Интериорен стил по аматьорски 3

• 53 122
  • 743
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
Интересна рибя кост:
1
2
3

# 271

кой харесваше сиво?  Wink  и пак много арт  -  3.. 

Страхотно  Sunglasses

Много сиви врати в поздрав на езика на любимите ти песни  Simple Smile

# 272
  • в белята
Здравейте,
имам нужда от помощ за цвета на стените на една момичешка детска стая.Дъщеря ми я иска розова ,а аз май по си я представям лилава ,а всъщност май ще е най-добре в някакво нежно зелено.(Ох........като се
сетя ,че мебелите ги избирам от година ,сега и цвета ако избирам толкова ........ ooooh! ooooh! ooooh!) .Мебелите .които предстоя да поръчвам са в стил рустика (горе долу в стила на апартамента на Гала от "На кафе" )  бели състарени .Проблема с цвета е заради  пода ,който сега е с този ламинат и  е като цвета на вратата 
http://bubalanak.snimka.bg/architecture/detska-staq.574119.25950353
http://bubalanak.snimka.bg/architecture/detska-staq.574119.25950352

# 273
Титина, вчера щях да пиша по повод затворените фабрики за стъкло - аз знам, че в Белослав имаше и в Нови пазар ли е имало? Не знаех, че са затворени всъщност. Но преди дори по селските магазини имаше безкрайна палитра от стъклария - то чаши, то фруктиери да искаш... Сега не се и внася толкова  Thinking  Много жалко.
Да имаше в Белослав, на която после всеки от цеховете започна да работи самостоятелно. От 7 остана само 1 в момента и той работи мисля повече техническа стъклария. Но така или иначе същата продукция от Китай е в пъти по евтина. Иначе в Нови пазар имаха освен фабриката за порцелан и няколко цеха за стъкло. В нашите във Варна имам уникални каталози на неща които изработваха, а да не кажа и колко посуда и стъклария имам.
Вчера ровичках из едни сайтове, търся си прибори за сервиране със стъкло. Неща дето в БГ ги продават за стотинки ( декоративни бутилки) тук са над $50

Тук ( имам предвид на този континент) показания от теб цвят ( не е сиво, а повече клони към бежаво със съв отенък) е основен цвят в домовете за продан

И аз се чудя на тези смоли. Имаме един апартамент в София, който ми предстой да обзавеждам. За настилките се колебая между гранит и тези смоли (апартамента ще се ползва евентуално лятото). Иначе за мебели - имам дървесина орех и майстор (фабрика) които се навиха да ми изработят мебелите

# 274

Тук ( имам предвид на този континент) показания от теб цвят ( не е сиво, а повече клони към бежаво със съв отенък) е основен цвят в домовете за продан
taupe Simple Smile

Luboznatelna, много е интересно това дюшеме. Винаги съм се чудила как става нареждането. Crazy

Дорис, тук това нареждане го наричат "унгарско", не знам защо.
http://www.vemaparquet.it/public/uploads/updir95/pose.gif

# 275
  • Варна
Дорис, тук това нареждане го наричат "унгарско", не знам защо.
http://www.vemaparquet.it/public/uploads/updir95/pose.gif

Да всъщност наистина не е класическа рибена кост, възможно е и в България да се нарича така.
На мен ми направи впечатление главно с размера на дъските, стои по-интересно отколкото с малки паркетини.

# 276

Да имаше в Белослав, на която после всеки от цеховете започна да работи самостоятелно. От 7 остана само 1 в момента и той работи мисля повече техническа стъклария. Но така или иначе същата продукция от Китай е в пъти по евтина. Иначе в Нови пазар имаха освен фабриката за порцелан и няколко цеха за стъкло. В нашите във Варна имам уникални каталози на неща които изработваха, а да не кажа и колко посуда и стъклария имам.
Вчера ровичках из едни сайтове, търся си прибори за сервиране със стъкло. Неща дето в БГ ги продават за стотинки ( декоративни бутилки) тук са над $50

Я да се намеся и аз в темата за стъклото  Mr. Green Вярно е че остана един цех и той почти не работи,бавно се превръща в атракцион за чужденците,има мострена зала в която има невероятни красоти,правени преди много години.Аз работя в един магазин и преди известно време получихме китайски чаши за шампанско ooooh! пълни с "фуски" (балончета въздух) и балоните на чашите бяха очевадно криви,с една дума продукция брак за 0.99 ст.Тръгнали на краставичар гнили краставици да продават  Mr. Green .Тук 80 % от населението е работело в стъкларския завод и във всяка къща има невероятни колекции от стъклария.За жалост всичко е минало,а можеше да сме конкурентно способни на чуждия пазар Sad

# 277
По темата за стъклото (търсейки сладки порцеланови чашки за кафе )  вчера попаднах на тези чаши и толкова ми харесаха, че май ще ги купя.

Без да харесвам плочки, в хола на Барбабо наистина ми харесват и нищо друго не мога да си представя  Mr. Green

# 278
По темата за стъклото (търсейки сладки порцеланови чашки за кафе )  вчера попаднах на тези чаши и толкова ми харесаха, че май ще ги купя.

Без да харесвам плочки, в хола на Барбабо наистина ми харесват и нищо друго не мога да си представя  Mr. Green

Жива да не бях! Ужас. Laughing (аз тооолкова да не ги харесвам у нас)

Готини чаши. Peace

# 279
Barbabeau дажай да ги видим тези плочки  Laughing

# 280
Тук и тук, където се вижда какъв е таванът. Confused

# 281
Отдавна ви чета, много полезна тема Peace Поздравления за всички момичета, които пишат редовно Grinning
Но не можах да се въздържа когато отворих тази снимка - http://kiara.snimka.bg/daily/tropical-interior-design.643599.25944404  - все едно Мафани ме гледа от стената Mr. Green
Надявам се ще приемете шегата Grinning Весели празници!

# 282
все едно Мафани ме гледа от стената Mr. Green

Laughing

angel 2, ако човек отиде до тоя цех, дали не може да си купи нещичко свястно, а? Днес (30 декември) дали работи? Аз да взема да подработя милото да се засилим натам, май  Laughing

# 283
Pina, после мини и сподели, че и на мен ми е интересно  Peace

Аз съм на вълна мансарди, тавански стаи и всичко подобно.... Heart Eyes По - късно ще ви покажа какво съм си харесала...

Barbabeau, много хубав син скрин  Peace

# 284
http://www.inhomglass.com/

Питай за ръчно духано стъкло ( не за такова от кико машина). Въпреки, че малко се съмнявам дали имат

Общи условия

Активация на акаунт