Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за спането на бебето по корем или по гръб?
Какви са мненията за мазането на бебета с масло?
Какви са мненията относно използването на биберони и завивки за бебета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за спането на бебето по корем или по гръб?
-
Какви са мненията за мазането на бебета с масло?
Мненията относно мазането на бебета с масло варират. Някои майки предпочитат да използват специализирани бебешки козметични продукти, докато други избират естествени масла като бадемово или сусамово. Важно е да изберете продукт, който не предизвиква дразнене и е подходящ за деликатната кожа на бебето.
-
Какви са мненията относно използването на биберони и завивки за бебета?
-
Каква е препоръката за позната, в която бебето трябва да спи?
-
Какви са мненията за повиването на бебета?
Моля изберете и гласувайте за заглавие на тема № 17

Аз в този момент се сещам, че не съм се епилирала и почвам да се дърпам: "Ама не може ли да дойда утре, че сега съм тръгнала на кафе." А акушерката: "Ще ти дадем кафе в клиниката, тръгваш сега с мене, че доктора ни чака!"
, изобщо не ми се излиза навън
Не знам вие как сте,но имам чувството че по панирана жена от мен не съм виждала,а не мислех че ще съм чак така като забременея.
До сега не ми се беше случвало. В понеделник ще видим като дам урина какво ще покаже.
januarki2012 пробвах да ви изпратя ЛС,но ми казва че кутията била пълна,лимита ви изчерпан и не можете да получавате повече саобщения
. Ама сега всичко е ок вече
само комплекта за изписването остава тези дни да довърша и финиш.