Интериорен стил по аматьорски 3

• 53 154
  • 743
  •   1
Отговори
# 210
  Да, Амели, видях всичко. Гардеробът е чуден, особено дръжките Simple Smile Зеленото на леглото наистина малко отива повече за детска, макар че точно по-светло зеленото, а не тъмното на лайсните ми харесва повече. Ъгловите шкафчета ми харесват също, само височината им ме смущава - мисля, че по-ниски биха били по-удобни. Комбинация с розово все още не е късна Wink Някой килим / пътечка, картина, дребни детайли, хващащи окото.

# 211
Малко актуални интериори  -  1..  2..  3.. 

# 212
  • Варна
Pina твоите пендели Simple Smile

http://forum.dibla.com/index.php?topic=8314.0

# 213
Весела Коледа!!!

Аз намерих какво е реалното предназначение на онези лъжички, които купих. Били за студен чай. Laughing Намерих подобни, на които дръжките са им кухи и  се ползват за сламки. На моите проверих няма такава екстра. Век живи, век учись, дураком умреш.. Laughing

# 214
Прекрасно местенце.

Дорис, имаш ли представа каква точно е облицовката на кубчето с вратата? Там, където пише apartment 101.

Честита Коледа на всички. Heart Eyes

# 215
  • Варна
А казвате, после, че не топлели етаноловите камини, още с покупката си осигурявате година топлина  Mr. Green
Малко късно се включвам за тези камини, но проучвах въпроса и се консултирах с нашия химик - първото нещо, което каза е конденз! И аз спрях дотук Simple Smile

# 216
Днес се посветих на разглеждането на списания. Погледнете го този младеж Фабрицио. Идва ми в повече дизайнът, но и ми харесва в същото време.

http://www.elledecor.com/image/tid/6574?page=1&pause=1

# 217
Цонна иска да ни каже, че това не е нейния стил, а е жертва на обстоятелствата Grinning
Аз пък много харесвам спални тип шейна, недостатъка им е, че изискват повечко простор.
Много се забавлявам в тази тема, освен че ми е изключително приятно Heart Eyes
Дървения палет веднага след домовете на звездите ме върна в реалността Laughing

Аз като във вица за Пена: "Ама виЙ къде видяхте Пена ..  Mr. Green"

Видях невероятни произведения, ама спалня не видях.
С това живо изкуство си зарадвах Коледа-та, мерси на автора, невероятно беше.

# 218
  • Варна
Дорис, имаш ли представа каква точно е облицовката на кубчето с вратата? Там, където пише apartment 101.
Честита Коледа на всички. Heart Eyes
No idea Simple Smile Прилича на обикновени дъски.

# 219
Дорис, разкошно това кафене! Много ми допадна. Особено къта с креслото, масичката е суперска от старата телена каса... Лампата, бомбето отзад  Crazy ау- ау- ау и цвета на стените - много ми хареса. Пък пенделите ....  Laughing  Аз си купих още една едисонова крушка, че знае ли човек  Laughing В магазина бяха останали само три, т.е. след нас само две.

Цонна, тоя Фабрицио не е моя човек. Да разгледам ми беше много интересно, но не може да ми хареса. Ще кажеш - шоурум - всички артикули искали да изложат  Thinking

# 220
  • Варна
Аз си купих още една едисонова крушка, че знае ли човек  Laughing В магазина бяха останали само три, т.е. след нас само две.
Я кажи къде са останали та и аз да си спретна един Simple Smile
По ютилисима направиха пендел от буран с интересна форма, пробиха капачето на винт и готово...

# 221
В Практикер. Но едната спиралата ѝ е слепнала в единият край и докато свети ще си личи и ще се разваля хубавата линия на светлината, а тя отдалеч се вижда спиралата, не е само от близко.

# 222
  • Варна
В Практикер. Но едната спиралата ѝ е слепнала в единият край и докато свети ще си личи и ще се разваля хубавата линия на светлината, а тя отдалеч се вижда спиралата, не е само от близко.
10х и без това ще ходя натам, че останах без четки, пък имам още да байцвам, ще се снабдя и с една такава вИднага Simple Smile

# 223
А, и освен това да знаеш, че на щендера е изписана цена 17,99лв, а всъщност на касата излиза 12,99лв. Не знам кое е грешното, но ние си траем и си плащаме по- ниската цена  Simple Smile

# 224
  • София

Весела Коледа на всички!

Общи условия

Активация на акаунт