Плюс това и двамата сме разведени и сме се взели, но сме си добре един с друг, така че негодно за един, съкровище за друг.  Wink

# 115
  • В Космоса
О, моят мъж е хубав ама и аз съм хубава, въобще сме една хубава двойка - тук тази поговорка за прасетата не важи.

А ако си свалиш грима? Mr. Green

# 116
Не винаги става така.Аз имах връзка една година и отгоре с човек с които се запознахме  в сайт.

# 117
О, моят мъж е хубав ама и аз съм хубава, въобще сме една хубава двойка - тук тази поговорка за прасетата не важи.

А ако си свалиш грима? Mr. Green
Айде сега подробности.  Laughing

# 118
Твърде много арогантност ...

Споделям това впечатление.

# 119
Мдаа някои тук открито съветват авторката да си хване някой средностатистически мамин синчец, колкото може по-задръстен и беден.... И разсъждават сякаш тя вече се е гаджосала с такъв - "ми тя щом до такъв опря значи не е нищо особено - къде е тръгнала с тези изисквания"  Laughing Mr. Green Истината драги е, че трябва и да се мисли преди да се действа за да няма после драматични теми в Дом и семейство.  Wink

А, това мнение ми хареса!  Peace
Точно така е - човек трябва да избира, за да намери онова, което ще го прави щастлив.
Компромисите идват после.
Защото ако правиш компромиси с много неща в началото, после неминуемо следват драмите.
А най-глупавото е да си помислиш, че някой е грозен, тъп, задръстен, само защото няма партньор в даден момент.

Общи условия

Активация на акаунт