Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - XXIX

• 46 676
  • 733
  •   1
Отговори
# 570
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ухх, Елка, аз затова винаги го препоръчвам с предупреждение, наистина може да те изцеди Confused Hug. Ако ти се гледа нещо симпатично и разтоварващо, пробвай последния на Лопез, много е свеж Peace

# 571
  • София
Гледала съм го Wink по принцип гледам всичко такова,или пък съм в другата крайност,с филми които направо ме разбиват.Първия за който се сещам такъв е "Морето в мен"

# 572
По препоръка по-назад в темата гледах "Kids".
Коментарът ми е: Отвратителен филм, нямащ нищо общо с "Реквием за една мечта" и дори с "Трейнспотинг".

Макар и филм, пресъздаващ живота и ежедневието на една малка част от тинейджърите, не виждам нищо поучително в него или поне не мога да се сетя каква поука могат да си извадят моите деца, гледайки "Kids".
Освен да се отвратят от секса, друг ефект едва ли може да бъде постигнат.
Не препоръчвам за тинейджъри, имащи добро семейство, прилично училище и приятели с други цели и мечти.

Тъй като аз препоръчах този филм - много ме изуми това, което болднах. Защото са пълни глупости.
Филма може да не ти е харесал, може да е всякакъв, не претендира със сигурност за Оскар или кой знае каква оригиналност, но това последното изречение пак ще повторя е пълна глупост. Рядко съм се изумявала на писания във форума, но този извод ме нокаутира. И то не защото е за филм, по моя препоръка, а защото е .....ще се повторя

И абсолютно няма нищо общо нито с Реквиема, пък за Трейнспотинг само ти си знаеш каква връзка намери. "Реквием за една мечта" е на светлинни години от Кидс, Реквиема е класа, Кидс е филм за поука, от тези дето могат да си извадят Независимо от какво семейство са и  в какво училище учат.
През далечната 98 г. когато го гледах нямаше много такива филми и не ме отврати от секса, отврати ме от подобни отношения и честно казано точно с този филм разбрах "истинското лице" на СПИН. В приличното ми училище имахме лекции на тази тема да споделя, но именно "мръсните" отношения показани във филма действат отрезвяващо.

Ще ми се да завърша с нещо положително, но няма с какво, защото не съм гледала нищичко, тъй като в момента има по-належащи неща, но си записвам прилежно някои от коментираните тук и естествено един от тях е Mysterious skin, зачовърка ми любопитството...

# 573
  • София
Пропуснала съм от къде да го сваля,за "Kids" става въпрос.Пробвах Замунда и Арена,няма го Rolling Eyes

# 574
# 575
Kids почти с нищо не съм го запомнила. Явно твърде късно съм го гледала. Или може би твърде рано...
Вчера гледах Реката на тайните. Просто нямаше в този актьорски състав и с режисьор като Клинт Истууд да не ми хареса.
Като казахме Клинт Истууд, аз препоръчвам Гран Торино http://www.imdb.com/title/tt1205489/ на тези, които поради някакви причини са го пропуснали.

# 576
Някой гледа ли вече "Мъжете, които мразеха жените"? Гледам , че е излязъл в замунда.
Да ...дори  към теб съм се обръщала в поста си....

Joy може би си го добавила след това, или пък аз съм си видяла отговора за моя филм и изобщо не съм прочела по-надолу   Grinning  bouquet

# 577
...честно казано точно с този филм разбрах "истинското лице" на СПИН.
Не знам как си разбрала истинското лице на СПИН. Според мен във филма само е загатнато за него. Thinking

Пропуснала съм от къде да го сваля,за "Kids" става въпрос.Пробвах Замунда и Арена,няма го Rolling Eyes
Има го в Замунда:
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=116139&hit=1

# 578
  • вятър в маслините, вятър над хребета
The Ides of March- великолепен, наистина великолепен Heart Eyes. И понеже тъкмо днес изкараха номинациите за Оскар, да се изкажа: wtf  #Cussing out?

# 579
Да се изкажа и аз за "Mysterious Skin". Благодаря на дамата, която го препоръча.  bouquet
Изключително силен, стряскащ и прекалено откровен. Голите сцени във филма са ограничени до минимум и въпреки това филмът е изключително въздействащ.
Две невръстни момчета, едното не може да си спомни, а другото не може да забрави. Особено ми е жал за второто, срещнало любовта в неподходяща възраст в лицето на неподходящ човек. Confused

След серията тежки, силни, тъжни и мръсни филми, имам нужда от почивка и от нещо разтоварващо.
Току що изгледах "Secondhand Lions". Много приятно филмче, неангажиращо и разтоварващо.
Набелязала съм си още няколко филма от темата.
Гледа ми се и някоя комедия, ще се радвам да ми препоръчате.  bouquet

# 580
  • София
Благодаря на FSS и на Фран Джонсън ,свалям го.
Комедията, за която се сещам от прима виста е БСП-Бесни, страшни пенсии,мисля,че така беше Peace

# 581
  • София по рождение
Благодаря ти, joy_r Hug

Вчера гледах The Descendants,хареса ми играта на Клуни Peace

mery_79, би ли споделила от къде го дръпна? Искам много да го гледм, но в замунда е с лошо качество и няма субтитри Whistling

аз го дръпнах, но няма субтитри на български, някой знае ли newsm78

http://thepiratebay.org/torrent/6961323/The.Descendants.2011.DVD … D.AC3.HQ.Hive-CM8

# 582
Отзиви за Like Crazy Има субс за него, а самия филм е от пиратите, че в арената е баннат.

# 583
  • Belgium
Някой гледа ли вече "Дневникът на едно пиянде" с Джони Деп?

Свалих го, но още не му е дошъл редът и ще се радвам на споделено мнение  Laughing

# 584
Да препоръчам още едни италиански уроци - Уроци по шоколад
http://www.imdb.com/title/tt1065305/
Има го в Замунда, страхотен е.

Общи условия

Активация на акаунт