Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - XXIX

• 46 679
  • 733
  •   1
Отговори
# 555
  • София
сега чувам за съществуването на този филм...

ако харесваш братя коен...

# 556
Клуни го харесвам, много. Като мъж обаче, не като актьор, а аз винаги разграничавам двете. Никога не гледам филм, само заради това, че играе някой красавец. Не съм гледала, например, нито един от горепосочените с Джордж Клуни и не възнамерявам. Рекламата с Мартинито ми стига, за да му се възхитя  Mr. Green Всеки път се чудя - луда ли е тази жена да го върне заради едното мартини; да ми го прати в къщи, аз черпя   Laughing

# 557
Опишете ми накратко впечатленията си от "Шерлок Холмс: Игра на сенки".

# 558
  • На земята
Тъкмо щях да споделям впечатления от The Ides Of March и гледам, че точно него сте коментирали. Да си кажа в началото започна малко бозаво, но послеее, ех, аз пък харесвам играта на Раян Гослинг. Клууни е добър, като актьор и режисьор. Но и аз споделям мнението на повечето, че не е кой знае колко впечатляващ. Но Раян си го бива във всички роли, където съм го гледала. И в този не прави изключение и е блестящ. Филмът ми хареса.
Дано скоро излезе Шерлок Холмс, много съм му навита още от първата част. Дано и втората е толкова добра.
Ще ви препоръчам и един не нов - The Believer. Не е за всеки, така че четете резюмето. 

# 559
  • Belgium
Освен в "О, братко, къде си", страшно ми допадна играта на Джордж Клуни в Burn After Reading (http://www.imdb.com/title/tt0887883/) Heart Eyes

И Брад Пит прави страхотна роля, а не съм особен фен на нито един от двамата.

# 560
По препоръка по-назад в темата гледах "Kids".
Коментарът ми е: Отвратителен филм, нямащ нищо общо с "Реквием за една мечта" и дори с "Трейнспотинг".

Макар и филм, пресъздаващ живота и ежедневието на една малка част от тинейджърите, не виждам нищо поучително в него или поне не мога да се сетя каква поука могат да си извадят моите деца, гледайки "Kids".
Освен да се отвратят от секса, друг ефект едва ли може да бъде постигнат.
Не препоръчвам за тинейджъри, имащи добро семейство, прилично училище и приятели с други цели и мечти.

Последна редакция: вт, 24 яну 2012, 12:53 от Фран Джонсън

# 561
  • София
Не препоръчвам за тинейджъри, имащи добро семейство, прилично училище и приятели с други цели и мечти.

Аз бях точно такъв тийнейджър и този филм ме трогна.
Ето затова мисля, че не майките трябва да препоръчват какво да гледаме.

# 562
Някой гледа ли вече "Мъжете, които мразеха жените"? Гледам , че е излязъл в замунда.

# 563
  • Belgium
Аз гледах шведската версия и се чудя дали да гледам американската.

# 564
Някой гледа ли вече "Мъжете, които мразеха жените"? Гледам , че е излязъл в замунда.
Да ...дори  към теб съм се обръщала в поста си....

# 565
Аз много харесах шведската версия и сега се чудя да тегля ли тази новата. Ще помоля някой, който е гледал и двете да даде мнение.

Мерси, Тина!

# 566
Ето затова мисля, че не майките трябва да препоръчват какво да гледаме.
Разбира се, че си права. Ако дъщеря ми го изгледа по собствено желание, нямам нищо против.
Исках само да кажа, че този филм не бих го препоръчала на някое от децата си. Peace

# 567
Аз много харесах шведската версия и сега се чудя да тегля ли тази новата. Ще помоля някой, който е гледал и двете да даде мнение.

Мерси, Тина!

За мен няма смисъл да гледаш и двете. Simple Smile Аз гледах американската и много ми хареса, но нямах идея за какво се разказва в книгата/шведския филм. След това само прехвърлих шведската версия, защото ми беше интересно да ги сравня, и вече зависи на теб кои актьори по ти допадат, от това, което видях, защото гледах части, диалогът на места е 1:1 същият, а ако вече знаеш развръзката, според мен няма да ти е интересно...

На мен ми беше странно защо американската актриса, която е много хубава, я бяха направили на идиот с дебилна прическа, а в шведската версия момичето изглеждаше доста по-нормално.  Laughing А, и наставникът й (или както там се водеше) е много по-гнусен в американския филм.

# 568
foxie, мерси Hug!

# 569
  • София
Гледах снощи Mysterious Skin ,ужасен филм.В смисъл-много добър,но все пак ужасен,през цялото време ме беше стиснал за гърлото,и до сега не мога да избягам от гадното усещане.Ще ми трябва нещо по-така,без да се влага мисъл, за да не мисля за този филм.По същия начин се почуствах и като гледах "Да поговорим за Кевин"
Чудя се какво да правя с "Kids",доста противоречиви мнения.Минало е времето когато е трябвало да го гледам явно,но имам син който е в така наречения предпубертет,и може би ще ми е от полза с нещо Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт