Моят опит от сайт за запознанства...

• 267 887
  • 1 042
  •   1
Отговори
# 975
  • London
Куин сега пък и садист стана освен бивш алкохолик. Shocked Пак като не е сериен убиец добре е. ooooh! ooooh!

# 976
Някои жени искат... душата ти...

Дяволе, дяволе, разконспирирахме кои ти били агентите на земята Grinning
Този коментар искрено ме разсмя.  Joy Приеми, че са Божи пратеници, с мисия да спасят мъжете от пагубните им пътища и (само)унищожителния начин на живот.  Wink

Значи, ако изведнъж реши да си гледа футбол, излиза с приятели и чат-пат си попипийва, би се разцупила, но не би си тръгнала? Правилно ли съм разбрал?
Не съвсем. С такъв мъж не бих се хванала по принцип, за да се налага да си тръгвам от него. Вероятно, ако един ден мъжът ми стане толкова далече от моите потребности и нужди и аз от неговите, вероятно няма да сме заедно. Но не мисля, че ще се стигне до там.

Куин сега пък и садист стана освен бивш алкохолик. Shocked Пак като не е сериен убиец добре е. ooooh! ooooh!
И убиец да беше, пак с него щях да се хвана и пак щях да съм щастлива.

Последна редакция: сб, 18 май 2013, 14:37 от HAPPY_QUEEN

# 977
Ще стоиш я, за едни мачове щала да го зареже. В началото се поизхвърли, сега се изметна. Ако поразровим още малко, освен садизмът и други неща може да излязат. Важното е, че се похвали, както се видя - пресилено. Сега по темата, понеже аз нямам забрана да излизам, както и предпочитам срещите на живо, довечера ще съм на дискотека. Приятен ден.

# 978
Марсчооо, все повече разбирам защо жените не стоят дълго с теб.

Само не разбрах какво те засяга аз при кой ще стоя, защо и при какви обстоятелства, че толкоз ме разпитва. На мен си ми е добре, както вече писах. Всичко е така, както на мен ми харесва и се чувствам супер комфортно. А "чудовищата" могат много силно и истински да обичат и дори Ханибал Лектър е имал любима, за която би дал живота си, а мъже като теб не биха могли да му стъпят на малкото пръстче.  Wink

# 979
Марсчооо, все повече разбирам защо жените не стоят дълго с теб.

Само не разбрах какво те засяга аз при кой ще стоя, защо и при какви обстоятелства, че толкоз ме разпитва. На мен си ми е добре, както вече писах. Всичко е така, както на мен ми харесва и се чувствам супер комфортно. А "чудовищата" могат много силно и истински да обичат и дори Ханибал Лектър е имал любима, за която би дал живота си, а мъже като теб не биха могли да му стъпят на малкото пръстче.  Wink

Така ли? И ще ми обясниш ли защо "жените не стоят при мен"?

Наистина не ме засяга при кой ще стоиш, но просто се издразних на крайните ти критерии относно мъжете. Сега вече знам, след дългото цадене излиза че си съвсем стандартна жена и толкова, нищо повече. Между другото тука настъпи момента да се изкефиш, имам приятелки, които само могат да си мечтаят да ги оценят така.  Twisted Evil 

# 980
При мен има много мъже, затова и критериите ми са високи. При който няма  - критериите са му занижени.  Wink

# 981
  • London
За какво спорите ??? Мъжете и жените принципно имат различни приоритети и имат различно мислене. Марс и Венера все пак !!! Mr. Green Няма как да се разберем еди с други напълно , нито има чар в това да си променяме природата или да убеждаваме др. , че не е прав. Всеки е свободен да живее както иска все пак. Това , че Марс ходи по мачове и обича компания не означава , че няма да намери жената за себе си или да се влюби. Все пак всичко с времето си , навярно още е млад и е на вълна ергенлък и живот. От др. страна ти Марс няма как да приемеш живота на Куин , но тя си го е избрала и щом е щастлива има право да си го живее както прецени , има си мъж да си смята неговите приоритети в дома й и ако му изнася да стои там все пак. Решението не е твое та не се карайте....

# 982
Точно така - различни сме. Няма как живота ми да се хареса на Марс, нито пък неговия на мен, затова всеки живее според собствените си представи и стандарти и е щастлив. Затова и не бива да се налага един задължителен стереотип на живеене, защото хората са различни и ако един е щастлив по един начин, то друг би бил безкрайно нещастен, ако живее по същия начин.

Няма абсолютна истина, няма единно правило за живот. Когато повечето хора го разберат и приемат, тогава ще могат да живеят мирно и щастливо без да налагат собственото си виждане на всяка цена и за всички индивиди.  Simple Smile

# 983
Общи приказки.... Опитах се да ти кажа, че не си права като казваш, че няма да търпиш мъжът ти да гледа футбол и да излиза, както се изцепи предишната страница че си щяла веднага да го зарежеш, ако вземе да прави това. След това си призна че съм прав, за подобни дреболии не би го зарязала.
Критериите изобщо не са ти високи както казваш и ще търпиш.

Какъв ми е начина на живот или твоя, мисля че се познаваме прекалено малко за да ги коментираме тези неща. Всъщност твоя вече ми е ясен, добре го описа. 

# 984
Хаха, откога "бивш" насилник и пияндурник са високи критерии?  Joy
Това е за номинация.

# 985
Че пияница, насилник, ако ще и убиец, той е много по-високо от много от вас. Държи се с мен като с кралица, така че... какво да ви обяснявам. Важното е, че аз съм добре, пък вие се заливайте да ми пишете колко съм зле. Хич не ми дреме какво мислите. Важното е, че се чувствам прекрасно, защото този мъж прави за мен повече от всеки друг в живота ми.  Wink

Разбра се, вие "мнооого добре" ме познавате и знаете какво ще търпя и какво не.  Joy Хайде живи и здрави. Важното е, че аз съм ХЕПИ и ме не е*е за вашите мнения.  Laughing
Пък вие продължавайте да ме убеждавате в обратното, щом ви се хаби излишна енергия.  Wink

("Бивш" - значи е придобил високите критерии, нали? Да знаете за друг случай мъж да е зарязал пиенето, боя, футбола и т.н. заради жена? Той е направил най-много за мен именно защото му се е наложило най-много да даде, за да ме има.  Wink Ама не можете да го разберете това с вашите ограничени умове.  Wink )

Последна редакция: чт, 23 май 2013, 11:44 от HAPPY_QUEEN

# 986
  • София
................. пиенето, боя, футбола и т.н. заради жена? Той е направил най-много зе мен именно защото му се е наложило най-много да даде, за да ме има.  Wink Ама не можете да го разберете това с вашите ограничени умове.  Wink )

Чак пък и футбола  newsm78 Че то какво му е останало освен теб  Mr. Green

# 987
Изглежда аз съм най-интересния човек в тоя форум. Където и да влезна, в която и да е тема, всички почват да се занимават с мен. АБе хора, толкова ли нямате хобита, личен живот, че най-интересно ви е да се занимавате с мен?  newsm78
Изглежда вашия личен живот, ако го има, е  много скучен и безинтересен.

# 988
Ами на мен ми се сртува, поне в тази тема, че просто ти споделяш най-много лични неща, което неминуемо предизвиква интереса и се започва

# 989
Ами като си нямате по-интересно занимание, занимавайте се с мен. Simple Smile

На мен защо не са ми интересни вашите лични животи - щото си имам мой и то интересен. И хич не ми е интересно да се занимавам със живота на другите. А на който не му е интересен собствения живот, се занимава с този на другите.  Wink

То затова и има толкова светски вестници, списания, предавания и т.н. - на който не му е интересен собствения живот, да се занимава с по-интересния живот на другите.

Общи условия

Активация на акаунт