От Франция до България- превоз на покупките ни (10)

• 38 705
  • 713
  •   1
Отговори
# 300
Задължително ли е за всяка поръчка да се пише заявка до СД?
Само номер на поръчката ,и откъде  е  адреса излиза автоматично.

# 301
  • Русе
И аз си чакам порите от поръчка разходена до Бонди и се глася за намаленията вече.

# 302
Момичета кажете ми моля ви какво означава това и съответно какво следва????  

Dear madam,

Thank you for contacting us about the delivery of your order # 327 0715132.

Please accept our apologies.

Your parcel was returned in our warehouse on December 26th.

Consequently, the amount of your order (22,09 €) was refunded by a bank check.

If you wish to receive the articles again, you have to place a new order online.

Best regards.

# 303
  • София
поръчката ти се е върнала на 26-ти декември, върнали са ти сумата с чек, ако си искаш артикулите, трябва да ги поръчаш отново...

От кой сайт ти е поръчката - писали са ти на английски, направо ме изненадват Laughing

От смарта:
Статус курс 27.12.2011 - пътува
 планувана дата на пристигане 31.12.2011
 има голям брой пратки, които пристигнаха във Франция в деня на курса и са качени без да бъдат описани
курсът ще остане със статус "товарене" в новата система до момента, в който не се опишат всички пакети пътуващи с въпросния курс.
екипът на Смарт Деливъри София ще бъде в почивка до 3.1.2012г и пратките ще се обработят на 4.1.2012г
всички пакети, които са добавени* в системата до дата 27.12.2011г пътуват с настоящия курс.
 * можете да проверите в системата датата на добавяне на пакета като отидете на история на поръчките, след което изберете виж повече за конкретна поръчка; датата на добавяне на пакета е описана в "пакети към поръчка"

честито на печелившите, и да се похвалите, ако получите нещата от ИР  Peace

Последна редакция: чт, 29 дек 2011, 07:53 от Дзвер

# 304
  • добрич
Здравей те,да разкажа че май стана коледно чудо.
Поръчката ми беше до Бонди с играчка и започнах една кореспонденция за смяна на адрес за доставка и във вторник получих  известие че вече е върната и вчера се появи в сувито.Но днес изненада имам нова поръчка  с играчката на 1 стъпка.Е аз доста писах че искам да ми я пратят на нов адрес(на смарта),та сега ще да чакам и гледам какво ще стане.

# 305
Поръчката ми беше до Бонди с играчка и започнах една кореспонденция за смяна на адрес за доставка и във вторник получих  известие че вече е върната и вчера се появи в сувито.Но днес изненада имам нова поръчка  с играчката на 1 стъпка.Е аз доста писах че искам да ми я пратят на нов адрес(на смарта),та сега ще да чакам и гледам какво ще стане.

Дано ти сменят адреса и ти пратят играчката Peace......Но според мен съвсем скоро новата поръчка ще стане на 3 стъпка, в статуса ще пише епюзе и ще ти върнат парите както си платила или ще ти пратят ваучер или чек......

# 306
  • добрич

Дано ти сменят адреса и ти пратят играчката Peace......Но според мен съвсем скоро новата поръчка ще стане на 3 стъпка, в статуса ще пише епюзе и ще ти върнат парите както си платила или ще ти пратят ваучер или чек......

Ох сега ми е пък криво.Аз тамъм се зарадвах че ще мия пратят и че е на 4 стъпка,а сега Crossing Arms
Имам и потвърдителен имел че от 2до 3 сед. ще ми я пратят.E нямам 2 ред но се надявам утре да има.

# 307
  • Варна
Ако са налични нещата ще си ги получиш. А и казваш, че са на 4та стъпка... аз си получих почти всичко. Което ми отказаха не бе налично и не стигна до 4та стъпка.
п.п. за новата поръчка би трябвало да имаш имейл и в него можеш да видиш адреса за доставка.

# 308
  • София
Да бяха казали СД кога ще е следващият курс!  Crazy

# 309

Ох сега ми е пък криво.Аз тамъм се зарадвах че ще мия пратят и че е на 4 стъпка,а сега Crossing Arms
Имам и потвърдителен имел че от 2до 3 сед. ще ми я пратят.E нямам 2 ред но се надявам утре да има.

Извинявай, подвела съм те.....Щом е на 4 стъпка, според мен няма да има проблеми.....Както е писала и Flash* .....

# 310
  • Сандански
Здравейте момичета, понеже не съм ползвала Смарт, а поръчвах чрез Франсето, та сега смених адреса си за доставка с този на Смарта...та въпроса ми е на MOM трите ли имена си пишете или може само име и фамилия Confused
Благодаря Ви предварително Peace

MME IVANKA VALCHEVA DIANA PETROVA
3 RUE D AUBURE
67100 STRASBOURG
FRANCE

...и нормално ли е името ми да е на същия ред с това на Иванка... newsm78

# 311
  • София
адреса ти е коректен  Peace

# 312
  • добрич
Момичета сега имам и дублирана поръчка.Снощи получих имел за втора поръчка с телескопа,навсичко отгоре и плащане при доставка Shocked.Вече и за двете поръчки имам 2ред на фактурите.

# 313
  • Сандански
адреса ти е коректен  Peace
[/qu

Благодаря  Hug

# 314
Момичета сега имам и дублирана поръчка.Снощи получих имел за втора поръчка с телескопа,навсичко отгоре и плащане при доставка Shocked.Вече и за двете поръчки имам 2ред на фактурите.
И при мен имаше една поръчка която ми бяха дублирали от самият сайт, с плащане при доставката. Анулирах доставкта, има едно квадратче отстрани и като го чукнеш, може да откажеш поръчката, аз така направих. Дано да съм била полезна.

Общи условия

Активация на акаунт