Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са най-популярните марки бебешки колички?
Какви са предимствата на зимния кош за новородено?
Какви са някои методи за справяне със сухата кожа по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са най-популярните марки бебешки колички?
-
Какви са предимствата на зимния кош за новородено?
-
Какви са някои методи за справяне със сухата кожа по време на бременност?
-
Какви са някои методи за лечение и предотвратяване на афт и стрии по време на бременност?
-
Какви са мненията за различни модели колички?

.
, на прегледа на 22.12 бях +5 и доктора ми направи лека забележка че съм 1 кг повече от колкото трябва а сега съм вече +7, май ще ставам цоцолана
. Днес в метрото се качвам и виждам свободно място. Насочвам се и едно девойче се шмугна, че вика и гаджето й да седне. Един господин ме видя и ми направи място. Пък и аз не изглеждам сега като преяла. За опашки, магазини, автобуси... толкова случаи имам, че направо ще се отвратиш. И проблема не е в администрацията, а в хората. Те са станали лоши, нелюбезни, озлобени. Напротив, навсякъде в държавната администрация и на места където има охрана са ме насочвали да мина напред и са ми осигурявали предимство. При предната ми бременност в една жега охраната ми донесе и стол и студена вода... Та колкото добро, толкова и лошо.

Дано е от малкото лоши дни по време на бременността -случват се такива работи и както са казали хората "лошото никога не идва само" - то ще е зъб,урина и всичко накуп