Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 22

• 57 432
  • 734
  •   1
Отговори
# 285
  • и тук и там :)
Момичета, мисля да си взема ваучер за боядисване на коса в Милано. Мисля, че имаше доволни от там, но не съм съвсем сигурна. Бихте ли ми опреснили паметта?

аз съм доволна от маникюристката/Яна/ в салон Милано. За фризьорките нямам впечатления - но салона изглежда ок.   Simple Smile

# 286
В предния си пост забравих да добавя, че взех пантофки Зетпол - без ваучер за 15 лв.
Много съм доволна, взех зимен модел, високи, въобще не запарват  Peace
Сега виждам, че пак има ваучери, но само за пролетно-летни модели с пропуски в номерацията. Без ваучер последните са 7 лв. Нямаше за 5 лв.  Rolling Eyes

# 287
Да се похваля и аз с постижението - върнаха ми парите от Запазено.бг за недоставена стока от SibilaStyle. Наложи се да се обадя по телефона, че от електронната коресподнеция нямаше особено смисъл. Момъкът, с който разговарях беше много любезен и ми се извини, за причиненото неудобство. Та такива ми ти работи, следващия път ще внимавам повече от къде и какво пазарувам.

# 288
Уахаха, айде сега мацки, които са със силикон))) Специално за дами с импланти в гърдите изследване с ЯМР - http://eha.bg/dJox - покрай новините, трябва и такива начинания да има)

# 289
  • София
Аз ходих в студио Милано с ваучер за френски маникюр. Доволна съм.

# 290
http://promograd.bg/offers/view/id/362
Някой да е купувал този пейнт зум, или поне да е пазарувал от този сайт? Звучи ми малко непознат, и голямо намаление в цената. Макар че джаджата ми е леко измислена, но е за подарък на баща ми и той много си я е харесал, та ще съм благодарна за отзиви  Praynig

# 291
  • София
За пейнт зуум (оригиналният) не съм чувала добри отзиви - разтичала се боята, не се разпределяла добре... Не съм го пробвала/ виждала лично обаче.

# 292
  • София
http://promograd.bg/offers/view/id/362
Някой да е купувал този пейнт зум, или поне да е пазарувал от този сайт? Звучи ми малко непознат, и голямо намаление в цената. Макар че джаджата ми е леко измислена, но е за подарък на баща ми и той много си я е харесал, та ще съм благодарна за отзиви  Praynig

Имаше преди време отзиви за фирмата и те НЕ бяха добри. Мисля, че бяха по повод дерма сета и наколенките на д-р ливайн.

# 293
  • В страната на бурите
Та какво за наколенките на д-р Ливайн?

Аз не вярвам в такива работи особено, ама си мисля, че ако човекът, дето мисля да му ги взема вярва, то пък може и ефект да има.

# 294
  • София
Та какво за наколенките на д-р Ливайн?

Аз не вярвам в такива работи особено, ама си мисля, че ако човекът, дето мисля да му ги взема вярва, то пък може и ефект да има.

Това, че повечето от нас са влизали в магазините на официалния вносител и знаят поне как изглеждат. И че това, което продават фирмата от Русе е подобие от китайските сайтове, без гаранции и т.н.
Аз дадох мнение. По повод отзивите в темите. Все пак, който реши - да купува.   bouquet

# 295
Тоест не са оригиналните продукти, така разбирам?
Ок, мерси много, имах и аз съмнения.

# 296
  • София
Тоест не са оригиналните продукти, така разбирам?
Ок, мерси много, имах и аз съмнения.

Да, нещо като тези бобчета, които тук продават с намалението за 10 лв бройката, а там 10 броя са 1 долар и с безплатна доставка  Mr. Green http://www.tinydeal.com/10-pack-white-magic-beans-seeds-plant-gr … 320.html?dp=U0101

# 297
  • в града на вечния купон
Момичета,ходих в салон "Matrix" в Младост с ваучер за прословутия Shеllac .Не останах доволна.По принцип не съм от капризните клиенти,но в случая НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА!Ноктите ми са изпилени на криво,момичето вместо с шпатула бъркаше със собствения си нокът под моите,за да чисти изпиленото! Sick Потресена съм!Ваучерът включва и сваляне,но категорично няма да стъпя там!
Внимавайте много с ваучерите,понякога могат много да Ви скъсат нервите!
Весели празници!
СЪЩАТА ситуация попаднах в студио water flawers в Ст.град. Имат нова маникюристката, която работи по същия начин-обработва само с груба пила. Ши лака им не струва на три от ноктите ми се събра, или тя толкова си можеше. Другата маникюристка, от която имах добри впечатления каза, че и при нея така се случвало дали , за да защити новата си колежка. Без значение .Да не говорим, че няма второ работно място за маникюр , ами на дивана трябваше да работи! Тези хора по празниците като не могат да поемат клиенти, поне да не ги отказват завинаги от салона си !Коментарите за клиентките им с ваучери бяха ужасни.Как видиш ли те давали срок на ваучерите два месеца, пък клиентите се сещали в последния момент , пък и тези от сайтовете колко били тъпи. Те не стига, че други клиенти освен с ваучери нямат , пък и те са им криви...........

# 298
  • София
Възползвах се от ваучера си за торта от
сладкарница "Орхидея". Собственикът
наистина е много любезен, часовете на
поръчката се спазват, тортата е съвсем
прясна. Мнението на нашето семейство е,
че тортата не е лоша, но не е нещо уникално
и ако е на редовната си цена от 36лв., не
бихме я закупили.

# 299
  • София
И тортата от Двете фукли беше бляк!  Sick И 12 лв и бяха много! Поредната тотална щета с Колектива! Край с опитите!

Хора, ако не ви е изгодно, не се излагайте с псевдо предложения! Ние не ядем доматите с кОлците, нищо че пазаруваме с отстъпка!

Общи условия

Активация на акаунт