Моят опит от сайт за запознанства...

• 268 851
  • 1 042
  •   1
Отговори
# 720
Ми то и аз ако си пиша с бившия си съпруг и не знам, че е той, много ще си падна по него  Laughing
Както и се случи първия път, всъщност.  Laughing
Ама и аз бих избягала, като се светна, че е той на срещата  Joy

# 721
...да чувам изказвания от сорта -"ти какво си мислиш, избрах те от хилядите в сайта които ми пишат, ти нямаш и две приятелки на кръст там, а ми правиш фасони..." и майната и. От където дошла там и отишла. Дългогодишната и регистрация се оказа че не е произвела нито една връзка, а в момента когато го направи за мен се издъни именно защото е свикнала да общува само чрез монитора или сиреч постоянно да бъде ухажвана.
Това ми звучи абсурдно, честно да си кажа....Много странно е жена да се фука или парадира с подобно нещо.  newsm78
Е ти пъК! Аз редовно го правя ама не пред съпруга ми.  Laughing

# 722
Добре казано, aidede! Peace

Аз опит нямам, предпочитам "живата" комуникация. И все пак - искрено се надявам никога да не ме сполетява този ми ти опит, предпочитам да си ходя неука. Mr. Green Навсякъде съм ограничила достъпа на непознати, прекалената показност никога не ми е била по вкуса, ама разни хора, разни идеали казал Алеко. Crazy
И все пак, обобщено: преди година-две майката на мой приятел си прави регистрация в български сайт за запознанства. Тя - разведена с баща му от много време, но обстоятелствата са такива, че честно се срещат, което пък далеч не е мотив за поносимост, още повече за хармония и цветущи отношения помежду им. Mr. Green Та, направила си регистрация, попълнила де-що-какво трябва, но решила да не си слага снимка. И така с един писала, втори, трети, та накрая попада на Него. А Него, досущ като нея - едно че и той нямал снимка, друго, че интересите им еднакви, ами накрая се оказало, че и двамата със синове на една и съща възраст. Какво повече да искат?!... И така - писали, писали, та накрая си уговорили среща. Натокала се тя, влиза в ресторанта и що да види - бащата на детето ѝ с букет в ръка. Joy Тя - влязла, стояла като пън няколко минути и излязла незабележимо. Той - така и не дочакал своята, виртуална Жулиета - бившата си съпруга. Mr. Green

П.П. Въпросният вероятно още се мае коя е била Жулиета на живота му... hahaha
Туй ще да стане, ако ние с моя се разделим.  Laughing В което не ми се вярва ама знае ли се... Аз не се представям с друг, нито пък него с друга, толкова сме... как да го кажа... зле и двамата.  Joy

# 723
Моят опит, е че попаднах на два пъти развеждан, психически разрушен гастърбайтер, който вече не работи от една година там. Иска да се върне в Бг, за да живее в къщата ми, а иначе е родом от Дупница.  Който в продължение на две години разбиваше всичките ми пощи и пароли, намираше телефони на мои приятели  /като преравяше моя телефон/ и им звънеше. После следваха заплахи, унижения, предледване от негова страна /не че е престанал де/. Аз обаче се оказах доста тъпа, че търпях ама уж все щеше да се промени. На психолог ходи няколко пъти - коментарът му беше "тая нищо не направи, само ми взе парите". Но най-голямата глупост граничеще с простотия от моя страна беше, че в началото на март му занесох 1200 евро, за да не мизирства съвсем, а миналата седмица му изпратих и чанта с храна. Това е моя опит за съжаление. Пълен комплексиран мързеливец, който иска и да се жени на всичкото отгоре. За когото няма нормална жена /а, той е измил зорите - без образование, неописуемо самочувствие и наглост, за всичките години, в които уж бил работил навън няма 1 цент спестен/, всичките му жени го били използвали в това число и аз.Да се чуди човек какво да му използва и за секс не става даже. Всеки ден виси в елмаза и си прави нови регистрации и си търси потенцялни жертви. Но върховното беше снощи като беше изтрещял отново - бил си направил тук в бъг мама профил, за да ме следи какво пиша и днес проверявам вЕрно newsm09 Объркато същество, което затъва все повече и повече, което за съжаление повлича хората около него. Иначе от както го познавам постоянно той е жертвата и недооценения. Цял живот не си е мръднал з.....а за нищо.
Но има и свестни хора в сайтовете, но има и големи изроди като този, който като се запознахме на всяка втора дума използваше - "друго, трето, пето". Убедена съм, че ще прочете поста ми - nevidim.Жалка дупнишка утрепка. Абе... "шампанско и сърми", както беше казъл някой.

# 724
Аз бих платила на някой да го пречука.

# 725
Убедена съм, че ще прочете поста ми - nevidim.Жалка дупнишка утрепка. Абе... "шампанско и сърми", както беше казъл някой.

Уникално. baby_neutral

# 726
Аз нямам опит с тези запознанства, нямам и регистрация в такъв сайт, но от това което съм чувала от приятелки съм се убедила, че по този начин не може да се намери свестен мъж. Все нещо трябва да му има щом не може да се намери жена по нормалния начин. Повечето там търсят само секс и са готови на всичко за да те вкарат в леглото си. Като цяло не подбират каквото им падне оправят. Казвам го, защото се случи така, че един от тези мъже вкара в леглото си две мои приятелки почти по едно и също време. Едната самотна търсеща мъжа на живота си, а другата с дългогодишен брак търсеща разнообразие и внимание. Така ги беше омотал, че и двете се мислеха, че това е любовта на живота им. В крайна той се насити на омъжената ми приятелка и спря да и отговаря на обажданията, а на другата звънеше от дъжд на вятър като му се доправеше секс а тя горката до последно вярваше, че това ще е нейния бъдещ съпруг. За това вместо да хабите от ценното си време пред компютъра в търсене на принца излезте на вън и се огледайте, Той също може да търси вас  Simple Smile

# 727
...по този начин не може да се намери свестен мъж. Все нещо трябва да му има щом не може да се намери жена по нормалния начин.

Това важи в много по-голяма степен за жените. Ясно е, че извън сайтовете, за една жена е в пъти по-лесно да си намери мъж/секс. Следователно жените които са в сайтовете са в пъти-по-зле от мъжете в сайтовете Wink

# 728
...по този начин не може да се намери свестен мъж. Все нещо трябва да му има щом не може да се намери жена по нормалния начин.

Това важи в много по-голяма степен за жените. Ясно е, че извън сайтовете, за една жена е в пъти по-лесно да си намери мъж/секс. Следователно жените които са в сайтовете са в пъти-по-зле от мъжете в сайтовете Wink
Всички са еднакво зле, не се карайте, едни за други са си.  Laughing

# 729
anonimnite и аз съм на това мнение

# 730
Това Елмаза от доста време е най-жакият сайт за запознанства, много рядко да попадне човек там на нормална личност, ако има те бързо избягват от това виртуално пространство, защото е пълно с убити от живота люде...
Аз предпочитам фейса, въпреки, че имам мъж до себе си понякога си пофлиртувам с мои обожатели там, готино е, тръпка.... Но нищо повече, е има няколко разбити сърца като разберат, че съм ангаже, ама не е чак толкова страшно  Joy

# 731
anonimnite и аз съм на това мнение
Май сте прави.

# 732
Не мога да се съглася с това, че хората в сайтовете са "в пъти по-зле" Simple Smile
Много е разпространено мнението, че хората в интернет се отпускат повече и много по-лесно можеш да разбереш някой какъв е. Това донякъде е така, но има и много изключения. Много хора и на живо и в нета се прикриват какви са... и след време когато е твърде късно разбираш истината.
В крайна сметка много хора работят на компютър и по цял ден са в нета. Други пък нямат време вечер или имат деца и т.н. Това не са хора "по-зле" просто с различно динамично ежедневие.
На някои хора им се получава по-лесно в нета .. на други наживо .. при всеки е различно.
Колкото до хората които наистина са зле.. има ги и в нета и наживо. За примерите с разведените само ще кажа, че няма нужда някой да е разведен за да е зле Simple Smile За капак има и свестни разведени (за каквито междуврочем се мислят всички такива).
Нета има единствено предимство, че можеш малко от малко да разучиш човека срещу теб като го накараш да се отпусне и да прозреш същността му(евентуално) - внимание! може да не се получи от първия път! Simple Smile
Важното е че куца ли ви комуникацията наживо .. нищо няма да може да ви спаси от провал. Така че както се изказаха вече - излезте навън в търсене принца или поне коня му(че то принцове не останаха) Grinning Всичко става с тренировки, дори и комуникацията Simple Smile
Изключения има навсякъде независимо от вида на комуникация, но това не трябва да ви отчайва - на всеки се случва.

И като за финал .. няма как да не спомена един от най-големите проблеми, от който лично съм си изпатил Simple Smile
Страховити и шокиращи са номерата който може да ти скрои тъщата/свекървата, защото реално ти си говориш с някой, после се запознавате, но не си чатиш и не знаеш майка й/му каква е и много често си прикрива нрава с години Simple Smile Е от това спасение няма .. там е 100% на късмет Simple Smile
Успех на всички!

П.С.
Между другото това което прочетох за спийд дейтинга ми се стори много интересно.
Някой да има пресни наблюдения ?

# 733
  • София
Да, те са "любители" от първи вид "зад компютрите"!

# 734
Все пак, който ще търси любовта на живота си по интернет препоръчвам руския фейсбук - vk.com. Уникален е, аз отизвестно време съм си направил регистрация там и се запознах с много мили дами. Романтичното за мен е, че колкото и да ни се ще, не можем да се видим на живо. Трябва да се жертват пари и време, поне единия да отиде на гости на другия. Аз лично все още не мога да се навия да отида до Русия, но кой знае, може някога и това да стане. Пък току виж една лятна авантюра на черноморието....  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт