За Коледа сред радост и усмивки, дар получих две чертички - темa 84

• 19 501
  • 742
  •   1
Отговори
# 720
Ооооооооох, не можах да се стърпя - видях една много хубава новина! Crazy F.a.t.e., много тихичко подскачам от радост и стискам палци всичко да е идеално!!! Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Дай, Боже, всичко да е наред и независимо колко са, да си ги износиш до края и да им се радваш цял живот! Hug
А така и така съм тук, поне да се отчета. Ние сме добре. Ники папка, спинка, пълни памперсите и така. От време на време ни държи будни нощно време, ама то щото да не ни е скучно. Laughing Майка ми идва за по 2-3 чАса да седи при нея, докато идем да си свършим нещичко - да пазаруваме, някоя друга задачка и т.н. Даже тая вечер сме я измолили да поседи по късното, че да идем малко на купонче. Mr. Green

# 721
Ох с тия ранни тестове ... така ме сърбят ръцете и мен и тия сънища дето ги сънувах че раждам ... ама не ще се сдържа до Нова година  Crazy
Тая вечер купувах от аптеката лекарства на моята девойка че нещо я мъчи гърлото ... и си взех витамини да се подсиля  Laughing та на устата ми беше да кажа и един тесттттт... ама не сдържах се  Whistling

Блонди викам аз да наблегнем на винцето като тия двамата в подписа ми и да се радваме на усмивките на близките си!

Фейтче ама цалувам теееее  и още чакам да ми сготвиш  Joy Joy Joy

# 722
Е, аз ще се въздържа, няма как, ама ти си пийни  Hug

Мецето усилено ми се губи днес  Crossing Arms

# 723
"Фейтче, мила, определено от вътре ти идва в цялата тази тема да заставаш под прахоляка,
мисля си, че няма да е случайно"- Фейт, мила, помниш ли като ти го написах преди 10 дни някъде... Имах си някакво предчувствие и то се сбъдна  Heart Eyes Стискам много палци, Фейт, нека всичко да бъде наред  Praynig  Hug

# 724
  • Пловдив
Файтче Стискам палци за теб  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Всичко ще е наред и ще имаш най-прекрасните Коледни и Новогодишни празници с усмивка на лицето, какво като имаш вода в чашата! Много важно, че ние няма да пием вино, ще ядем пък колкото си искаме!  Joy
Много ми е Коледно и уютно и на мен! Много съм добре и се моля все така да е!  Hug Hug Hug

# 725
  • Пловдив
F.a.t.e., много стискам палци да знаеш Praynig Praynig Praynig
Аз съм с един мисед и си ми беше казал док, че има ли бременност ще съм на Утрогестан макс доза 2х3 превантивно. Затова още при бледа черта, без кръвен дори, започнах утрогестана 2х2, а след кръвния в 4 г.с. док ми го изписа 2х3. Така, че смятам че няма да ти навреди и само може да е от полза.

Шехина, и все по-наситена ще става чертичката  Crazy

*Teddy*, радвам се, че сте добре с бебка  Heart Eyes Приятни забавления тази вечер  Peace

Да ми ръсна предколедно  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 726
Аууу ... прошУлячИ ...  Crazy Дони Hug

Благодаря ви момичета за пожеланията Hug Още наистина е много рано и аз да се зарадвам, но тази вечер си взех и Утрогестанчето и живот и здраве след празниците на док. Пък каквото такова  Praynig Лека вечер от мен и до утре  Hug

# 727
F.a.t.e. ,Шехина и от мен едни стиснати палци  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
 newsm79 newsm79 newsm79 малко прашуляк  Mr. Green

# 728
Фейтnewsm17 newsm17
Щом толкова рано имаш + тест и кръвен и обикновен, то О със сигурност ти е била значително по - рано.
Шехина, и за теб все по - наситена да става (друг вариант няма Winknewsm17 newsm17
Теди, за теб Hug Hug и Ники.
Кукле, по една чаша вино ни е позволена Simple Smile

# 729
Че и по повече от 1 чаша, но зависи на кой как му понася  Laughing
Фейтче мила мноооооого ги стискам тия палци, слагай Утрогестана вагинално поне 2х1 и спокойно, щом толкова рано има втора чертичка, значи всичко е наред.  Praynig  Heart Eyes
Браво Теди, евала, приятно изкарване на купона  Peace

Момичета искам да ви пожелая весели празници, изпълнени с много приятни мигове и много усмивки. Не забравяйте, че на Коледа стават чудеса, пожелайте си нещо, аз също ви го пожелавам и се надявам от все сърце да се сбъдне.

# 730
 newsm79 newsm79 Ауууу, какъв богат урожай набарах  bowuu

# 731
Фейт, аз снощи преди да си легна написах за чудото, на пук на малкото ЦС, а ти на сутринта как ме изненада!!! Уаааауууу!!! Това ако не е едно доказателство Simple Smile  Hug Щастлива Коледа ти желая и едно голямо БРАВО!!!!

Пуфпафче
, и аз съм като теб - ще посрещам секси Коледа Simple Smile и ти пожелавам много весело и щастливо посрещане, както и на

ВСИЧКИ ВИ!!! Hug КОЛЕДЕН ПОЗДРАВ ЗА ВАС:

# 732
  • Сфия
Кукле, по една чаша вино ни е позволена Simple Smile
Момичета, не ви съветвам да пийвате какъвто и да е алкохол, особено пък за ранна бременност, като на Плодчето, макар, че вече не е чак толкова ранна. Ето ви един пример за това: С първата си бременност, в края на 8-ми месец правехме 1 година от свтбата и решихме да отидем на ресторант. Аз по принцип не пия - не обичам въобще какъвто и да било алкохол, единствено Бейлис. Та решавам, че ще си поръчам 50 гр. От тях не знам дали изпих и половината. На другия ден на запис на тонове. Пускат ми запис, свършва, акушерката го взима и го отнася. След малко пристига и ми вика: Я да пуснем още един запис. Аз се позачудих малко...  newsm78 Тя ме успокоява, че нещо не станали и за това. Правят нов, пак го отнася да го види док. и след малко се връща сяда и ми вика: Нещо е ускорен пулсът на детето. Да си имала някакви големи ядове или пък да си пила? Аз първоначално отричам инстинктивно, защото си знам, че не пия, но изведнъж се сещам за Бейлиса. Казвам й, че съм изпила по-малко от 50 гр. А тя ми вика: ясно, от това е значи. А аз: Сигурна ли сте, от толкова малко? Акушерката ми отговаря: Ако за вас е малко, то за едно бебе 2-3 кг си е едно шише все едно. Всичко премианва през плацентата. Ужасно се притесних. Извикаха ме на другия ден отново и всичко беше ок вече...

# 733
Фейт, така като ми каже някой ановулаторен цикъл и все такива ги свършва  Laughing Hug Всичко ще е наред вярвам Praynig Praynig Praynig
Кукле недей така. Моя лекар ми е заръчал да пия всеки ден чаша вино или чаша бира за кръвното. Не че съм пила де - досега от началото пих на 08.12 една чаша бира само и едва я изпих, но си мисля че за да ми каже така спокойно да пия едва ли е опасно за бебето. Виж за ликьори и твърд алкохол не сме говорили, но чаша вино си е даже полезна за бременните- това е моето мнение.
Днес бяхме на механа, ама никак не ми се отрази добре - страшно силна музика, много цигарен дим, направо ми прилоша - май ще караме празниците на домашно и проветриво  Grinning
Хубава вечер и да се наспите, че утре готвене, маси ... дълги дни и нощи ни чакат!Ето малко прашец babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 734
  • Пловдив
В тази връзка алкохол-бременност и на мен все ми повтарят, че може вино, може бира, даже червеното вино го препоръчвали за ниско кръвно, но аз много се радвам, че не мога да пия нищо имам чувството, че във виното има спирт, опитах една глътка и повече не смятам!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ети ако трябва да го пия виното като лекарство ще го пия, но за удоволствие не мога вече, нито вкуса ми е вкус, горчи ми, гадно ми е, абе не е като преди!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт