Подсъзнанието може всичко 46 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 66 418
  • 759
  •   1
Отговори
# 615
  • I want it all and I want it now.
Има знаци, но при мене ги разбирам след време.  LaughingПреди години съм на една екскурзия с едно гадже. Изобщо не ни вървеше връзката.  PeaceАз с един апарат щракам снимки.  LaughingПо едно време на една улица заставам и се заглеждам в колите ,който са паркирани.Нищо ,необичайно, обаче аз седя и се взирам. Колите са 3бр с еднакъв червен цвят. Другите ,който са с мен ,почнаха да ме подканят да вървя и какво съм ги зяпала тези коли. Аз ,обаче ги снимах. След една година се събрахме с мъжа ми. Тогава имаше една стара червена кола. Joy Още я имам тази снимка.Имам ,доста такива моменти.
Интересното е че мястото на което бяхме е с много забележителности. Има ,много неща за снимане. После ,като показвах,снимките ,всички ме питаха защо съм я  снимала тази.  Laughing Е , явно е имало защо.

Последна редакция: пт, 27 яну 2012, 12:14 от Syn

# 616
Много автори прокарват твърдението,че душите ни,преди да заемем тези тела са се събрали и са си казали: Ето,аз ще съм убиец,ти жертва и в някакъв етап от земния живот ще се срещнем и ще минем този Урок.
Други: аз ще съм колежката,която винаги ще ти правя мръсно ,а ти ще ме търпиш до пенсия.
И тръгнали.
Аз се питам :що за урок ще е това? Нали в основата стои Доброто? Защо ни е да учим уроци как да сме зли? Thinking Thinking Thinking И по този начин  да трупаме лоша Карма.Къде е логиката?

# 617
  • София
Друг път ще разкажа как го извиках - определено е това, което си представях, с кучето барабар!

Wink Привлякла си го мацка , привлякла си го  Wink

С ритуалите не "извикваме" никого/нищо  Wink  те са за да сме по-уверени в себе си , по-уравнесени , по-обичащи се , помагат да сме наясно с това  какво искаме и имаме нужда  ....  Grinning  Останалото е късмет и нюх да видим човека , подходящия момент т.е. интуиция може се  каже  Wink

ОК, взимам си бележка  Grinning

Приятели търсят дом и стопанин на женски голдън ретривър, на 5 месеца, с ваксини и т. н. Подаряват го. Не е от най-малките породи, но е умно и хубаво куче.

Е, нашето е баш такова. От златно, по-златно!

П.П. Залежало ми се е в леглото, явно. И днес имам малко температура. Ама като има кой да се погрижи да нещата, мога да си го позволя  Grinning

# 618
Flo_Rida , имало ли е период, в който си копнеела за това внимание и си се старала по всякакъв начин да го задържиш. Положението може би е точно в резултат на този стремеж в миналото,който сега се е освободил от твоята зависимост в ситуацията и стремежа да го получиш.

да, имаше такъв период, но след като осъзнах, че няма как да стане, се примирих и продължих напред.

Това, което чета е наранени чувства и желание за реванш, ако има и любов бързо ще избереш едното. Двете заедно те объркват.
-  артмама, точно така е!

Десс,
, странно, но мен винаги са ме обвинявали в егоизъм. Може би урокът ми е да се науча да се съобразявам повече с чуждите желания и да приема, че невинаги нещата се случват така както аз искам.  newsm78
 Но точно в конкретния случай, аз съм съобразяващата се.

Последна редакция: пт, 27 яну 2012, 17:02 от Flo_Rida

# 619
Доста си объркана,само да не те объркаме още повече !?!
Миналото е част от нас,няма как да върнем времето и да оправим нещата! Но настоящето.......над него имаш власт,можеш да избегнеш грешките от миналото,защото миналото е урок и ние ставаме по мъдри.
Ти си на ход!Какво усещаш?Обичаш ли? Мразиш ли?Ще простиш ли или ще го отблъснеш? Помисли си добре? Ако търсиш истината освободи  се от ЕГОто за да я видиш. Hug (извинявам се,но на мен девиза с разширеният егоизъм не ми допада Hug) Всеки трябва да се себеуважава и да се обича разбира се,няма да се пренебрегваш,но не със егоизъм,той само ще забави събитията. Ако не си сигурна в новото начало с този човек,просто не го прави,а го забави.Задай си въпроса,какво точно те обърква,отговори си,бъди силна и продължи с наредените неща от преди появата му,но спокойно.Не му показвай,че се вълнуваш,опипай почвата.Успех! Hug

Точно така ще направя!

Рози и рози, ще пробвам тази техника, дано ми даде нужните знаци, за да съм по-уверена, в това, което смятам да предприема.

Аз вярвам в съдбата и имам в живота си достатъчно доказателства затова.

# 620
Много автори прокарват твърдението,че душите ни,преди да заемем тези тела са се събрали и са си казали: Ето,аз ще съм убиец,ти жертва и в някакъв етап от земния живот ще се срещнем и ще минем този Урок.
Други: аз ще съм колежката,която винаги ще ти правя мръсно ,а ти ще ме търпиш до пенсия.
И тръгнали.
Аз се питам :що за урок ще е това? Нали в основата стои Доброто? Защо ни е да учим уроци как да сме зли? Thinking Thinking Thinking И по този начин  да трупаме лоша Карма.Къде е логиката?
Не знам за тези споразумения с други души преди да дойдем тук, но познавам себе си. Няма логика да избера да ми се случи онова, което ми се случи...няма Thinking Ако душата знае кардиналните събития в живота, то тя не би избрала да ми се случи това, освен в името на нещо по-голямо ooooh! Е, поживьом, увидим.
За калинките - синът ми уби една съвсем наскоро, у дома Ще взема и аз да си поискам знак от Вселената Wink

# 621
Аз пък не знам каква "логика" търсите в нещата от живота...  Thinking

Урокът, който ни се преподава нон-стоп и на който се учим, е да приемаме всичко, което идва в живота ни без осъждане и с ясното съзнание, че всичко, което ни се случва, е за добро.
Труден урок е, спор няма  Simple Smile

# 622
И тръгнали.
Аз се питам :що за урок ще е това? Нали в основата стои Доброто? Защо ни е да учим уроци как да сме зли? Thinking Thinking Thinking И по този начин  да трупаме лоша Карма.Къде е логиката?

Ние сме се споразумели за това, преди да се родим, но това става на ниво Висш Аз, личността ни не е информирана. Затова е в потрес, когато и се случи нещо "лошо". Всъщност не знаем кое е добро, кое е лошо, защото сега, в момента не сме наясно с целия План. Не знаем дори какви сме ги вършили преди. Ако сега аз търпя колежката до пенсия, откъде да знам дали тя не ме е търпяла преди до пенсия. Затова е важно да не съдим.

# 623
Значи в основата на прераждането стои разплата/отплата? Thinking

# 624
Значи в основата на прераждането стои разплата/отплата? Thinking
Да го кажем "компенсация". Тоест, за да не се налага да се прераждаш повече, трябва абсолютно изчистване на "Авгиевите обори" отвътре навън и абсолютно приемане на това, какво ще дойде. Което хич не е лесно...

# 625
  • София
Е, що пък да не се перарждаме повече?
На мен ми е интересен следващият епизод. Обичам сериалите аз Mr. Green

# 626
  • Добрич
Дори съм си мислела, че не трябва да много бързо да усвояваме това, заради което сме тук, защото това ще означава, че сме си свършили работата на тоя свят и е време да отпътуваме в отвъдното. А това означава на този етап да се разделим с близките си...

# 627
  • София

Синът ми днес има Рожден ден.
Не че ще ви се услади виртуалната тортичка, но ми се ще даму пратите една поне красива и щастлива мисъл.
За късметче Grinning Hug

# 628

Синът ми днес има Рожден ден.
Не че ще ви се услади виртуалната тортичка, но ми се ще даму пратите една поне красива и щастлива мисъл.
За късметче Grinning Hug

Да ти е жив и здрав и да прави всичко с вдъхновението, което му е заложено от Твореца!  Hug

Как няма да ни се услади тортичката, ти пък. Нали висшите ни тела се хранят с вида на храната. Така че наполовина си ни нахранила.  Laughing

# 629
  • София
Благодаря, госпожо Емилия Hug
ТОй много се кефи на пожелания, направо се умилява Joy
Аз му ги чета hahaha

Общи условия

Активация на акаунт