Подсъзнанието може всичко 46 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 66 420
  • 759
  •   1
Отговори
# 555
  • най-шареното място
Това с егоизма винаги ми е било с повишена трудност... а има нужда и понякога е крайно наложително.
Хубав петък и чудни почивни дни!

ПС Днес съм надълбокото и използвам всички тайни оръжия за възстановяване. Следва чай Simple Smile

# 556
  • I want it all and I want it now.
Мислих   Laughing
Това е Вашето предназначение...
1. Вие ще получите тяло.
Може да го харесвате или не, но то ще бъде Ваше за целия период на този живот.

2. Вие ще учите уроци.
Вие сте записани за 24 часово обучение в неофициалното училище наречено "Живот". Всеки ден в това училище Вие ще имате възможност да се обучавате. Може да харесате уроците или да ги смятате за неуместни и глупави.

3. Няма никакви грешки, само уроци.
Развитието е процес на опити и грешки, експериментиране. " Неуспешните" експерименти се явяват такава част от процеса на експеримента, че крайния резултат "действа".

4. Урокът се повтаря, докато не бъде научен.
Урокът ще Ви бъде представян в различни форми, докато не го научите, едва тогава ще можете да преминете към следващия урок.

5. Изучаването на уроци няма край.
Няма част от живота Ви, която да не съдържа уроци. Щом сте живи има уроци, които ще учите.

6. "Там" не е по-добро от "Тук".
Когато Вашето "Там" стане "Тук", Вие просто ще получите ново "Там", което отново ще виждате като по-добро от "Тук".

7. Другите са само огледало за вас.
Вие не можете да обичате или мразите нещо в друг човек, ако то не отразява това, което обичате или мразите в себе си.

8. Какво ще направите със своя живот зависи от Вас!
Вие имате всички средства и ресурси, от които се нуждаете; какво ще направите с тях зависи от Вас! Изборът е Ваш.

9. Отговорите се намират вътре във Вас.
Отговорите на въпросите от живота са вътре във Вас. Всичко, което трябва да правите е да видите, да чуете и да повярвате.

10. Дали мислите, че можете или не можете,
във всеки от случаите ще бъдете прави.
Помислете върху това.

11. Всичко това ще го забравите, когато се родите.

Автор: Неизвестен

# 557
  • на острова на мечтите
Syn,благодаря Hug
Това с егоизма винаги ми е било с повишена трудност... а има нужда и понякога е крайно наложително.
Хубав петък и чудни почивни дни!

ПС Днес съм надълбокото и използвам всички тайни оръжия за възстановяване. Следва чай Simple Smile
Успехвъв възстановяването
и хубав уикенд на всички

# 558
  • Universe

"Трябва да се научите как, къде и кога да давате: някъде всичко, някъде нищо. " П. Дънов

арт мама, специално за теб - лечебен Heart Eyes

За любителите на кафето -

На 21 януари целият свят празнува един от най-необичайните празници - Световен Ден на прегръдката (International Hug Day). Той бе основан в САЩ през 1986 г. под името на Националният ден на прегръдките (National Hugging Day), а след това бързо се разпространи по целият свят. Според традицията на празника, на този ден могат да се подаряват приятелски прегръдки даже на непознати хора.

Въпреки младата възраст на този празник, днес е трудно да се намери неговият автор: не е известно, кой е измислил тази идея за "близкото" честване на 21 януари и защо била избрана точно тази дата. Смята се, че инициаторите на празника са били студенти.

Именно на този ден младежите и девойките са се прегръщали помежду си без интимен мотив. Според една легенда, по време на приятелската прегръдка хората обменят душевна топлина.

# 559
По случай празника (за който признавам си сега научавам  Simple Smile ) Ви прегръщам  Hug Hug Hug всички и ви Благодаря че ви има.

# 560
  • I want it all and I want it now.
 Joy Joy JoyИмаме нужда от 4 прегръдки дневно,
~ за да оцелеем.
Имаме нужда от 8 прегръдки на ден,
~ за да поддържаме добрата си форма.
Имаме нужда от 12 прегръдки всеки ден,
~ за да растем.

Да прегръщаш е здравословно:
~ Прегръдките помагат на имунната система;
~ Правят те по-здрав;
~ Лекуват депресията;
~ Намаляват стреса;
~ Помагат ти да заспиш по-лесно;
~ Въодушевяват;
~ Подмладяват;
~ Нямат никакви странични ефекти;
С една дума, прегръдките са вълшебно лекарство!

Да прегръщаш е напълно естествено:
~ Екологично чисто;
~ С естествена сладост;
~ Без пестициди;
~ Без консерванти;
~ Без изкуствени съставки;
Прегръдките са 100 % здравословни!

Прегръщането няма никакви недостатъци:
~ Няма подвижни части, които се износват;
~ Няма батерии, които се изтощават;
~ Няма нужда от профилактични прегледи;
~ Има ниска консумация и висока производителност на енергия;
~ Няма инфлационни процеси;
~ От него не се напълнява;
~ Няма месечни вноски;
~ Не са необходими застраховки, защитено е срещу кражба;
~ Не се облага с данъци;
~ Няма замърсяващи ефекти;
А най-хубавото от всичко е, че има 100-процентова възвращаемост!

~ . ~ . ~

от Верджиния Сетайър:

Срещнали се веднъж Любовта и Приятелството.
Любовта надменно попитала:
- За какво си нужна на света ти, след като ме има мен?
Приятелството отвърнало:
- За да връщам усмивката там, където ти оставяш сълзи...

Автор: неизвестен.

# 561
  • София
Всеки човек, който те наранява смъква от плещите ти един грях, слагайки го на своите собствени!..

# 562
  • най-шареното място
Благодаря момичета!
Аз само в най-трудната част има проблем, но ще стане Simple Smile

Всички майки трябва да знаят написаното в поста на Syn. И да целуват удареното Simple Smile

# 563
Отдавна не съм се включвала,но по случай Деня на прегръдката ви прегръщам! Hug Hug Hug

Включвам се с питане за ритуал-мъж привлечен от жена(сигурно е,че има интерес),но не предприема нищо,как може да му се "помогне"?

# 564
Момичета, прегръщам ви всички Hug Hug Hug Hug Hug
Желая ви много прегръдки и усмивки до следващото отбелязване на празника Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 565
Момичета, една голяма   Hug

# 566
Свободата трябва да се усвоява посредством аскетична дисциплина, акуратно наблюдение и творческо мислене; а след това тя трябва да бъде защитавана с кураж и саможертва.
епископ Калистос Уеър

Светъл и благодатен ден,мили феи!
Големите промени при мен вече са факт. Най - доброто предстои - отново, всеки ден и всеки миг. Интересно как променяме вътрешните и външните условия в живота си, само за да учим нови и развиващи ни опитности. Каквото и да правим, душата ни е толкова красива. Колкото по - чисто работим, толкова по - вълнуващо красиви същества сме. Heart Eyes

# 567
Един монах, който след като не успял да постигне „просветление" чрез традиционните методи на дзен, получил напътствие от учителя си да мисли единствено за един вол.
Ден след ден монахът мислел за вола, представял си го, медитирал върху образа му. Най-накрая учителят отишъл в килията на монаха и казал:
- Излез, искам да говоря с теб.
-  Не мога да изляза - отвърнал монахът. - Рогата ми няма да минат през вратата.
Не мога да изляза...
При тези думи монахът достигнал „просветление".

Колкото повече се взирам във Вселената, толкова повече се чудя - аз ли се отразявам в нея, или тя - в мен?

# 568
  • По света и у нас - за сега в Белгия :)
Здравейте всички,

Най-накрая успях и публикувах техниките и личната си историята

Ето това е и линка към тях Подсъзнателните Блокове - как да ги изчистим и как това промени живота ми

Искам да Ви предупредя, че публикациите са доста дълги, но вярвам, че ще са полезни. Praynig

Съветвам всички, които се обърнаха за съвет и помощ в темата да отделят време и да ги прочетат.
Но Изборът, разбира се, си остава само Ваш!  Heart Eyes Hug

Любов и Светлина желая на всички!   bouquet

# 569
  • Tам през Атлантическия океан
Един монах, който след като не успял да постигне „просветление" чрез традиционните методи на дзен, получил напътствие от учителя си да мисли единствено за един вол.
Ден след ден монахът мислел за вола, представял си го, медитирал върху образа му. Най-накрая учителят отишъл в килията на монаха и казал:
- Излез, искам да говоря с теб.
-  Не мога да изляза - отвърнал монахът. - Рогата ми няма да минат през вратата.
Не мога да изляза...
При тези думи монахът достигнал „просветление".

Колкото повече се взирам във Вселената, толкова повече се чудя - аз ли се отразявам в нея, или тя - в мен?
Sunglasses

"Ако дълго се вглеждате в бездната, бездната започва да се вглежда във вас." Фридрих Ницше

п.п. повтарям се  Wink , филм който заслужава да се гледа
Зов бездны / Зовът на бездната (2009)

п.п.п. Lyublyana , зачетох се в част от споделеното от теб  Grinning Мерси  Hug

ЖИЗНЬ МОЯ,ТЫ ЗНАЕШЬ-ТЫ ПРЕКРАСНА!
Я КАЖДОЕ МГНОВЕНЬЕ БЕРЕГУ.
ХОТЯ НЕ СПОРЮ,ТЫ ПОРОЙ ОПАСНА,НО Я ЗА ВСЕ ТЕБЯ БЛАГОДАРЮ.
И КАК БЫ СТРАННО ЭТО НЕ ЗВУЧАЛО,
А ЖИЗНЬ МОЯ МЕНЯ УЧИЛА ЖИТЬ!
ТАК ПРОСТО,ШАГ ЗА ШАГОМ,С САМОГО НАЧАЛА
Я СПОТЫКАЛАСЬ,ПАДАЛА,ВСТАВАЛА......

Эти строки следует перечитывать много раз....Написано Региной Бретт,55 лет от роду,Клевленд,Огайо.

Успешна седмица  Wink и добре дошла година на Дракона  Wink

Последна редакция: пн, 23 яну 2012, 04:47 от Desss

Общи условия

Активация на акаунт