Малък кавалер или красива дама,рита в корема на Майската мама

• 30 913
  • 724
  •   1
Отговори
# 645
Деси Иванова,термин 6 май,гр.Варна Simple Smile  stork-boy stork-boy
Добре дошла Деси,близнаци ли чакаш? Hug
sharmantnata и Криси72 също не са се разписвали отдавна  newsm78

# 646
Честита Нова Година на всички! Аз отдавна не съм влизала, тъй като с таткото скоро ще подписваме граждански брак и има доста вълнения покрай нас!
Пожелавам на всички мами с по-проблемна бременност горе главата и имайте вяра, че всичко ще бъде наред!
И аз вкъщи имам животинче- 5кг котарак, който обича да палува, да хапе и драска и не понася детски плач и силен шум. Но пак мисля да не се отказвам от него- та той мие като дете, член на семейството. След месец ще го кастрираме и ще видим има ли резултат.
Коремчето ми доста е пораснало и даже вече почва да ми излиза пъпчето Sad, до края на бременността сигурно ще е като бутонче Grinning.А иначе до сега съм качила 4 кг до сега.
Бебчо започна все по-често и силничко да рита и даже таткото може вече да го усеща Simple Smile.

# 647
Привет мамчета!
Бързам да споделя, че от снощи съм горда леля на прекрасно момченце и ми е едно такова хуууубаво Laughing
Звънче, честити розови гащи! И ние сме като вас, доки ни каза прди месец и нещо, че ще е момче и таткото умира от кеф, ама ще видим на ФМ в понеделник да няма изненади  Grinning
Jia_m това за диоптрите май не винаги е определящо, но и аз съм чувала, че препоръчват при високи такива секцио. Аз съм с по -4,5 (ако не вече и повече) на всяко око, но още не съм говорила с доки за вариантите. При теб как е?
Хайде слънчев ден от мен!

# 648
  • София
jo_anna  ЧЕСТИТА ти племенница Simple Smile да ви е жива и здрава и много радост да носи на семейството   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Деси Иванова добре дошла и честити двойни сини гащи  Hug

# 649
Суити, аз не бих се раделила с животинчето за нищо на света! Нали си е част от семейството, а и все пак кучетата са умни животни и няма начин да не "разберат" като се появи бебето  Grinning Grinning Grinning  
Все някак си мисля, че ще има начин да се оправите, помисли и не прибързвай с решението  Hug

# 650
добро утро момичета
как сте всички?
да попитам а изледванията кръв и урина които се прават към 5 месец трябва ли да се правят на гладно

# 651
добро утро момичета
как сте всички?
да попитам а изледванията кръв и урина които се прават към 5 месец трябва ли да се правят на гладно
Да на мен почти всички изследвания са ми правени на гладно

# 652
Simple Smile Хайййде добро утро Simple Smile
Аз тази сутрин, нали съм работна, та докато Петраки спи реших да направя едни банички, ето и вие да опитате подобни

Леле, дрина, направо ме разби... Спокойно, скоро всичко пак ще се нормализира Simple Smile
Мъжа започна като мен да му казва на бебето Скокльо Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Момичета, оставям ви... събуди се господина Simple Smile

# 653
добро утро момичета
как сте всички?

да,трябва да са на гладно,заради захарта/глюкозата/, чиито стойности се мерят на гладно

# 654
  • София
Добре, дошли на новите!

Звънче, бръкна с пръст в раната с тези банички  Mr. Green Цяла сутрин си мечтая за баничка и не успях да спра на баничарницата, защото имаше полицаи. На обяд ще се обикаля, около моята работа няма свесна баничарница  Mr. Green

Много мами не са писали отдавна! Обадете се, че ви мислим!

Аз днес съм на доплер за кръвоносните съдове, които хранят матката с кръв. Дано всичко е наред, че съм шашардисана!

Лек ден момичета!

# 655
  • София
джуджанка  успех днес на прегледа ,стискаме палци  fingerscrossed

# 656
Привет мами,

добре дошли на новите мамчета с пожелание за лека и безпроблемна бременност и пухкави бебчета през май.

Честито на всички разбрали пола и на тези който са им казали друг пол, и аз се съмнявам че на ФМ на 11.01 може да ми кажат че има пишка, но да е здравичко друго не искам.

zvun4e изглеждат много вкусни, точно закусвам банички  Hug
asselina, blagovesna този път всичко ще бъде наред, и да се наложи лежане в болница не се колебайте, с вас сме  Hug Hug Hug

sweety85 мила предполагам че е много трудно да вземеш решението, аз нямам домашен любимец, но трябва да прецениш дали ще можеш да се грижиш за него. Една моя приятелка има куче, което много козинка пуска и  си иска грижи, като се роди бебчето майка и чистеше с прахосмукачката по 3 пати на ден за да няма козина из апартамента, а като порасна малко бебето тя играеше с кучето и цялата ставаше в косми и после си гушеше детето, (може да ме нападнете) но бях много против. Все пак решението е твое и на таткото, пък можеш да пробваш като се роди и ако не се получи да го подариш  Hug Hug Hug

На всички който ще ходят на преглед тези дни  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed и да разкажете после.

Аз съм малко притеснена с качването на килограми, изведнъж почнах много да качвам Cry , на прегледа на 22.12 бях +5 и доктора ми направи лека забележка че съм 1 кг повече от колкото трябва а сега съм вече +7, май ще ставам цоцолана  Shocked Cry

На всички мами който не споменах  Hug Hug Hug

# 657
Здравейте момичета!Радвам се,че всички сте добре и бебенцата се развиват прекрасно.Аз след малко имам среща с моето сладко бебче,да видим този път ще ни позволи ли да разберем какво е Simple SmileНямам търпение вече...всяка вечер сънувам различни сънища-ту е момиче,ту пък момченце...а снощи сънувах,че съм в един магазин и крадя розови и лилави шапчици и панделки 4470
Исках да ви споделя вчера какво ми се случи и колко съм разочарована за пореден път от българската администрация.Отидох да си извадя карта за градския транспорт(студентска) и само да вметна,че в Пловдив има само две места където може да се направи това нещо...едното е за ученици и студенти и имаше огромна опашка от ученици и реших да отскоча до другото,където пък за мое удивление се оказа,че работят само две гишета-едното за студенти,другото за пенсионери.Та реших аз,че ще чакам...защото ми се видя,че 50/60 човека,ще минат бързо.Чаках...чаках,а опашката не помръдваше...аз бях с майка ми(за компания) и тя изчезна по едно време,отишла да попита вътре има ли предимство за бременни,а отвътре и казали:''Нас това не ни интересува...разберете се с опашката"...и понеже след час чакане на студа наистина почна да ми става лошо,отидохме отпред и попитахме дали може да минем-от едната страна имаше млади момичета,които веднага ме пуснаха,но от другата няколко пенсионери,които вдигнаха направо скандал,че те са инвалиди,болни и нз какво си още,а аз съм младо момиче и мога да чакам...даже една баба ме огледа хубаво и каза:що лъжеш бе момиче,не си бременна само си се издула  LaughingКакто и да е,изчаках още малко и влезнах накрая,но изключително  уморена и изнервена...и се питам не би ли трябвало бременните да са с предимство,на такива места и да е упоменато някаде,а не да се разбираш с опашката.Вие как мислите?

# 658
доктора ми направи лека забележка че съм 1 кг повече от колкото трябва
Извинявам се, но това ми се струва пълна глупост. Какво значи 1 кг. повече от колкото трябва? Ами то от едно пропуснато посещение на WC и малко повече вода се качва толкова. Ако това ще те успокои, аз също рязко качих килограми точно сега. При мен са по-малко, но четох че е нормално в този период на бременността и особено ако е имало гадене, което отмине.

lilavka2323 , аз не мисля, че трябва да е упоменато някъде. Бабите са прави, че на тях също не им е лесно, както вероятно и на някои от младежите на опашката по други причини. Според мен е редно хората на опашката да се усещат в такива случаи, че може би за този зад тях стоенето там е много по-тежко, отколкото за тях самите. Аз така действам -ставала съм бременна на хора в автобуса, които ми се струва, че имат по-голяма нужда от мен да седнат и не съм ставала, дори когато са ме молили когато съм била небременна, със сериозни болки, които не са видими, но едва съм се прибирала на собствен ход.

# 659
  • София
lilavka2323 милааа,аз такъв скандал щях да спретна,но аз съм си доста избухлива  Laughing, не е толерантно има толкова невъзпитани хора.Аз като съм се возила в градски транспорт и съм правила път на бабичките някой разбрали или не на три пъти щяха да ме премажат.Много агресия,тцтцтцт
Аз да ви кажа в тоя ред на мисли мен като ме пратиха на уши,нос,гърло като се бях разболяла и ми искаха потребителска такса  smile3532 и аз им викам "Алоооо,аз съм освобедена от потребителска такса" и едната лекарка така леко приятно разсеяна ми каза"еми казвай ги тия неща бе девойче" направо само я погледнах и не й отговорих  Laughing Не се ядосвай миличка,някой хора просто са откровенни простаци и им липсват много годинки възпитание  Hug Hug Hug Hug
dandelkaa  никой няма да те нападне,аз просто искам да ми помогнете с мнения,то е ясно,че решението си е мое  Hug Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 05 яну 2012, 12:52 от sweety85

Общи условия

Активация на акаунт