Моят опит от сайт за запознанства...

• 269 181
  • 1 042
  •   1
Отговори
# 600
  • Русе
(Прочита последните няколко страници. Гръм и мълния! Бой на Философии и философии в тъмна доба на 32-ро число на месеца. Сегашна страница... водата е спокойна, подозрително спокойна?)

Хмм: един, два, три, четири, пет... всички пръсти са на линия. Я да потопим ръка и да видим колко ще останат?

# 601
Темата замира...защо така? Всички сайтове ли обсъдихте?! А Гепи ме?! Laughing

# 602
Аз си намерих моята страхотна половинка, именно в такъв сайт момичета. Вярно е, че там има много фантоми, измамници и всякакъв вид мъже, но повярвайте ми има и много свестни и почтени хора.

Пожелавам на всяка от Вас да намери щастието си, пък било то и в сайт за запознанства!

# 603
Всъщност всички срещнати досега бяха фантоми.
И свестните. Особено те. Но аз влагам друг смисъл
в понятието фантом.

# 604

Всъщност всички срещнати досега бяха фантоми.

Като тези ли ???  Laughing

http://fishki.net/comment.php?id=132539

# 605
УжаСТ...

# 606
Имах неблагоразумието днес да се регна в http://www.twoo.com/ ... ужас ви казвам.. налазиха ме едни дето ще ме карат кошмари да сънувам.  Joy

# 607
  • Варна
 ooooh! Чак жал да ти стане, милите те....

# 608
Joy Проста да падлудейш.
Женщината със ангелските криле, меня очень понравилась. smile3535

Соте, бутай се ти между шамарите. Внимавай, че знаеш ли какви отмъстителни има. После трябва не само против уроки да ти баем, ами и да те отърваме от разярени, желаещи необвързващо запознанство дами.

# 609
  • София
От тези по бельо ме полазиха тръпки newsm43 Страххх....

# 610
Обаче, какво самочувствие демонстрираттттттт

# 611
Хахахах за тьотките думи нямам...

Аз в момента съм регистрирана в един сайт- романс..стори ми се да кажем, малко по - добре обмислен от елмаза, но съм само на проучвателно ниво. Като гледам как вървят нещата  по нататък няма да се развият. Забелязах, че голям процент от хората , които ме заговарят са отбелязали че са държавни служители , определно една социална група , която избягвам.

Сега съм се навила на спийд дейтинга , аз съм от Пловдив и виждам че на 14.02 ( колко подходящо) има събитие, но още събирам кураж.

# 612
Мисля, че този спийд дейтинг би могъл да ти бъде от полза.
Първо ще бъдат пресяти  нежелаещите да се откъснат от виртуала.
Ще избегнеш риска с месеци наред да те залъгват със снимки от преди 10 години с 20 кг. по-малко, а от теб да просят по бански, гола итн.

После първото впечатление е много важно и ще имаш възможност да си създадеш такова и ако някой не те кефи да преминеш към следващия.

# 613
Това със спийд дейтинга за първи го чувам, къде се практикува?! Добивам представа само от наименованието за какво иде реч, но иначе... Rolling Eyes

# 614
Най-често София, но има и в други градове от същите организатори. Не съм сигурна дали някъде няма вече и местни организатори, май във Варна Thinking
Ха, сега гледам на сайта, че са разнообразили събития, освен по години, са добавили и теми - високи мъже, миньончета, обичащи да пътуват.  Laughing И са вдигнали цената, аз като бях, беше по 20 лв, сега е 30.

Общи условия

Активация на акаунт