От Франция до България- превоз на покупките ни (10)

• 38 713
  • 713
  •   1
Отговори
# 270
  • Бургас
И аз имам такъв мейл от вчера  Rolling Eyes С прикачена бланка за изгубена поръчка.
А тъй като не ми отговаряха доста време, и периодично им пусках запитвания, 5 мин. след този мейл, имам и друг-от Жулито, която ми пише това
 Bonjour,
La réponse de notre service client vous a conduit à nous communiquer un complément d'information.
Nous avons bien reçu la demande complémentaire que vous nous avez adressée le 21 décembre 2011.
Nous mettons tout en oeuvre pour vous apporter une réponse rapide et exhaustive.
Cordialement
 Не успях да разбера какво иска  ooooh!
Яено са я изпратили пак ли?  Thinking

# 271
Момичета моля ако някой знае да ми каже това какво значи че ще ги върнат по картата или с ваучер.
Nº  20113251680433
du 21/11/2011  Retour du colis  Envoi de la note d'avoir  26/12/2011  4,00 € 

# 272
Момичета имах поръчка с играчка на 22.11 и беше разделена на 2,но нали е без праследяване седи на 5 стъка и тази седмица им писах днес ми отговарят но немога да разбера много превода с транслатора може ли да ми помогне някой с превода.
Vous vous inquiétez de ne pas avoir reçu votre commande.

Toutes mes excuses pour ce contretemps.

Deux envois ont été fait les 22 et 24 novembre, vous auriez dû les recevoir.

Pour me permettre d'intervenir auprès des services postaux, merci de remplir l'attestation qui accompagne ce mail et de me la renvoyer par retour de mail ou par courrier à l'adresse suivante :

La Redoute
59081 Roubaix Cedex 2

Si vous souhaitez que je renouvelle immédiatement votre commande, merci de l'indiquer sur ce document.

Dans cette attente, je vous prie de recevoir mes sincères salutations.

Je reste а votre disposition, Mme Ivanova MARIA, pour tout renseignement complйmentaire.

И при мен е по същия начин ето:

Vous vous interrogez à propos de la livraison de vos commandes.

Je comprends votre demande.

Les commandes 325 1604044 et 326 0557180 nous ont été retournées, elle vous seront remboursées sur votre compte paypal.

Concernant les commandes 326 0824189 et 326 0843515, deux envois ont été fait le 24 novembre, vous auriez dû les recevoir.

Pour me permettre d'intervenir auprès des services postaux, merci de remplir l'attestation qui accompagne ce mail et de me la renvoyer par retour de mail ou par courrier à l'adresse suivante :

La Redoute
59081 Roubaix Cedex 2

Dans cette attente, je vous prie de recevoir mes sincères salutations.

Je reste а votre disposition, Mme DANIELA, pour tout renseignement complйmentaire.

Само незнам ако я разпечатам тази бланка за загубена поръчка и я попълня на ръка, и след това я сканирам в ПДФ формат дали ще мога да я изпратя по имейла?

# 273
Даниела, до колкото си спомням за подобни бланки преди момичетата предлагаха бланката да се напише в Пейнт, така няма нужда да сканираш, просто я попълни в пейнт-а с помощта на онова за писане на текст  Peace

# 274
  • София
Всички,които получихте бланки за изгубена поръчка ,а и останалите проверете в суивито дали няма да ви върнат парите в ПП.
Сутринта нямах нищо,преди малко се появи. Peace

Момичета моля ако някой знае да ми каже това какво значи че ще ги върнат по картата или с ваучер.
Nº  20113251680433
du 21/11/2011  Retour du colis  Envoi de la note d'avoir  26/12/2011  4,00 €  

Не е по карта.Ваучер или чек ще е. Peace

Последна редакция: пт, 23 дек 2011, 19:04 от tedichka07

# 275
  • Бургас
Нямам нищо... Платих с карта  Confused

# 276
  • StZ
Тедичка, позна!
в рембурса имам връщане в ПП  Peace

С това всичките одисеи в ЛР за мен приключиха!!!

# 277
Момичета,виждам,че тук коментирате тази бланка.Аз също я  имам  като прикачен файл,но имам проблем с попълването й.Става въпрос за онази част след личните данни,където може би указваме как да ни възтановят парите.И понеже  платих директно с карта, сега искам ако може да ми възтановят парите отново  в картата,но в онази примерната бланка от другата тема е даден вариант за ваучер мисля  newsm78 Затова ви моля,който е наясно да сподели тук точно какво трябва да се отметне .
Съжалявам,че така стана.Уважавах и ще уважавам този сайт,но преустановявам покупките от него до по-добри времена.

# 278
  • София
Момичета,виждам,че тук коментирате тази бланка.Аз също я  имам  като прикачен файл,но имам проблем с попълването й.Става въпрос за онази част след личните данни,където може би указваме как да ни възтановят парите.И понеже  платих директно с карта, сега искам ако може да ми възтановят парите отново  в картата,но в онази примерната бланка от другата тема е даден вариант за ваучер мисля  newsm78 Затова ви моля,който е наясно да сподели тук точно какво трябва да се отметне .
Съжалявам,че така стана.Уважавах и ще уважавам този сайт,но преустановявам покупките от него до по-добри времена.

Най -отдолу се отбелязва с Х да ти върнат парите,но при теб не зная дали ще ги върнат в картата или с ваучер.

http://prikachi.com/images/356/4178356v.png

Je demande le remboursement

# 279
tedichka07 , за теб   bouquet

# 280
  • Варна
Тедичка, позна!
в рембурса имам връщане в ПП  Peace

С това всичките одисеи в ЛР за мен приключиха!!!

И при мен е така, за едната част от поръчката, за другата ще чакам след Коледа да се появи в рембурса.  Mr. Green

# 281
Момичета да споделя и аз - имах поръчка направена на 22.11 на адреса в Бонди . До снощи стоеше надписа в колисимото за Сейнт дени . Днес виждам съобщение от пей пал за рефънд. Нищо не съм им писала. С това и аз приключих .

# 282
Привет!
Току що и аз получих тази бланка като прикачен файл, но не разбирам френски, достъпът до интернет ми е ограничен и не мога да чета в темата как става попълването и изпращането на бланката. Много моля някой да ми разясни на бързо как да процедирам от тук нататък.
Весели празници на всички!!!

# 283
  • София
Привет!
Току що и аз получих тази бланка като прикачен файл, но не разбирам френски, достъпът до интернет ми е ограничен и не мога да чета в темата как става попълването и изпращането на бланката. Много моля някой да ми разясни на бързо как да процедирам от тук нататък.
Весели празници на всички!!!

1.Копираш бланката от мейла на ЛР в компа.
2.Отваряш програмата Пейнт и пействаш там.
3.Попълваш бланката и я запаметяваш пак в компа.

http://prikachi.com/images/144/4182144h.gif
4.Преправяш после формата в ПДФ с тази програма :

http://www.freepdfconvert.com/

И запаметяваш пак в компа.
5. Прикачваш тази форма - ПДФ формата към мейла от ЛР.

Провери в суивито дали нямаш вече върнати пари. Peace

Успех ! 

# 284
Момичета,аз получих ето това писмо от Пей Пей:

La Redoute just sent you a full refund of €10.75 EUR for your purchase. If you have any questions about this refund, please contact La Redoute.
The refund will go to the card you paid with.

To see all the transaction details, please log into your PayPal account. It may take a few moments for this transaction to appear in your account.
Според преводача ще ми връщат парите,но трябва ли да се свързвам с Ла Редута или те ще ми ги възстановят по сметката в Пейпал Пей
Весели празници и само положителни емоции през Новата година  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт