Интериорен стил по аматьорски 3

• 53 188
  • 743
  •   1
Отговори
# 180
  • густо майна Филибето
О, красота!
видях те, видях те! Simple Smile))))

# 181
Разбирам. То било с комерсиална цел. Аз помислих, че реставрират, освежават, понаместват. И на мен не ми звучи добре. Луксозни къщички за платежоспособни гости могат да се построят навсякъде, защо трябва да развалят нещо с история. Явно става дума за търговско начинание, не за покупка поради добър вкус, за лично ползване.

И 'малката' виличка я взех! Да не помислите, че ще я върна?!  Grinning

# 182
На мен пък замъци ми харесват, но май повече градините, страхотни неща просто. Чак да ме потискат не, но не виждам защо на 2-ма души примерно са им нужни 30 спални, 40 бани и тоалетни, 10 плувни басейна, 15 хола и 5 кухни примерно. Ей, на това им се чудя понякога.
На мен ми е терсене колко малко време прекарват в тези вили всъщност. Повечето вили, които знам в околността, са почти целогодишно празни. Sad
Но... милионерски неволи. Simple Smile

# 183
Ами не се смогва да се огрее навсякъде!  Laughing

30-те спални са за гости. Представи си един хубав рожден ден, имен ден или всякакъв празник. Приятелите са от различни места, дори да са от един град, като ги поканиш на вилата трябва да ги настаниш някъде. 30 спални са 60 човека - далеч е от помпозност.

# 184
На кой му се гледаше няколко етажен апартамент в Ню Йорк? Ето ви един, на Къртни Лав  -  линк   Що ми се струва, че Къртни не е много наясно какво се случва около нея  Rolling Eyes

# 185
  • Русе
Ето ви един, на Къртни Лав  -  линк 
   Усещането ми е за цветова агония, хлад, празнина.

# 186
  • Русе
То ясно, че са само за гости, но както и Barbabeau писа, почти празни седят целогодишно. А и като имаш 5 такива замъка в различни части на света и рожден ден 1 път годишно, смятай колко се ползва. Е, някои от тях отдават под наем за ден, седмица, но така си е милионерски неволи. Ние простосмъртните да отидем да си прострем прането Wink, поне аз това отивам да направя хахахаха.

# 187
На мен пък ми харесват големите къщи , имам предвид големи просторни помещения, нищо да не спира погледа ти  Laughing , може би защото като дете живеехме на тясно.
Но да не ги мислим аристократите, те си имат доста грижи, които ние простосмъртните нямаме. То добре 30 спални, ама се поддържат нон стоп в готовност. Имам позната, беше мениджър на лодките на един такъв аристократ. Лодки ли казах, те си бяха като кораби и персонала е непрекъснато в готовност. Нищо, че лодката я се посети веднъж на годината я не  Mr. Green
Уфф как мразя къщи/апартаменти на етажи. Къщата ни в Канада е на 5 нива, няма такова катерене и мъкнене на неща. Но пък понякога 2 кухни са нещо страшно удобно ( ако и асансьор имаше между тях щеше да е перфектно, ама няма пълно щастие.
Ели, онзи ден едни приятели сами си претапицираха дивана. За хора които хал хабер си нямат от това резултатите бяха прекрасни. Така, че смело напред  Mr. Green

# 188
На кой му се гледаше няколко етажен апартамент в Ню Йорк? Ето ви един, на Къртни Лав  -  линк   Що ми се струва, че Къртни не е много наясно какво се случва около нея  Rolling Eyes

На мен ми допада като цяло, беше ми интересно да го разгледам.
Харесва ми стълбището, цвета на стените, тапетите, параваните, както и другите сантиментални предмети.
Откровено не ми допаднаха може би само олтарчето Simple Smile (но хайде да не гледаме на него като на "обзавеждане", така че все едно не съм го казала) и диваните.

# 189
  • София
не виждам защо на 2-ма души примерно са им нужни 30 спални, 40 бани и тоалетни, 10 плувни басейна, 15 хола и 5 кухни

Ако можех да си го позволя, и аз бих имала по толкова, за да изпитам удоволствието от обзавеждането, а след това ще си ги обикалям и ще ги съзерцавам (и ей го на, денят минал).  Grinning

На мен липсата на стаи ми е константен проблем, въпреки че сме само двама. Но ми харесват безброй неща, и всичките ги искам!  Money

# 190
Барбабо, живееш на приказно място Heart Eyes. Джордж Клуни дали посещава по-често своята вила-
http://como-lake.arounder.com/en/city-tour/laglio-george-clooney-s-house.html ?
 Впечатлена съм от апартамента на Къртни, не е моят интериорен стил това, а и цветовете са ми в повече, но не отричам, че  мебелите, настилките, аксесоарите са много красиви.

# 191
  • Русе
И аз не харесвам къщи на много етажи, затова си направихме на 1 етаж, пък на 5 е направо безумие, особено, ако трябва да търча и след двама с неизчерпателна енергия. Иначе да, просторни помещения, огромни прозорци много харесвам, но не са и много за нашия студен климат сякаш.

# 192
  Барбабо, "малката виличка' ми хареса Simple Smile Особено гледката и зеленината  Heart Eyes На Къртни Лав не ми допадна почти нищо.. но нека на нея й е комфортно там. И се спрете бе, шия кукла на племеницата си, а все хвърлям по поглед тук - е остане детето без подарък  Mr. Green

# 193
Барбабо, живееш на приказно място Heart Eyes. Джордж Клуни дали посещава по-често своята вила-
http://como-lake.arounder.com/en/city-tour/laglio-george-clooney-s-house.html ?

Да, той живее основно в тази къща. Но той е от плебса, не разполага с титли и вероятно затова постъпва така неблагороднически, като си живее в къщата.
След дългия му романс с местна шоу звезда (вече приключи), се говори, че папараците били прекалили с обсадата на Villa Oleandra и Клуни се замислял да смени резиденцията. Но за сега са само слухове.  33uu     

# 194
Цонна, винаги, когато те налегнат спомените, пиши тук. Simple Smile))))) Интересни са ми етажите на Нанситата, ако изровиш някой линк от Architectural Digest, да кажем, давай.

Barbabeau, тези етажи на Нанситата не са интересни. Laughing Имаше една друга клиентка с много интересен апартамент със sunken living room, но не мога да намеря подходяща снимка в момента да покажа какво представлява. Това, което намирам в гугъл е някакво безобразно подобие на това, което имам в предвид. Апартаментът и беше малък, но много кокетен. Издирването продължава.

Апартаментът на Кортни го взимам.Чудесен.

П. С. Барбабо, на чудно място живееш. И аз ти помахах. Laughing

Последна редакция: чт, 22 дек 2011, 16:11 от Цонна

Общи условия

Активация на акаунт