Новите ни козметични похождения 21

• 56 993
  • 704
  •   1
Отговори
# 90
Толкова издържат лакове на Ланком да, както и на повечето марки от висшия клас.

# 91
# 92
# 93
# 94
  • София
Девойки, да ви питам някой ползвал ли е лаковете на Ланком?
Аз преди седмица си взех 2 и нещо ми издържат по 2-3 дни  Confused Верно, че аз и си домакинствам (без ръкавици), но те и на Севънтийн по толкова ми изкарват... а разликата в цената е 3-4 пъти  Rolling Eyes
Споделете, моля!

Наистина ли лаковете ти изкарват по 2-3 дни  Rolling Eyes Аз за лак не давам повече от 5-7лв и ми изкарват поне 5дни  Wink
Всичко зависи от нокътната плоча,на мен също ми изкарват 2-3 дни.

# 95
Поправям си поста ха-ха. Дойде ми поръчката и аз избързах защото реших че е тази с екотуулс, но се оказа другата Joy , така че:

Последна редакция: ср, 21 дек 2011, 22:40 от Raulista

# 96
  • София

Много съм доволна от него!
Ползвам го за почистване на лице от една седмица и съм във възторг от начина му на справяне със спирала и грим за очи с основа.
Почиства на принципа на колд крема. На влажна кожа с масажни движения и след това изплакване или отмиване с влажен тампон. Аз предпочитам първият начин. Wink

# 97
  • София, Лагера
Толкова издържат лакове на Ланком да, както и на повечето марки от висшия клас.
Супер Mr. Green! Е тогава колко издържат лаковете на Голдън роуз?  newsm78

Благодаря за отговорите, момичета!  Hug (спирам да готвя Twisted Evil)

# 98
  • в 1001-та нощ
имам приятелка, на която не й се омазнява нокътната плочка и лаковете й издържат по 2 седмици -уникален случай  Rolling Eyes

# 99
  • София
имам приятелка, на която не й се омазнява нокътната плочка и лаковете й издържат по 2 седмици -уникален случай  Rolling Eyes
Леле,а Шилака сигурно година ще й издържи Laughing

# 100
Да колежка може да изкара и три седмици. Докато не го видях не вярвах. Все едно има ноктопластика.

# 101
  • Сливен
Eто този душ гел-шоколад и ванилия Heart Eyes

# 102
  • София
Mммм,браво за парфюмчето,добър избор  Heart Eyes

# 103
шампоана

# 104

Общи условия

Активация на акаунт