Интериорен стил по аматьорски 3

• 53 177
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
  • густо майна Филибето
И аз, безпаметно много! Направо ми е луда страст!  Heart Eyes
Съвсем несъзнателно като вляза в магазин, първо се насочвам към синьото. Скоро си обърнах внимание на гардероба - ами синьо до синьо, всякакви оттенъци, най-вече морско. Grinning

Още едни дизайнерски кухни, в които се влюбих :  Marchetti

# 91
Личното ми мнение, че тъмноите стени ограничават визуално помещението. За да имам такава стена ми трябва или огромни прозорци или наистина перфектно осветление.
Но пък черната (или тъмната) стена е перфектно платно за излагане на картини. Да не забравя да снимам, ще ви покажа един неуспешен опит в къщи, ако не са вкл осветителните тела си е чиста загуба на боя и време. Пък и нямаше необходимия ефект.
Обмислях кухнята да е тъмна, но т.к. помещението е с малко естествена светлина ще е много светла, като плота и пода ще са от един анголски черен гранит - има люспици, който по страхотен начин отразяват попадналата светлина ( за модел ще снимам банята на синът ми)

# 92
И мен така,но представете си това ярко нещо някъде на Карибите. Sunglasses
Шляпаш по сандали,имаш чудесен тен,пиеш нещо студено,а навън палми,много светлина,топлина и приятен бриз подухва през отворения прозорец.Ех.

# 93
Изобщо не го виждам на Карибите. Там стила е съвсем друг. Не ми се вързва. Само в някой детски клуб ми се вързва, но принципно смятам, че и на децата не би трябвало да се причинява.

# 94
pina, точно така цветни са им къщите. А и мебелите които съм срещала по магазините им

# 95
Явно има различни течения в такъв случай. Пак не ми харесва, де.

Такива ги виждам там  -  1..  2..  3..  4..  5..

Последна редакция: вт, 20 дек 2011, 16:50 от pina

# 96
Надявам се да ги открия сега по празниците, имам доста снимки правени из Карибите - дори и хотелите са такива шарени, като показаните от Татитт.
pina показаните от теб мисля, че са вакейшън хоумс и обзавеждането е съобразено с канадските/американските вкусове.

# 97
  Хм..Кариби. А аз така си преставям нещата:
1,2, 3, 4, 5

# 98
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте! Колко много сте изписали. Следя темата, че откакто Нивиана се скри, ми е скучно. В линка, даден в някой от постовете на предишната страница по въпроса монохромно/шарено, видях един апартамент, който се покрива с последните ми предпочитания.
http://artcafe.bg/svezh-apartament-ss-skandinavski-interioren-dizajn/ Вкъщи го докарах почти така, но да си призная, липсват ми цветове, а нямам смелост да добавя.

# 99
Аз така си представям един по-обикновен дом на Карибите.Шарен,боядисван в свободното време.Може би не е дизайнерски замисъл,но истински и отворен към слънцето и вятъра.Нещата които съм виждала по тв за централна Америка и въобще Топлите Страни Crazy са ми оставили впечатлението за бедност,но вратите ,дограмата и т.н. боядисани в свежи и ярки цветове.
Аз също не бих избрала толкова много цветове за дома си,но за вилата на Мартиника нямам против.
Eто това имам наум и не само:

# 100
# 101
За камините исках да добавя, че изтървах момента, а го мислех, че напоследък много взех да харесвам ето тези модели  -  1..  2..    Дотолкова ми харесаха, че започнах да се замислям не можем ли да си инсталираме такова чудо у нас. Е, не можем разбира се, нямаме толкова свободно пространство.

И искам да покажа още няколко вида камини, които харесвам  -  1..  2..  3..  4.. 

# 102
  • густо майна Филибето
Не зная как е на Карибите, но основното ми занимание през двете бременности, които прекарах на легло, беше да гледам латино сапунки, те бяха на мода Laughing. Имат умопомрачително цветни домове с необичайни цветови комбинации.

Не вярвам някой в тази тема да ги одобри, обаче за хората там си е традиция, сигурно им харесва newsm78

# 103
  • густо майна Филибето
За камините исках да добавя, че изтървах момента, а го мислех, че напоследък много взех да харесвам ето тези модели  -  1..  2..    Дотолкова ми харесаха, че започнах да се замислям не можем ли да си инсталираме такова чудо у нас. Е, не можем разбира се, нямаме толкова свободно пространство.

И искам да покажа още няколко вида камини, които харесвам  -  1..  2..  3..  4.. 

И на мен ми харесват много точно този тип, изчистени линии, все едно какво е изпълнението. Heart Eyes

# 104
  Онази, последната зелена врата към терасата/ патиото ми харесва много, много  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт